ceturtdiena, 2014. gada 18. septembris

18.septembra diena – Kib enerģija 3



Šodien 3Kib diena - diena, kas izgaismo patiesību ikkatrā darbībā!

Kib ir Dienvidu enerģija - un Dienvidu dienas ir tās dienas, kad ir jāapstājas, jābauda... Kad atnāk rezultāts iepriekšējās dienās paveiktajam darbam ar sevi:) un to spējam saņemt- ja atrodamies tagadnes mirklī!

Šajā laika vilnī Dienvidu enerģijas ir tieši darbības pakāpienos un katra darbība mums ir kā rezultāts! Varētu teikt, ka šajā vilnī caur darbību nāk gaismā patiesība un aizšķiļas apskaidrības liesma - atliek tikai baudīt un būt modriem!

 Kib energija ir tā enerģija, kas iededz sveci, lai izgaismotu... Un šajā vilnī izgaismojas lietas un notikumi, caur darbību... Kib dienas sauc par piedošanas dienām, jo tajās ir viegli atbrīvoties no smagas emocionālas nastas un piedot gan sev, gan pārējiem:)

Šodien, lai mēs izmantotu šīs dienas enerģijas upi - mums ir jāapzinās, ka esam Dievišķa uguns un jādara viss tas, kas ir jādara!:) Tacu izbaudot un apzinoties, ka uguns ienes gaismu jebkurā vietā, telpā, notikumā un situācijā! It viss, kas notiek ap mums - izgaimojas!

 Tamdēļ vērosim un būsim šeit un tagad... Un ļausim sev pabaudīt to, ko darām, lai jau rītdien ietu uz priekšu jau daudz vieglāki un atbrīvotāki!

Šī diena piešķils katrā no mums ko jaunu, caur patiesības

 izgaismošanu! Un lai vai kas tas arī būtu - apzināsimies sevi kā uguni un piedosim... Atbrīvosim sevi no visa smagā un mūsu Dievišķā uguns taps spēcīgāka un mierpilna!

 Lai skaista mums šī Uguns diena:)

 

Visuma laika un telpas radošā alķīmija