ceturtdiena, 2014. gada 18. septembris

Ilarions 14.-21.septembris

Viedas Meistars Ilarions


14.-21.septembris/2014


Mīļie!
Pienācis laiks pārtraukt un izbeigt bezgalīgās izklaides, kas jauc jums galvu nerimstošos  mēģinājumos atņemt un vājināt jūsu iekšējās būtības/kodola zināšanas. Vērsiet skatienu pretim debesīm un uz kosmosā notiekošiem notikumiem. Tās patiesi ir varenas un svarīgas ziņas, tās ņemamas vērā ikdienā, veicot un izpildot pienākumus, ko esat uzņēmušies uz šīs planētas. Tagad tik daudz kas pieejams, saskatāms un atkal no jauna atklāts. Zemei ieejot aizvien vairāk sfēriskajā laika jostā, uzmanība vēršas uz sensenām atmiņām un zināšanām. Tās ir atkal gatavas ienākt evolucionējošajā civilizācijā, kuras daļa esat. Ieejiet sevī un redziet, vai esat gatavi sensenās zināšanas virzīt tālāk uz priekšu. Zemes atmosfēra piesēta ar zināšanām, kas vienkārši gaida, lai jūs tām pievērstu uzmanību; tām vajadzīga tikai neliela uzlabošana, lai lietotu šajā tagad laikā.


Pasaule ir gatava zināšanām, prasmēm un jaunām metodēm, kas ir harmoniski savienotas ar Avotu, kas uz jūsu planētas neatstāj kroplīgus pēdu nospiedumus un nevienam un nekam nekaitē. Tas IR potenciāls, kas patlaban ir gatavs manifestēties jūsu jaunajā realitātē. Mēs aicinām tos, kuri brīvprātīgi pieteicās nest tālāk šīs senās zintis, palīdzēt šajos laikos. Dziļi sevī jums ir šī zināšana un mūsu sauciens no augstākajām dimensijām aktivizēs šo zināšanu. Mēs paredzam, ka daudzi atsauksies šim aicinājumam un savas planētas un tās valstību dzīvju uzlabošanos padarīs par savu galveno prioritāti tā vietā lai iesaistītos bezgalīgos personīgā spēka un varas uzkrāšanas skrējienā, jo šis agrākais koncepts un uzskats patlaban kļūst par pelnu kaudzīti. Jūs nākat no tādām visuma vietām, kurās kolektīvajā un kooperatīvajā apziņā augstākais un lielākais visu labums ir pirmajā un svarīgākajā vietā; tur visiem ir viss vajadzīgais tad, kad tas ir vajadzīgs. Jūs sevī nesat šādu lekālu un tagad esat gatavi iezemēt to savā esošajā realitātē.


Daži cilvēki iespējams brīnās par tām zināšanām, kas nāk caur jums, jo tās parādās tajā jūsu būtības laukā, kurā nekad agrāk neesat skatījušies ar kādu jel nopietnību, bet ja uzmanīgāk pavērotu savu pagātni, tad redzētu, ka tur ir bijis potenciāls, tas visu laiku ir virmojis jūsu dzīves fonā. Ļaujiet, lai tās plūst caur jums un uzticieties procesam- lai kā tas pie jums nāktu. Saprotiet, ka ikviens atrodas te tāpēc, lai pievienotu savas unikālās un vērtīgās dāvanas jaunās sabiedrības rašanās laikā. Jums vajadzīgas tikai ticība un paļāvība. Katra cilvēka dzīvē ieplūst visuma pārpilnība un atveras daudzas līdz šim slēgtas durvis. Lai saņemtu šo pārpilnību, jums jāatver sevi saņemšanai un tas paveicams ar ikdienas rāmuma un iekšējā klusuma brīžiem. Tā pārpilnība, par ko runājam, radošo enerģiju veidā tiek nesta uz mīlestības spārniem un tai noteikti ir jābūt realizētai, jo ir vajadzīga darbība, lai jaunās manifestētās idejas nestu augļus.


Saistībā ar iepriekš teikto, mēs nopietni vēršamies pie katra no jums ar ieteikumu rakstīt savu ideju un domu dienasgrāmatu. Tad atliek tikai turēties pie nospraustajiem datumiem un laikiem. Ar jums strādā Dieva dotie pavadoņi, lai ar jūtīgiem, ietekmēt spējīgiem vārdiem, domām un tēliem jūsu prātā atmodinātu jūsu patiesās būtības aspektus. Tas viss domāts un paredzēts tam, lai jums palīdzētu un dotu atslēdziņas un norādes par jūsu ceļu. Dažus saņemtos skubinājumus un suflējumus varētu šķist neiespējami ieviest esošajā situācijā, bet ja tos rūpīgi pierakstāt dienasgrāmatā, tad jums būs ieraksts, kas vēlāk, kad būs pienācis laiks tiem manifestēties, atgādinās par sevi.


Mēs, jūsu pavadoņi, tiecamies turpināt strādāt ar jums, lai veicinātu jūsu garīgo progresu; mēs spējam palīdzēt jebkurā situācijā ar kuru cenšaties tikt galā, mēs palīdzam jums saskatīt alternatīvus risinājumus, tāpat arī jūsu apziņā sējam auglīgas jaunas idejas un perspektīvas. Mēs nevaram jūsu vietā paveikt garīgo, mentālo, emocionālo vai fizisko darbu, jo tas ir tikai un vienīgi jūsu iespēju lauks, jo tas notiek jūsu dvēseles vadības miteklī, bet mēs varam un diezgan bieži uzmundrinām, paceļam, iedvesmojam un spēcinām jūs, mēs darām visu, lai jūs redzētu ceļu cauri pārbaudījumiem, kas notiek, esot inkarnācijā uz šīs planētas. Savos miera, klusuma un rāmuma brīžos, runājiet ar mums un lūdziet mūsu palīdzību ikdienas lietās- jo bez apzināta lūguma mēs nevaram jums palīdzēt un tā kā dievs jums ir devis brīvās gribas izvēli, mums ir jāpakļaujas visuma likumam par neiejaukšanos. Mēs esam tepat un mēs esam gatavi.

Līdz nākamajai nedēļai…

ES ESMU Ilarions
©2014 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Marlēne Svetlišofa/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and websites are included and no fee is charged to read its contents.
Thank you for including the above website link when posting this message.

Tulkoja Māra Brante