svētdiena, 2014. gada 14. septembris

no 15.septembra līdz 21.septembrim


Līdz 22.09.2014 darbojas Merkura un Ziemeļu Mēness mezgla savienojums, kura kulminācija būs 17. septembrī – šajā laikā izskanēs ļoti nozīmīga informācija, kurai būs liela loma nākotnē. Informācija arī var būt saistīta ar valstu diplomātiskajiem dienestiem.

Līdz 18.septembrim debesīs labs Venēras un Plutona aspekts, kas attiecībām piedod liktenīgu nokrāsu. Pēdējo dienu laikā sastapās tie, kuriem bija jāsastopas un varbūt, ka kādam paveicās un tika sastapta tā īstā „pusīte”. Bija iespējama pilnīga saplūde miesā un garā! Bet varbūt, ka kāds pārāk intensīvi izrādīja savu greizsirdību un ar to sabojāja attiecības…..????

No 2.septembra līdz pat oktobra vidum strādā labs Jupitera un Urāna aspekts, kura kulminācija būs tikai 25.septembri – Jupiters piedod plašumu un perspektīvas, bet Urāns parasti ievieš sabiedrībā kaut ko jaunu un modernāku. Tātad uz šo laiku iespējama atkal kāda jaunmodīga tehnoloģiju prezentācija. Un vispār šis aspekts veicina visiem pasākumiem labas attīstības/ieviešanas perspektīvas sadzīvē un sabiedrības sociālajā vidē.

No 18.septembra līdz 24.septembrim labs aspekts starp Venēru un Saturnu kas kulminēs uz 21.septembri – sacīšu konkrēti – Venēras mīlestība un patika ieiet Saturna ilgtermiņa un labpatikas rāmjos. Tātad tiek akceptētas jūtas un tām ir ilgstošu perspektīvu klātbūtne. Tomēr Saturns visam vairāk piedod ārējo formālismu, līdz ar to viņš Venēru nedaudz var pat aizvainot un pašam nezinot atstumt. Es izsakos tēlaini, bet ceru, ka saprotami. Tēriņi tiks prātīgi sabalansēti – nekas lieks!!! Arhitektiem labs laiks prezentēt savus darbus. Arī klasiskās mūzikas cienītāji šajā laikā izbaudīs lielisku koncertu.

No 19.septembra līdz 25.septembrim Marsam ar Neptūnu spriedzes aspekts kulminēs uz 22.septembri – šim aspektam parasti līdzi nāk ļoti slikta „slava”. Visādā ziņā alkohola un narkotiku lietošana pie laba gala uz šo laiku nenoved. Sarosās noziedznieku klani. Pieaug ceļu satiksmes negadījumi u.c. likstas. Iespējama saindēšanās ar nekvalitatīvu alkoholu vai narkotikām. Esiet maksimāli piesardzīgi un saudzējiet sevi un citus.

Lieliska diena optimistiem – 15.;20.septembris;
Laba diena kaitīgu ieradumu atmešanai – 17.septembris;
Pirts dienas – 17., 18.septembris;
Veļas mazgāšanai – 17., 18.septembris;
Matu griešanai labas dienas – 20.,21.septembris.

Šoreiz par čika laikiem neko nerakstīšu, jo tos pieminu ikdienas rakstiņos.

Lai jums visiem izdodas lieliska nedēļa
Uranija - astroloģija, ezotērika un zinātne
http://www.draugiem.lv/uranija/#/uranija/news/?p=12374593