trešdiena, 2014. gada 10. septembris

8.septembra diena – Kimi enerģija 6


Sestā diena laika vilnī - diena, kura ievieš korekcijas mūsu izvēlētajā virzienā.

Šodien gaisā virmo Kimi enerģija - šī diena ir kā skvoša spēlē siena, tai brīdī, kad bumbiņa atsitās pret sienu, tā maina lidojuma trajektoriju. Tāpat arī darbojās sestā diena un ļoti līdzīgi arī pati Kimi enerģija.

 Lai šo dienu un eneģiju izmantotu ar maksimālu ieguvumu, mums modri jāvēro to, kas notiek ap mums.

Vēlams turpināt to, kas jau šajā vilnī uzsākts, lai vide varētu parādīt to, kas šajā procesā ir lieks. Ja būsim modri un vērosim, kas notiek, tad pamanīsim, kurās tēmās vide veic korekcijas, ko vide atņem un ko paceļ jaunā līmenī.

Šodien ja kaut kas iet prom - tad jālaiž prom, ja kaut kas paceļās jaunā līmenī -tad jāļauj tam notikt. Var teikt, ka šodien jābūt elastīgiem un kā skvoša bumbiņām jāļaujās tam, kur vide mūs virza. Vide tieši un netieši parādīs uz to, no kā jāatbrīvojās un pametīs idejas, kas pacels mūsu uzsāktos procesus jaunā līmenī.

Šī ir tā tēma- par ko vakar izvērtās komentāri. Ja es ar ego ko gribu un neaizliedzu to sev, tad šodien vide man parādīs, vai ego doma ir saskaņā ar visiem pārējiem līmeņiem vai tomērt tā tiks noraidīta. Taču ja es ar ego gribu un ar ego domāju, ka to taču es nedrīkstu, tad nekad neuzzinu patiesību.

Ir jāgrib viss un jādara viss, un vide pati veiks korekcijas, galvenais nekļūt ietiepīgiem un necensties izskriet cauri sienai. Esot modriem un elastīgiem, jebkura ego vēlme tiks pilnveidota, koriģēta, uzlabota un novesta līdz rezultātam.

 Būsim modri un ņemsim vērā vides dotās zīmes, tās šodien pacels un norādīs uz to, kas jāatmet.

Tā kā šī ir sestā diena un tā ir tuvākās pasaules diena , tad, iespējams, aizies lietas, cilvēki vai kas cits tieši no tuvākās pasaules un mums jāļauj lai iet, tātad nāks kas labāks vietā.

Lai interesanta un notikumiem bagāta šī diena:)

 

Visuma laika un telpas radošā alķīmija
https://www.facebook.com/maijulaikapavedieni