trešdiena, 2014. gada 17. septembris

Grupa Metasintēze. Enerģētiskā prognoze 2014.gada septembrim


01.09.2014.
http://metasintez.ru/material_gryppa_met
No krievu valodas tulkoja Sandra Šņoriņa


Augusts ir bijis visai saspringts gan planetārajā enerģētikā, gan arī attiecībā uz katra atsevišķā cilvēka enerģētisko stāvokli. Katrā ziņā starptautiskais stāvoklis ne vien nav uzlabojies, bet ir pat pasliktinājies, nonākot gandrīz līdz savam zemākajam punktam, līdz pašam “dibenam”. Kā mēs jau teicām iepriekšējā prognozē, diezin vai konflikts Eiropā ap Ukrainu atrisināsies augustā un arī ne septembrī, lai gan labvēlīga rezultāta iespēja septembra beigās tomēr pastāv. Mēs runājam par politisku konflikta atrisinājumu. Ekonomiskā krīze Ukrainā un Eiropas valstīs, kā arī Krievijā sāks izpausties jau septembra beigās. Un pastāv cerība, ka tiesi šī ekonomisko apstākļu pasliktināšanās, liks dalībvalstu vadītājiem spert daudz konkrētākus soļus konflikta atrisināšanas virzienā.

Septembrī Lielās Centrālās Saules, Saules un Zemes enerģētiskā līkne joprojām turpinās saglabāt lejupejošo virzienu. Tas nenozīmē, ka enerģijas līmenis vājināsies, gluži pretēji – enerģija kļūs daudz spēcīgāka, mērķtiecīgāk iedarbojoties uz visām neatrisinātajām problēmām dziļā cilvēces zemapziņas līmenī. Augustā-septembrī notiek nacionālo egregoru enerģētisko pamatu sašūpošana/sašķobīšana, kas izpaužas (un turpinās izpausties) politiskās, sociālās un ekonomiskās nestabilitātes veidā.

Visu planētu ēteriskie lauki paplašinās, tāpat kā arī Saules ēteriskais lauks. Tā augustā notika Saules, Merkura, Venēras un Zemes ēterisko lauku saplūšana un Saules ietekme uz minētajām planetām krasi palielināsies. Turklāt, Saules aktivitāte, kas tiek reģistrēta plazmas uzliesmojumu/izmešu veidā, paliks iepriekšējā (diezgan zemajā) līmenī, taču informatīvā ietekme kļūs spēcīgāka. Visa Saules sistēma turpinās koriģēt savu attīstības programmu, ņemot vērā informāciju, kas tiek saņemta no Lielās Centrālās Saules.

Minētais enerģētiskais spiediens pirmām kārtām ietekmēs Zemes elektromagnētisko asi, kas kļūs netabilāka. Elektromagnētiskais pols sāks svārstīties apkārt asij, bet pati elektromagnētisko lauku struktūra - sāks mainīties. Zemes ēteriskā lauka paplašināšanās izraisīs strukturālas enerģētiskā planetārā režģa izmaiņas un jaunu “haosa” mezglu parādīšanos. Tas viss var izpausties krasu temperatūras svārstību veidā, kā arī klimata izmaiņu veidā.Līdztekus šīm visnotaļ sagaidāmajām dabas parādībām, mēs varam kļūt par negaidītu notikumu lieciniekiem, kas saistīti ar dziļām planetārajām pārmaiņām un konkrēti - ar paātrinātu kontinentālo plākšņu pārbīdi Atlantijas un Klusajā okeānos.

Elektromagnētisko lauku sprieguma svārstības nevar neietekmēt cilvēka veselību. Sirds un asinsvadu saslimšanu – insultu un infarktu skaits manāmi pieaugs.

Vienlaikus, cilvēkiem ar attīstītu apziņas līmeni enerģētiskais lauks kļūs stabilāk un centrētāks sirds čakrā. Taču šī stabilitāte mīsies ar īslaicīgiem enerģētisko ķermeņu disharmonijas stāvokļiem iepriekšējo dzīvju zemapziņas problēmu un karmas pārstrādes dēļ. Citiem vārdiem sakot, pārstrāde skars aizvien dziļākus un dziļākus zemapziņas slāņus, turpinot iepriekšējo gadu tendenci, ar labvēlīgu rezultātu. Daudzi no jums daudz veiksmīgāk risinās problēmas attiecībās ar tuviniekiem, ar darba kolēģiem, kā arī saistībā ar pašrealizēšanās jautājumiem.

Enerģētiskā lauka paplašināšanās un tā vibrāciju paaugstināšana maina cilvēka apziņu, pakāpeniski izšķīdinot duālo attieksmi pret pasauli un veidojot visu realitātes veidu vienotības pasaules uztveri. Mēs pārstājam nodalīt garīgo no “piezemētā” materiālā un sākam saskatīt smalkās pasaules izpausmes visas blīvās pasaules reālijās. Tas veicina objektīva skatījuma uz dzīvi veidošanos un noturīgas dzīves pozīcijas izpaušanos visas esības jomās. Un, visbeidzot, atcerieties, ka visām sagaidāmajām pārmaiņām vienmēr ir pozitīvā puse. Un Saules ietekmei septembrī astroloģiski ir spilgti izteikts harmoniskais aspekts, kas mums palīdzēs mūs nebeidzamajās pārstrādēs. Tas nozīmē, ka mēs ne vien varam, bet mums arī vajag priecāties par saviem panākumiem, lai cik arī nenozīmīgi tie šķistu. Vispār septembrī ir ļoti svarīgi koncentrēties uz saviem pašu rezultātiem un svinēt savas mazās uzvaras – tas sniegs jums nepieciešamo pārliecību par izvēlētā ceļa pareizību.

Tatjana Zolotuhina

https://www.draugiem.lv/group/16019359/gaismasberni/?sort=date&f_tid=5475985