pirmdiena, 2014. gada 15. septembris

15.septembra diena – Ben enerģija 13


Šodien ir diena - kas noslēdz Imix laika vilni, kas mūs ir vedis caur savas gribas aktivizēšanu pretī mērķa ieraudzīšanai:)


Šodien 13Ben diena:) tā ir Austrumu diena, kad lai mēs izmantotu šīs dienas potenciālu - mums ir jaizpaužas caur savu gribu. Šodien jr jāklausās sevī, savā sirdī un jābūt tiešiem, konkrētiem un lai vai ko mēs gribētu - viss jādara taisnākajā ceļā...

Šodien caur to, ka būsim tieši un virzīsim savu energiju tieši mērķī, mēs uzņemsim energiju jaunajam IX vilnim, kas visu nākamo laika vilni cels kvalitāti un pilnveidos it visu:)

 Un protams, caur šodienas gribu mēs jau iešūpojam rītdienu:)

šodienas gribas virzīšana pretī savam mērķim vai tieši mērķī - jau rīt mums rādīs, kas tad vēl ir jāpilnveido un jāuzspodrina!


 Tamdēļ jau no agra rīta cēliena izstiepsimies pretīm Debesīm - ietieksimies ar savu lapotni Debesu ārēs un iestiepsim savas saknes zemē:) un izaugsim... Ļausim savai gribai aktivizēties caur tiekšanos pretī kam Augstākam un jautāsim tieši visu to, ko gribam zināt - savam Garam vai Augstākajam "Es".

 Dienas spēks visu virza taisnākajā ceļā pretī tam, ko mēs gribam, ja vien mēs esam tieši, daram tieši un virzamies ar savu gribu...

Šodien kā loka šāvējs - ieraudzīsim mērķi un lai vai kas, virzīsimies ar savu gribu:) un Diena mūs uz to vedīs:)

 


Visuma laika un telpas radošā alķīmija
https://www.facebook.com/maijulaikapavedieni