sestdiena, 2014. gada 13. septembris

12.septembra diena – Ok enerģija 10


Šodien laiktelpā ir desmitā diena - Ok enerģija. Šodien saņemam viļņa rezultātu un rezultāts ir tāds, ka kaut kas mūsu dzīvē sakārtojās caur vides impulsiem.

Šodien, lai produktīvi izmantotu šo dienu, ļaujamies vides impulsiem, vērojam ko vide mums stāsta un rāda, tas viss ir rezultāts un tas viss attiecās uz mums.

 Ja vakar uzdevām jautājumus, tad šodien nāk atbildes caur notikumiem vidē un caur notikumiem tēmās, par kurām esam atbildīgi. Šodien, būtiskākais - nenobīties un pareizi uztvert izaicinājumu, jo ne viss ir tā, kā izskatās.

Šodien mīlēsim sevi kā suns mīl sevi. Luncināsim asti tam, kas patīk un parādīsim zobus tam, kas nepatīk. Neļausim sev darīt pāri un visu darīsim ar mīlestību pret sevi. Katru izvēli izdarīsim ar jautājumu - vai tādā versijā es sevi patiešām mīlu. Vai patiešam mīlu sevi darot šo vai to, vai patiešām mīlēšu sevi, ja darīšu to, ko izvēlos darīt.

 

 Mīlēsim sevi un neļausim darīt sev pāri.

 

 Lai jauks dienas noslēgums . Un rīt jau nāks cirka un karnevāla diena - Chuwen - kad ākstīsimies uz nebēdu. Tāpēc šajā vilnī notiek maz tas, kā ir plānots, jo Augstākā izpausme šajā vilnī ir Rūķis un tas māk izjokot visus nopietnos plānotājus.

 

 Lai veicās!!!



Visuma laika un telpas radošā alķīmija