svētdiena, 2014. gada 14. septembris

14.septembra diena – Eb enerģija 12


Šodien Dienvidu diena 12Eb!
 Diena, kad lai mēs izmantotu šīs dienas enerģijas potenciālu - mums ir jāļaujas un jābūt Šeit un tagad! Un jāvēro - ko Visums mums atnes, kā atbildi, kā rezultātu un kā šī viļņa atbildi uz uzdotajiem jautājumiem:)!

Šodiena ir tā diena - kad caur apstāšanos un baudīšanu - nonāksim pie apziņas un sapratnes - kas ir mūsu ceļš un uz kuru pusi tad patiesi gribam doties mēs!
 Viss, kas šajā laika vilnī ir izdarīts, ir virzījis mūs uz sava ceļa apzināšanos.. Un šodien, ja ļausim sev būt un baudīt, tad šo ceļu ieraudzīsim! 


 Mums apkārt ir bezgala daudz iespējas - ko varam darīt, ar ko varam kopā darīt, kur mesties iekšā un kā nopelnīt naudas līdzekļus. Iespējas ir daudz un dažādas, taču kas ir tas, kas patiesi ir mūsu! Dažkārt pieņemot kādu piedāvājumu, mēs nonākam pie secinājuma, ka tas nemaz nav mums. Taču protams - daudzos gadījumos nepamēģinot - neuzzinātu, ka tas nav mūsu ceļš!
Šodien ir tā diena, kad apstāties un būt.. Un apzināties, ka jāiet ir savs ceļš. Ne citu piedāvātais ceļš un ne pa cita ceļu, bet gan pa Savu ceļu, kas sirdī raisa prieku, kas šķiet laužas uz ārpusi tad, kad par šo savu ceļu domājam!
 Ja sirds gavilē un šķiet no domas vien - enerģija pieplūst un vairojas - tad tas ir mūsu ceļš!


Dosimies šodien ceļā - savā ceļā - nesteidzīgi un baudot ik mirkli:) un lai vai ko kāds cits saka, tikai mēs katrs savā sirdī zinām - kas ir mans ceļš!
Lai jautrs un skaists ceļojums sevī:) un pasaulē:)