sestdiena, 2014. gada 20. septembris

19.septembra diena – Kaban enerģija 4


Šodien 4Kaban diena ....

 Un jau no paša rīta kaut kas dzen uz priekšu, lai darbotos un darītu:)

 Kaban ir tā enerģija, kas mums liek evolucionēt un attīstīties un šajā vilnī, griba evolucionēt, griba mācīties, griba ko attīstīt - mūs dara stabilus.

Šis spēks visu attīsta - gan pozitīvo, gan negatīvo, tamdēļ būtiski šajā dienā ir ieklausīties savā gribā un darīt to, ko gribās.

Ja darām kaut ko ar prieku, tad mūsu domas un darbi uztin patīkamo piedzi kamolā un viss attīstas ar prieku un pozitīvi. Taču ja ķeramies klāt tam, kas nav sirdī - tad šis spēks no mūsu negribēšanas vai nepatikas - attīsta šo nepatīkamo un to, ka negribam darīt.

 Kaban ir tas spēks, kas no mušas spēj uzpūst ziloni un ikkatra doma, kas šajā dienā ir galvā - attīstas un vēršas plašumā!

Tamdēļ izmantosim šīs dienas spēku izpaužot savu gribu tajā, ko patiesi gribam - lai tas patīkamais aiziet kā Zemestrīce apkārt visai pasaulei:)

 Un vērosim savas domas - no maza nieka šodien attīstīt lielu traģēdiju arī ir iespējams, taču vai tas ir tas, ko vēlamies šodien atstāt laiktelpā kā nospiedumu.

 Droši vien ka daudz produktīvāk un patīkamāk ir klausīties sirdī un iespiest laiktelpā pēdu nospiedumus, kas vērš uz attīstību to, ko gribam piedzīvot!

Ļausim šodien savai gribai vērsties plašumā un pieredzēsim to, ko gribam sirdī:)

Un ļausim sevī noķert tās domas, kas ar inerci nāk no mūsu pieredzes ar ko nepatīkamu. Pateiksim tām Stop:) un iedosim tām tādu attīstības virzienu, kādu patiesi gribam piedzīvot!