otrdiena, 2014. gada 2. septembris

1.septembra diena – Kawak enerģija 12


Šodien visapkārt mums ir daudz sajūtas, emocijas, krāsas - kas veido piesātinātāko enerģiju starp visām divdesmit enerģijām! Atliek tik šīs sajūtas izmantot un izmantojot tās - radīt.
 
 Būsim šodien kā mākslinieki, kas no it visa spēj paņemt pa krāsas niansei - lai veidotu katrs pats savu mākslas darbu!

 Tas ir tāpat kā zīmējot vai gleznojot - mums ir pieejams pilns krāsu spektrs, un šodien tās ir emocijas - ko izmantojot rodas bagātīgs piesātinājums!

 Un no tām spējam veidot savu dzīves gleznu, savu bildi vai jeb ko, kas mums šobrīd ir aktuāls!

 Sajūtas un emocijas mums šodien sagādās it viss - gan priecīgas, gan ne tik priecīgas, taču no šīs buķetes rodas pilnība. Rodas kas tāds, kas ir neaprakstāms un pilnīgs savā būtībā!

Šī diena ir divpadsmitā diena laika vilnī, kas noslēdz 260 dienu pēdējo laika vilni. Un šodien jau ar savu gribu maz ko varam ietekmēt, jo visu, kas notiek - esam saģenerējuši iepriekš. Tamdēļ baudīsim šo dienu un ļausimies sajust... un transformēsimies

 Tas, cik ļoti šodien spējam mainīties kopā ar vidi - nosaka šī dienas panākumus un iznākumu. Kawak ir transformācijas enerģija, tamdēļ jebkuras emocijas spējam pagriezt sev izdevīgā virzienā un neļauties negatīvākajam scenārijam. Jebkas, kas notiek - mums ir kā materiāls, no kura paņemam sajūtas un radām - radām ko pašpietiekamu un skaistu!

Visuma laika un telpas radošā alķīmija