pirmdiena, 2014. gada 22. septembris

22.septembra diena – Ahaw enerģija 7


Šodien septītā diena 13 dienu laika vilnī - viļņa vidus. Varētu teikt, ka šī ir pēdējā diena, kad vēl varam ko ietekmēt un radīt. Nākamās sešas baudīsim savu darbu augļus un saņemsim no tiem atklāsmes.

Šodien gaisā ir Ahaw enerģija un lai to izmantotu produktīvi un efektīvi, ir jābūt šeit un tagad. Ahaw ir Dienvidu enerģija un tā ir kā rezultāts Austrumu, Ziemeļu un Rietumu enerģijas dienās darītajam.

Šoreiz Ahaw enerģija ir darbībā un tas nozīmē, ka jābūt "šeit un tagad", jābauda mirklis, taču ja atnāk kas darāms vai atnāk vīzija par darāmā rezultātu, ir jāķeras klāt.

Šodien jāpaļaujas, ka viss, kas ar mums notiek ir mūsu pašu radīts. Un caur to, ko esam radījuši, Dievs mums piespēlē situācijas, caur kurām varam kaut ko apzināties .

Šī diena ir jābauda, jāļaujas un šī diena ir ideāla, lai pateiktu paldies par to, kas mums ir, lai pateiktos Dievam un saviem Eņģeļiem par to, kas mums ir - par to, ka palīdzējuši, devuši spēku un ticību, lai izietu caur smagākām un grūtākām situācijām. Pateikties par to, ka sargājuši no kārdinājuma, iedomības, augstprātības, mantkārības. Par to, ka vadījuši cauri dzīves ceļam un palīdzējuši izdarīt izvēles.

Šī ir laba diena, lai pateiktos par visu - gan skarbām mācībām, gan patīkamiem dzīves mirkļiem. Un caur to mēs vairosim savā dzīvē to, par ko pasakāmies, caur to Tuvosimies Dievam, Eņeģeļiem un iedvesmosim viņus darīt labas lietas priekš mums.

 Būsim pateicīgi un vienkārši būsim šodien, lai šīs dienas enerģiju izmantotu efektīgi un produktīvi.

Visuma laika un telpas radošā alķīmija