trešdiena, 2014. gada 10. septembris

7.septembra diena - Chikchan enerģija 5



Ir sākusies Chikchan diena - Chikchan ir dzīvības enerģijas un uzmanības fokuss.

 Lai šo dienu mēs izmantotu produktīvi un mums no tās būtu kāds ieguvums, ir jācenšas atrast sava griba. Uzsvars šajā gadījumā ir SAVA GRIBA, nevis kāda cita griba. Tātad tas, ko tieši Es šodien vēlos - tas var būt saistīts ar iepriekšējo dienu virzītām tēmām, tas var būt arī pilnīgi kas jauns, taču galvenais, lai tas ir tas, ko gribu es.

 Protams, produktīvi būtu turpināt to, ko uzsākām Imix dienā, ja protams tā bija mūsu griba. Tātad produktīvākais veids kā izmantot šo Chikchan enerģiju, ir nofokusēties uz to, ko gribam iedzīvināt savā dzīve un sākt to izpētīt, līdz sīkumiem un niansēm. Caur to, ka tēmu izpētīsim, ieraudzīsim tajā detaļas un nianses. Un caur to šī tēma mūsos un mūsu iztēlē kļūs dzīva. Un dzīvai esot - mēs jau rīt spēsim noņemt lieko - noņemt to, kas nepatīk.

 Ja gribās iegūt vai nopirkt ko jaunu, tad vēlams būtu izpētīt - kas vispār ir pieejams, kādas versijas pastāv un kas no tā patīk. Caur to mēs pamanīsim nianses un spēsim pievienot tam, ko esam redzējuši to, ko vēlamies. Ja tas ir jauns darbs, tad izpētīt to, kas ir piedāvājumā un šajā piedāvājumā ielikt tās detaļas, kādas gribās. Piemēram - brīvs darba grafiks - nāku kad gribu un eju kad gribu, atalgojums – tāds, kādu gribu, nevis kādu piedāvā, utt.. Tā kā caur sīkumiem izpētīt to, ko vēlamies un uzmodulēt to līdz pilnībai – tas ir šīs dienas spēks. To jau paši sajutīsim un sapratīsim .

 Galvenais - pieķerties tam, ko vēlamies un tēma jau sāks pati attīstīties līdz pilnībai.

 Un Būtiskākais - apzināties, ka pilnīgi viss ir iespējams, ja vien es to gribu. Un nav nekā neiespējama, neatkarīgi no tā, ko saka pasaule un apkārtējie cilvēki.

 Fokuss uz to, ko gribās un viss atdzīvosies mūsu dzīvē.

 

Visuma laika un telpas radošā alķīmija

Kā Augšā - tā apakšā!
Mana Augstākā Es griba ir arī mana griba un mana griba- ir mana Augstāka Es griba!
Es esmu Neredzama Dieva Redzama daļa.

 

Visuma laika un telpas radošā alķīmija
https://www.facebook.com/maijulaikapavedieni