sestdiena, 2014. gada 13. septembris

13.septembra diena – Chuwen enerģija 11


Chuwen enerģija un vienpadsmitā diena - Viļņa Augstākā izpausme.

Šo dienu vada Chuwen spēks un Debesis, Augstākie spēki izpaužas caur visu un it visur. Ja visu vilni griba bija tā, kas mūs virzīja, tad viļņa beigās un šajā dienā - bez sajūtām neiztikt.

 
 Sajūtas un intuīcija šodien mūs vada, tāpēc prātam ar lielu vērienu varam dot brīvdienu, lai atpūšas un vēro to, ko sajūtas saka. Domāt un izdomāt nav vajadzības, ko jūtam - to darām vislabāk neaizdomājoties.

 Chuwen spēks arī ir tas, kāpēc visu vilni kaut kas notika ne tā, kā gribējās un kaut kas nenotika no tā, ko gribējām. Plānošana bija lieka un tieši tāpat arī šodien, ja ir kādi plāni uz šodienu - tad palaižam tos vaļā - kā būs tā būs. Jo caur visu izpaužās Debesis un viss, kas notiek, tam ir jānotiek un viss, kas nenotiek - tam nevajag notikt.

 Lai šo dienu pavadītu produktīvi un sasniegtu maksimālu efektivitāti, un labu rezultātu - pieaugušais un atbildīgais cilvēks ir jāatstāj mājas guļot. Un jāļauj iekšējajam, bezrūpīgajam un bezatbildīgajam bērnam izpausties. Šodien viss jātver viegli un bez rāmjiem. Šī diena un, protams, arī visa dzīve, ir kā spēle, kā cirks vai riču raču spēlējam un viss notiks. Iespringstam un nervi būs čupā:).

Lai vieglums un bērnišķīgums valda mūsos un visapkārt.

 Vieglu dienu un gaisīgu atmosfēru vēlot āksti ienāk ielās un padara dzīvi krāsainu.

 
 Lai veicās bērna un intuīcijas sadzirdēšanā..
 
 
Visuma laika un telpas radošā alķīmija