trešdiena, 2014. gada 17. septembris

Autentiska Ho’oponopono meditācija attiecību izveidošanai ar Iekšējo Bērnu

INGUNA DADEIKA.Autentiska Ho’oponopono meditācija attiecību izveidošanai ar Iekšējo Bērnu

http://dziveselpa.lv/autentiska-hooponopono-meditacija-attiecibu-izveidosanai-ar-ieksejo-bernu/



Pašas svarīgākās attiecības visā Visumā ir
starp cilvēka Apziņu un Zemapziņu.
 
Hoponopono_ieksejais_bernssss
 
Pēc senās havajiešu dziedināšanas un attīrīšanās metodes Ho’oponopono un tās praktizētāja doktora Hjū Lena (Hew Len) uzskatiem, pašas svarīgākās attiecības visā Visumā ir starp cilvēka Apziņu un Zemapziņu, kuras Ho’oponopono kontekstā tiek dēvētas par attiecībām starp Māti (Apziņa) un Iekšējo Bērnu (Zemapziņa). Zemapziņā Bērns glabā visas atmiņas, datus, pieredzi un Māte var rūpēties par Bērnu un panākt, ka Bērns atlaiž nederīgās, sāpīgās, bloķējošās zemapziņas programmas vai arī ignorēt to. Kamēr zemapziņa ir pārpildīta gan ar visas dzīves negatīvajiem, problēmas radošajiem uzskatiem un atmiņām, gan karmisko informāciju, tā nespēj savienoties ar Virsapziņu, kas kopā rada Dievišķā iedvesmu un rīcību. Tādējādi cilvēks tikai turpina un turpina atkārtot vecās, negatīvās programmas un  jau kuro reizi sastopas ar problēmām, sāpēm, bezizejas sajūtu un padodas ārējo apstākļu ietekmei.

 Vēl bez Ho’oponopono frāžu
hop
 „Man žēl. Lūdzu piedod man. Es mīlu Tevi. Paldies Tev.”

atkārtošanas, svarīgi panākt, ka zemapziņa spēj arī attīrīties un dziedināties automātiski. Tas nozīmē – Mātei jānodibina mīlošas attiecības ar Iekšējo Bērnu un jāiemāca tam attīrīties. Pretējā gadījumā Bērns nekļūs par personības sabiedroto, jo jūtas apspiests un nenovērtēts.

Izveidot šādas attiecības, akceptēt sevī Iekšējo Bērnu, pateikt paldies par viņa klātbūtni sevī  ir viegli caur šo autentisko Ho’oponopono meditāciju.

Meditācijas ieraksts tapis „Dzīves elpas” vebinārā par Ho’oponopono metodi, kuru pilnā versijā  Tu vari noskatīties  šeit: http://youtu.be/jA6Wy1txbyE
Iegādājoties meditācijas audio versiju, Tu saņemsi divus audio – vienu ar vieglu mūziku, otru bez mūzikas, lai vari izvēlēties sev komfortablāko klausīšanās veidu.

Ikkatrs, kurš uzņemas 100% atbildību par savu dzīvi un savu zemapziņas programmu attīrīšanu rada labāku SEVI un labāku PASAULI!

Veicot apmaksu, Tu saņemsi vēstuli e-pastā.
Ja iegādājies digitālus produktus/atsevišķi lejupielādējamus failus,   tos būs iespējams lejupielādēt no šifrētas saites Tavā e-pastā 48 stundu laikā kopš apmaksas brīža