pirmdiena, 2014. gada 22. septembris

21.septembra diena – Kawak enerģija 6


Šodien Kawak diena – sestā diena pēc trīspadsmit dienu cikla un devītā diena pēc deviņ dienu cikla, jeb savaites.

Šodien ir savaite - svētā diena, jeb priekš Baltiem tā bija diena, caur kuru pateicās Mātei Zemei Mārai, Dievam un Laimai par pagājušo deviņu dienu nedēļu un svētīja nākošās deviņas dienas.

 Svētīšana notiek caur rituālu, kuru veicam ar domu.

 Tā kā šodien ir Kawak diena un lai mēs to izmantotu produktīvi un efektīvi - mums jātransformē savas emocijas un dzīve. To var izdarīt ļoti vienkārši  katrā situācijā kura atnāk kā nepatīkama - ieliekam domu, kādu to vēlamies piedzīvot nākošreiz un palaižam Visumā. Vienkārši griežam situācijas riņķī un pārveidojam tās pa savam.

 Kawak ir emociju un sajūtu pārbagātība, tāpēc emocijas būs un būs daudz - izmantosim tās savas dzīves radīšanai, nevis citu cilvēku ietekmēšanai.

 Lai nodzīvotu šodienu produktīvi un saņemtu labu rezultātu, transformējam, taisām rituālus, izsakām pateicību par to, kas jau ir un svētam to, kas tikai vēl nāk. Un jau pēc pavisam neilga laiciņa neticēsim paši savām acīm, ka dzīve ir ieņēmusi pilnīgi citu, daudz patīkamāku gultni.

 Apzināsimies, ka esam radītāji ik mirkli! Apzināsimies, ka esam neredzamā Dieva redzamā daļa un ka pilnīgi viss šajā dzīvē ir iespējams.

 Lai izdevusies un patīkami piepildīta diena