sestdiena, 2014. gada 27. septembris

27.septembra diena – Chikchan enerģija 12




Ziemeļu vilnis – Austrumu diena – 12 Chikchan – Čūska, Dzīvības enerģija, Kundalini un seksuālā enerģija, Detaļas un sīkumi, Mikrokosmoss.

 Divpadsmitā diena laika plūsmā ir diena, kura atspoguļo mūsu pašpietiekamību un šodien un šajā vilnī mēs jūtamies pašpietiekami izmantojot Chikchan enerģiju.

 Chikchan pēc dabas ir ļoti spēcīga enerģija, taču tā mūsos guļ. Chikchan ir Kundalini enerģija, kura mūsos aktivizējās ekstrēmos apstākļos. Tie ir tie gadījumi, kad sieviete paceļ betona pārseguma paneli vai mašīnu, ja bērns zem tā pakļuvis. Vai bēgot no suņa, pārlec pāri divmetrīgai sētai, nemaz nepamanot, ka sēta bija ceļā.

Šī enerģija ir ļoti, ļoti spēcīga un ar to var iedzīvināt pat akmeni un metālu.

 Chikchan ir tas, kurš iedzīvināja visu Visumu un mūsu dzīvē tas var iedzīvināt jeb ko. Chikchan ir tas, kurš spēj visu izpētīt detaļās un sīkumos, lai replicētu un iedzīvinātu.

 Chikchan enerģija nāk kā tāds ass impulss konkrētā tēmā.

Ja šodien mostas griba ko iedzīvināt, tad tajā tēmā ir jāienirst, burtiski ar mikroskopu jāiedziļinās, lai ieraudzītu tā procesa uzbūvi, kuru gribam veikt.

 Chikchan ir arī spēcīgs prāts, kurš galvā var veikt sarežģītus matemātiskus vienādojumus un uzbūvēt māju detaļās. Tas nozīmē, ka šo enerģiju varam izmantot, lai izpētītu to, ko vēlamies, saliktu kā lego klucīšus visu kopā un iepūstu tam dzīvības elpu.

 Kad Chikchan mostas kā Kundalini enerģija, kura izšaujas no astes kaula, tad visas čakras un mūsu energo lauks iegriežas ar desmitkārt lielāku spēku un šī enerģija iedzīvina pilnīgi visu mūsos un mobilizē mūs viena procesa veikšanai.

 Chikchan enerģiju ir grūti pamodināt mierīgos apstākļos, taču tas ir iespējams. Var aktivizēt sevī Kundalini un iedzīvināt kādu konkrētu procesu, taču ja cilvēks šo enerģiju neizmanto kam konkrētam, tad viņš pats tajā sadeg. Tas ir milzīgi neizmērāms spēks, kurš snauž mūsos, taču variet būt droši, tas pamodīsies, tiklīdz fiziskā plānā ķermenis tiks apdraudēts.

 Savienosimies šodien ar Chikchan enerģiju, sajutīsim to, kā tā ienāk mūsos un aktivizē mūsos procesus, kuri šobrīd jau notiek. Ja sajūtam to, ko mēs gribam, tad iedziļināsimies tajā tēmā un izpētīsim to līdz sīkumiem, un tā jau sāks atdzīvoties mūsu dzīvē.

Lai mēs šajā vilnī justos pašpietiekami – savs gribas fokuss ir jāfokusē uz to, ko patiešām gribas iedzīvināt savā dzīvē. Jo atdzīvosies un iedzīvināsies mūsu dzīvē viss, uz ko fokusējamies! Ja apspriedīsim draugu problēmas, tās ienāks mūsu dzīvē. Ja apspriedīsim valsts problēmas, tās ienāks mūsu dzīvē un atdzīvosies.

 Tāpēc izvēlēsimies to, ko mēs gribam iedzīvināt un kas grib, lai mēs to iedzīvinām. Šī Chikchan enerģija ir spēcīga un neierobežota, taču tā ir svēta un nav mums dota izniekošanai uz ko tādu, kas mūsu dzīvē nav aktuāls.

Ļausim mūsu gribai iedzīvināt to, ko no sirds vēlamies!