pirmdiena, 2014. gada 22. septembris

Šamaņu skola "SIDRABVĒJŠ"

Sveiciens gan zināmiem, gan vēl neiepazītiem draugiem!
Tie, kuri mani pazīst, ir bijuši liecinieki tam, kā no malas izskatās dziļš transformācijas process. Tas ir tas, kas ar mani šogad ir ļoti intensīvi noticis. Tagad esmu atgriezies tādā jauna spara un apņēmības pilnā stāvoklī, pilns ar jaunam radošām idejām tālākajam ceļojumam. J
Un pats pirmais jaunums ir tas, ka esmu nolēmis atsākt dalīšanos ar dažādām senajām zināšanām un praksēm. Tās šajā laikā atkal ir vairojušās, kļuvušas vienlaicīgi praktiskākas un dziļākas. Atslēgas vārdi gan joprojām ir tie paši, kas agrāk - ŠAMANISMS UN BALTU ZINTIS. Tātad praktiska šo zināšanu un prasmju ienešana mūsu ikdienas dzīvē, ko izmantojam sevis pilnveidošanai, dziedināšanai - savu attiecību, naudas un materiālo lietu un veselības sakārtošanai, tādējādi garīgi attīstoties. Tie, kuri, ir piedalījušies iepriekšējās dziedināšanās darbnīcās, var apliecināt gan cik dziļas un iedarbīgas ir apgūtās prasmes un zināšanas, gan cik dziļa transformācija notiek ar šo nodarbību dalībniekiem.
Jau 5.oktobrī notiks pirmā no jaunā apmācību cikla nodarbībām, kur būs iespēja iepazīties ar dažādām senām tradīcijām, kuras šodien tiek liktas zem kopēja nosaukuma "šamanisms", par to līdzībām un atšķirībām ar to, ko mēs saprotam ar jēdzienu "seno baltu zintis". Jau pirmajā nodarbībā sāksim praktiski iepazīties ar darbu ar enerģijām. Īsais skaidrojums vārdam "šamanis" manā izpratnē ir - tāds, kurš spēj uztvert enerģiju pasauli un apzināti sadarboties ar to.
Rudens mums asociējas ar skolas jeb mācību atsākšanos pēc vasaras brīvdienām vai vasaras darbiem.
Šamaņu skola "SIDRABVĒJŠ" aicina uzsākt jauno mācību gadu! J
Nodarbību plāns oktobrim ir sekojošs.
05.10.2014. 11.00 - 15.00, Rīgā, Lāčplēša 35-16a Dzīves zinātnes institūtā
Seno baltu, seno iedzimto (šamanisma) zināšanas un prakses mūsdienās.
Pateicības ziedojums enerģijas apmaiņas nodrošināšanai no 10,-EUR
09.10.2014. 18.30 - 21.00 Daugmalē, Senču svētkalniņā
Veļu vakars. Rituāls
Pateicības ziedojumi pēc katra gribēšanas un varēšanas J
18.-19.10.2014. 10.00-18.00 abas dienas, Rīgā, Lāčplēša 35-16a Dzīves zinātnes institūtā
Senā enerģētiskā dziedināšana. Sadarbošanās ar smalko pasauli. Šamaniskie ceļojumi.
Pateicības ziedojums enerģijas apmaiņas nodrošināšanai no 44,-EUR par dienu
Lūgums šo informāciju pārsūtīt visiem saviem radiem, draugiem, paziņām, kuriem tas varētu interesēt vai palīdzēt viņa ejamajā dzīves ceļā.
Lūdzu visus interesentus dot man ziņu-pieteikumu jau iepriekš.
Veiksmīgu turpmāko ceļojumu vēlot
Jānis / Baltais Vējš