pirmdiena, 2014. gada 29. septembris

8.oktobrī Mēness aptumsums

 

 
Jau sensenos laikos astrologi centās izrēķināt kad būs kārtējais Saules vai Mēness aptumsums, jo šis pasākums debesīs ir ļoti svarīgs Zemes iedzīvotājiem. Aptumsumi kopš sendienām tiek uzskatīti kā karmiskās pretestības laiks. Jeb tieši otrādi – šajos periodos saņemam to, ko esam pelnījuši. Tādēļ šie periodi ir maksimāli piepildīti ar dažādiem šķēršļiem vai arī tieši otrādi – kādam ļoti pat paveicas, bet tas ir atkarīgs no individuālā dzimšanas horoskopa. Tomēr lieka piesardzība ir vienmēr noderīga. 2 nedēļas pirms un 2 nedēļas pēc aptumsuma jābūt maksimāli piesardzīgiem, lai nepārpildītu karmas trauku. Jo viss šķitīs sakāpināts, sabiezināts un emocijas būs grūti savaldīt. Ja neesat pārliecināti par to kas jādara – nedariet vispār neko! Atcerieties kas notika 1996.gada septembrī-oktobrī, kaut kas līdzīgs var notikt arī šoreiz, tikai savādākā rakursā.

8.oktobra Mēness aptumsums būs redzams - Āzijas un Austrālijas austrumu daļā, Ziemeļamerikas rietumu daļā, Klusajā okeānā. Latvijā aptumsums nebūs redzams un novērojams.

            Tātad 8.oktobrī plkst.13:50 būs Mēness aptumsums pirms Saules aptumsuma 23.oktobrī – tas liecina, ka situācija būs gana kritiska kādā no dzīves jomām, kura jārisina līdz Saules aptumsumam. Mēness aptumsums notiek pilnMēnesī – psiholoģiskā un emocionālā jūtīguma augstākajā punktā, tiek maksimāli mobilizēti dvēseles spēki – Saules un Mēness savstarpējā cīkstēšanās. Līdz šim laikam ir ieteicams  atbrīvoties no visa liekā kas traucē dzīvot, sakārtot lietas un atdot parādus, jo Mēness aptumsumā beidzas kāds posms dzīvē. Šis ir laiks kad ir iespējama maksimālā apgaismība problēmu atrisināšanā. Tā ir savā ziņā krīze – kad kaut kas tiek atrisināts jeb situācija pati atrisinās. Šajā laikā parasti priekšplānā izvirzās savstarpējās attiecības, juridiski strīdi u.c. konflikti. Tāpat var atklāties informācija, kura tika slēpta jau ilgāku laiku. Tātad viss noklusētais patiesībā nāk gaismā. Tāpat šajā laikā var atrasties sen pazuduši cilvēki un nozaudētās lietas. Īstenojas ilglaicīgie projekti. Satiekas cilvēki, kuriem vispār ir jāsatiekas vai tieši otrādi – šķiras tie, kuriem to jau sen vajadzēja izdarīt. Iespējami publiski skandāli, līguma laušanas gadījumi. To, ko noārda Mēness aptumsums – tas atjaunojas ar ļoti lielām grūtībām.

Lai izdodas viss iecerētais!