svētdiena, 2014. gada 14. septembris

Fokusējieties – uz Gaismu - Eņģeļi caur Ann Albers

Fokusējieties – uz Gaismu
13.09.2014 … Eņģeļi caur Ann Albers
http://angelmessages.visionsofheaven.com
No angļu valodas tulkoja Maija Čepule …




Sviniet haosa vidū, tumsas vidū, sāpju un ciešanu vidū uz Zemes, tādēļ ka šāda veida sajukums nāk no Gaismas centieniem sasniegt cilvēku sirdis. Ikviena perspektīva vēlas būt atzīta tagad. Ikviens vēlas, lai tiktu ievērota viņa būtības likumīgā pastāvēšana. Ikviens vēlas, lai tiktu uztverts – kā Mīlestības radīta, Radoša VĒRTĪBA.

Mīlestība, dārgie, ne vienmēr ir ’siltas neizsakāmas jūtas’. Patiesa Mīlestība ir patiesības atzīšana, ka ir viens Radītājs un viena Gaisma, kas uztur visas dzīvās būtnes … vienalga, aptver viņi paši to vai nē. Mīlestība saka: ”Neskatoties uz jūsu uzvedību, jūsu domām, jūsu ārieni,– es saredzu jūsu dziļākās būtības esenci. Šo jūsu būtības Gaismu, šo Dievišķības dzirksti es Mīlu jūsos. Es mīlu to, Kas Jūs Esat patiesībā … neatkarīgi no tā, vai jūs šo patiesību par sevi zināt vai nē. ”

Pavisam praktiskā veidā – ar Mīlestību ir iespējams uzlūkot pat tos, kuri aizvainojuši jūs, kuri nelabvēlīgi pret jums izturējušies, kuri melojuši, pievīluši, apzaguši – un pateikt: ”Es zinu, Kas Jūs Esat patiesībā! Es izvēlos fokusēties uz jūsu Dievišķības dzirksti, vienalga, lai cik arī tā būtu sīka vai blāva. Es nevaru godāt jūsu nelāgo izturēšanos, jūsu naidīgās domas, jūsu ļaunās vēlmes. Es varu sadarboties ar jums veidā, kas priekš manis ir veselīgs un respektē manu Gaismu, neatkarīgi no tā, vai jūs savējo respektējat vai nē. Es varu Mīlēt jūsu Patieso būtību, taču nevaru godāt un atbalstīt jūsu tumsu.” Un tad, dārgie, jūs nosūtiet viņiem savu Mīlestību viņu ceļā, ar vēlējumu – lai kādudien arī viņi varētu ieraudzīt paši SAVU Gaismu.

Jums nav jāsaistās dejā ar Dvēselēm, kuras neiemieso labestību. Jums nav jāļauj citiem aizvainojoši izturēties pret jums. Un par cik jūs arvien dziļāk un ērtāk iesakņojaties realitātē, kura ir veselīga un vieduma pilna, un kurā tiek godāta IEKŠĒJĀ Gaisma – jūs varēsiet pamanīt, ka ir pavisam viegli – Mīlēt pat savus tā sauktos ’ienaidniekus’. Īstenībā itin neviena Dvēsele jums nav ienaidnieks. Visas Dvēseles – ir jūsu Ģimene. Un gluži tāpat, kā jūsu cilvēciskajās ģimenēs – mēs mudinām jūs – pamanīt un godāt KATRA ģimenes locekļa iekšējo Gaismu, un tāpat arī radīt veselīgas un Mīlošas attiecības, kurās tiktu ievērota un varētu izpausties jūsu iekšējā Gaisma.

Pasaule tik tiešām atrodas nelielā haosā patlaban, bet jums nav jādejo ar tumsu. Jūs varat no savas brīvas gribas izvēlēties fokusēties uz visu, kas ir labs, skaists un patiess. Jūs varat iedomāties savā iztēlē tos, kuri ir atstājuši šo planētu pat pavisam briesmīgā veidā – laimīgi nonākušus Debesīs, un ar Mīlestību saņemtus un godinātus. Jūs varat radīt savā iztēlē brīnišķīgas dabas ainavas, kuras mostas un uzplaukst kara izpostītajā zemē, vai pat veselas pilsētas, daudz skaistāk izplānotas un uzbūvētas … tādēļ, ka tas ir tieši tas, kas notiks. Tumsa, pēc savas dabas – ir pārejoša. MĪLESTĪBA – IR PALIEKOŠA.
https://www.draugiem.lv/group/16019359/gaismasberni/?f_tid=5473176