pirmdiena, 2014. gada 22. septembris

no 22.septembra līdz 28.septembrim


23.septembrī plkst.5:29 Saule ieiet Svaru zīmē –

lai sevi labāk saprastu jeb izprastu ir vajadzīga savstarpēja saikne ar partneri, ja neizdodas sastapt šo otru, varam justies kā pazuduši, tāpēc ļoti ilgojamies atrast savu „saulaino pusīti”, ja tā drīkst izteikties.

Dzīvo pats un ļauj citiem dzīvot – tāda ir šī laika devīze! Šajā laikā vairāk centīsimies iziet uz kompromisa mākslu. Tāpat Svaru zīmes laikā meklēsim vairāk atbalstu pie citiem. Aktivizēsies kultūras pasākumu apmeklējumi. Bet Svaru zīmes valdniece Venēra līdz 29.septembrim būs Jaunavas zīme kur tā vairāk akcentu liek uz detaļām un attiecībās virsroku ņem prāts nevis jūtas, bet no 29.septembra plkst.22:52 Venēra jau būs Svaru zīmē – gaisa un uguns stihijas zīmēm šis būs lielisks laiks attiecībām un sevi prezentēšanai.

23.septembrī Mēness bez kursa – čika laiks – no plkst.15:15 – 6:59 24.septembrī – šonedēļ šis būs garākais „tukšais laiks”.

Te radīsies dažnedažādi pinekļi, ja maizes rika krīt, tad noteikti ar apziesto pusi uz leju. Tāpat uzsākt kaut ko ir diezgan sarežģīti, jo arī tas „buksējas”. Rodas kašķīgs noskaņojums, strīds uz līdzenas vietas burtiski par niekiem. Nopirktās lietas beigu galā izrādās, ka vairs nemaz nepatīk, turklāt nav itin nemaz vajadzīgas. Vienvārdsakot no visa pāri paliek tikai un vienīgi – čiks! Ieklausieties savā intuīcijā!!! Čika laikā jāsakārto lietas, kuras ir jāsakārto.

28. septembrī plkst.1:39 planēta

Merkurs, kura ir atbildīga par intelektu, saskarsmi un prātu ieies Skorpiona zīmē – atmiņai te ir dziļas saknes. Nekas netiks aizmirsts.

Tieši otrādi tiks meklēta patiesība.

Jāņem vērā tas, ka Merkurs te atrodas Skorpiona ēnā – t.i., smagas transformācijas, krīzes un finanšu darbību zonā.  Intuīcija te darbojas vienkārši fenomenāli.

Skorpionam patīk visu mainīt, transformēt tāpēc šajā ūdens zīmē slikti balstīsimies uz loģiku, bet vairāk jautājumus skatīsim no emocionālās puses.

Tātad rezultāts var būt arī kļūdains. Vārdi, kurus reizēm sacīsim viens otram var būt smagi… tā teikt indes pilni. Atsevišķos gadījumos uzmāksies drūmas domas. Saule arī spīdēs aizvien mazāk, tāpēc būs jāprot saskatīt negatīvo seku pozitīvos cēloņus!

 

Uranija - astroloģija, ezotērika un zinātne