pirmdiena, 2014. gada 15. septembris

Seminārs par Eņģeļiem Serafiem



            Semināru vada Eņģeļu speciāliste no Lietuvas Danute Davidoniene. Viņa ir filologs, garīgās literatūras un zinātnisko darbu tulks, ar garīgām praksēm nodarbojas apmēram 25 gadus. Danute Davidoniene ir studējusi Angeoloģiju ( zinātni par Eņģeļiem ) Geteway University School of Angel Ministry ( Kalifornija, USA ) Prof.Rev.Dr.Kimberly Marooney vadībā. Dzīvo un strādā Viļņā. 2012.gadā ir atvērusi skolu – garīgās pašizaugsmes studiju ,,Angelu mokyklele,,   ( http://www.angellight.lt/) , bet Gateway University School of Angel Ministry vada praktiskās nodarbības darbam ar Eņģeļiem (http://theangelministry.com/reader.html).

Mūsu tuvie un tālie draugi – Serafi.

            Kādeiz uz Zemes daudzus gadsimtus mēs dzīvojām Viņiem blakus, bet gāja gadi un mēs aizmirsām par savu saikni ar varenajiem Serafiem. Tagad ir pienācis laiks to visu atcerēties un atgriezt pazaudētās zināšanas, jo ,,Mēs esam tie, kurus tik ļoti gaidījām!,, ( We are the ones we have been waiting for!)...un kā palīgi pie mums ir atgriezušies Serafi. Viņi ir kā tilts, kas savieno mūs ar Dievišķo žēlastību, lai mēs spētu piekļūt savam iekšējam spēkam, izprast un pieņemt savu Dievišķumu un paveikt savu misiju uz Zemes.

            Seminārā iepazīsimies ar Eņģeļiem Serafiem, kuriem ir seši spārni, noskaidrosim savu personīgo saikni ar šīm brīnišķīgajām dievišķajām būtnēm, kā arī uzzināsim, kādas spējas un talantus Viņi sniedz personīgi katram no mums.
            Iegūtās zināšanas palīdzēs pietuvoties Dievišķajam, dziļāk iepazīt sevi un sadzirdēt dvēseles viskvēlāko vēlēšanos, lai pilnā mērā radoši realizētu savu sapni dzīvē, veidojot brīnišķīgu nākotni uz Jaunās Zemes.

            Seminārs notiks krievu valodā.
           Svētdien 2.novembrī no 11.00 līdz 16.00 DAYA YOGA centrā , Stabu ielā 51/2 (pagalmā)

Dalības maksa: EUR 30.
Sīkāka informācija 29493382 Maija
 Iepriekšēja  pieteikšanās pa tālruni: 67276104, 26555060.