sestdiena, 2014. gada 27. septembris

Debešķīgie Panākumi - Eņģeļi caur Ann Albers

Debešķīgie Panākumi
27.09.2014 Eņģeļi caur Ann Albers
http://angelmessages.visionsofheaven.com
No angļu valodas tulkoja Maija Čepule …



Visas vērtīgās darbības uz šīs planētas ietver izaugsmi, jo tas ir tas iemesls, kādēļ jūs dodaties ikvienā savā ceļojumā. Tas, ko jūs cenšaties panākt, bez šaubām, ir – uzzināt kaut ko vairāk par Gaismu un Mīlestību, kas dzīvo jūsu iekšienē. Kad jūs ķeraties pie kāda sava projekta ar nodomu – uzlabot savu stāvokli, caur ieguldījumiem, caur algotu darbu, caur savām radošajām izpausmēm, caur palīdzēšanu citiem, vai vēl kā savādāk – galu galā jūs tanī visā tiecaties aptvert un izpaust savu Iekšējo Gaismu. Tas tad arī ir, dārgie draugi, tas, ko mēs apzīmētu ar vārdu ”panākumi” – apzināšanās un prieka izjušana, aptverot un izpaužot savu Iekšējo Gaismu. Un ja jūs to darīsiet – ”panākumi” izpaudīsies arī gluži cilvēciskā līmenī.


Un tomēr – pārlieku ilgi jūs maldāties savu cilvēcisko domu biezoknī. Vai pietiekami es daru? Vai pietiekami mācos? Vai pietiekami ieguldu? Vai pietiekami pelnu? Tad viegli var aizmirst, ka ceļojums vienmēr ir svarīgāks par nosprausto galamērķi. Mēs gribētu, lai jūs sev uzdodat šādu jautājumu: ”Vai ceļojums sagādā prieku? Vai izjūtat un izpaužat Mīlestību?” Ja nē, tad ko jūs varat izdarīt, ko varat izmainīt tieši tagad, šinī brīdī, lai ienestu savā dzīvē daudz vairāk Mīlestības? Ja jūs to izdarīsiet – jūs automātiski ”izmainīsiet savu kursu”, ”atgriezīsieties uz ceļa”, un sāksiet priecāties par savu dzīvi atkal no jauna. Jūs izbaudīsiet savus ”panākumus” TAGAD, nevis gaidīsiet uz kaut kādu noteiktu cilvēcisku mērķi. Jūs sāksiet BŪT atkal viegluma un grācijas straumē.


Dārgie, mēs vēlam visiem jums ”panākumus” vispirmām kārtām jau garīgā ziņā, dzīvojot priekpilnu un Mīlestības piepildītu dzīvi! Mēs zinām šeit, debesīs, ka – ja jūs to sasniegsiet – tad arī viens pēc otra cilvēciskie sasniegumi sekos, jo tie ir dabisks Mīlošas un Radošas pastāvēšanas blakus produkts. Tādēļ šodien, tieši TAGAD … izbaudiet ”panākumu” brīdi, pieņemot lēmumu – būt labam pret sevi, piešķirot sev Mīlestības un Atzinības brīdi, un pajautājot sev: ”Kas būtu visdabiskākais un vismīlošākais, ko es varētu izdarīt priekš sevis tieši tagad, šinī brīdī?” Ieelpojiet, saņemieties, un izdariet to! Tā jūs gūsiet panākumus!



https://www.draugiem.lv/group/16019359/gaismasberni/forum?f_tid=5485094