ceturtdiena, 2014. gada 18. septembris

Fragments no SOLĀRAS prognozes SEPTEMBRIM 2014


~ Īstās Pozīcijas un Patiesās Mājas ~http://www.nvisible.com/
No angļu valodas tulkoja Maija Čepule …




Septembris ir spēcīgs pabeigšanas, saliedēšanās un ražas ievākšanas mēnesis. Mēs joprojām vēl taustāmies, lai nokļūtu uz super paātrinošās ātrgaitas maģistrāles non-stop režīmā, un mums joprojām vēl ir darīšana ar milzum daudz pastāvīgi mainīgām situācijām un detaļām. Mēs pastāvīgi sastopamies ar izaicinājumiem tikt galā ar daudzfunkcionālās Navigāciju Kartes apgūšanu daudzos līmeņos. Krāces ir bijušas tik ļoti ekstremālas – lai mēs iemācītos peldēt arī bangojošos ūdeņos.

Septembrī mēs tiksim burtiski piespiesti rīkoties, lai izmainītu savas dzīves, vienalga – patīk mums tas, vai nē. Mēs tiksim izsviesti no mūsu komforta zonām un iemesti nezināmā teritorijā. Daudzi elementi pavirzīsies tuvāk savām Īstajām Pozīcijām, vai arī precīzi nostāsies tajās.

Dažu pēdējo gadu laikā mēs jutāmies, it kā tiktu vilkti caur tādu kā Melno Caurumu, kurā itin viss, kas ir nederīgs, virspusējs vai nepatiess, tiek piespiedu kārtā mums noģērbts. Apmēram tā, it kā mēs būtu iesviesti ar akmeņiem pildītā rotējošā cementa maisīšanas tvertnē , kur no mums tiktu atšķeltas visas mūsu raupjās daļas, līdz mēs parādītos atjaunoti sava mērķa skaidrībā. Ikviena lieta, kas šķietami aizkavē mūsu iekšējo pārslēgšanos, ir kā tāds smilšu graudiņš, kurš pulē mūsu Dārgakmeni.

Daudzi no mums tuvojas tagad Melnā Cauruma centrālajam virpulim. Viss, kas nederīgs, tiek noģērbts, atstājot vienīgi autentiskumu. Drīz mēs nonāksim šīs ejas otrā pusē, pavisam jaunā realitātē. Tas būs tā, ka visi mūsu atjauninātās būtības pārkonfigurētie slāņi spirāliski mums uzklāsies no jauna. Jauns pastāvēšanas veids. Jaunas prioritātes. Jauns Patiesais Mērķis. Dzīvošana savās Patiesajās Mājās, savās Īstajās Pozīcijās.

Ikvienam ir sava Īstā Pozīcija. Dažiem pat ir vairāk, nekā viena Īstā Pozīcija, un viņiem ir svarīgas lietas darāmas katrā no tām. Šinī laikā, kad dualitātes pasaule sabrūk mums visapkārt, ir būtiski svarīgi, lai mēs ieņemtu savas Īstās Pozīcijas tik ātri, cik vien tas iespējams. Tā ir ne tikai vieta, kur mēs jūtamies ērti un droši. Mūsu Īstās Pozīcijas ir tur, kur mēs varam piepildīt savus Patiesos Sapņus.

Daudzi no mums savā dzīvē ir izjutuši neremdināmas ilgas pēc ”Mājām”. Lielu daļu savas dzīves mēs uzskatījām, ka Mājas ir kaut kur citur, varbūt pat citā pasaulē. Bet tagad viss ir savādāk. Ne tikai tas, ka mēs atrodamies dualitātes beidzamajās jūdzēs, bet arī tas, ka mēs tagad saprotam, ka mums nav jāpamet šī planēta, lai nokļūtu Mājās – mēs varam izveidot savas Patiesās Mājas šeit, uz Zemes.

Mūsu Īstās Pozīcijas – tā ir vieta, kur mēs varam uzcelt savas Patiesās Mājas. Mūsu patiesās Mājas nevar būt citur, kā tikai Īstajās Pozīcijās. Nav katrā ziņā visiem tagad jādzīvo savās Patiesajās Mājās, taču visiem mums ir jāieņem tagad savas Īstās Pozīcijas.


Mūsu Patiesās Mājas ir ne tikai komfortabla ģimeniska dzīvesvieta, mūsu Patiesās Mājas izpaužas arī totāli jaunā apziņas līmenī. Tā ir patiesi dabiska esības vieta, kur mēs dzīvojam pilnībā Patiesu Dzīvi kā Patiesie. Patiesās Mājas izvietojas Jaunajā Ainavā, kā Jaunās Paradigmas atbalsta punkti. Tās ir kā Ultra Diženās Realitātes saliņas, kuras iemirdzas aizejošās dualitātes pasaulē, kā spoži dārgakmeņi, stabilizējoši ietekmējot neizbēgamo realitātes sistēmu nomaiņu.

Ir arī spēcīgs Pabeigtības elements Septembrī, to lietu pabeigtības elements, kuras bija mums patiešām izaicinošas un patērēja lielu daudzumu mūsu enerģijas. Mūsu ieguldītās pūles nesīs mums bagātīgu ražu, jo mēs pļausim to, ko bijām tik rūpīgi sējuši savās dzīvēs. Daudz individuālo un kolektīvo pūliņu sasniegs Septembrī vai Oktobra sākumā savu kulmināciju, kas varētu būt, piemēram, nozīmīgu projektu pabeigšana, savu Patieso Māju iekārtošana, vai arī tādu izšķirošu iekšēju vai ārēju lēmumu pieņemšana, kuri novietotu mūs mūsu Īstajās Pozīcijās.

Septembris ir vēl viens straujas pavirzīšanās mēnesis Jaunajā Ainavā.  Šī mēneša laikā mūsu būtībām būs iespējams vēl vairāk paplašināties un padziļināties, un mūsu skaidrība kļūs vēl spēcīgāka. Mēs turpināsim izpaust savu iekšējo Patiesību savā izlēmīgā ārējā rīcībībā. Mūsu apņēmība – nonākt savās Īstajās Pozīcijās – tikai pastiprināsies, un būs arvien vieglāk uzturēt skaidru redzējumu par to, kas ir reāls un patiess.

Kad mēs arvien vairāk un vairāk dzīvojam ar savu iekšējo Patiesību un Skaidrību, izpaužot to savā ārējā rīcībā – Jaunā Ainava sāk pārklāties vecajai. Tas notiek palēnām, smalki, un neatlaidīgi. Jaunā Ainava top arvien redzamāka mums visapkārt. Jaunā enerģija dzirksteļodama ienāk mūsu vecajā ainavā. Ikvienai lietai šeit tiek dzirkstelīte no Jaunā un Patiesā. Mūsu iekšējā un ārējā vide ievērojami izmainās itin visos virzienos.


https://www.draugiem.lv/group/16019359/gaismasberni/?f_tid=5476658