trešdiena, 2014. gada 10. septembris

9.septembra diena - Manik enerģija 7


Septītā diena laika vilnī – diena, caur kuru mūsu nodoms aiziet Visumā.

Šodien gaisā virmo 7 Manik enerģija. Ja iepriekšējās sešas dienas esam virzījuši vienu tēmu, tad šodien mums kā aktieriem - ir jāiejūtas tās tēmas galvenajā lomā. Ja esmu gribējis būt kaut kā īpašnieks vai vadītājs, vai vienkārši turīgs cilvēks. Tad man jāiejūtas kā aktierim šajā lomā. Kaut vai ja gribu būt turīgs cilvēks - tad šodien kā aktieris uzvelku turīga cilvēka drēbes, pārņemu turīga cilvēka manieres un sāku izpausties tā, it kā es jau esmu tas, par ko gribu kļūt. Iejušanās lomā, palīdzēs piesaistīt to, ko gribam.

Ja sākām izpausties kā konkrētās lietas īpašnieks vai kā cilvēks, kurš visu var atļauties, tad caur to mēs sākam izstarot enerģiju, kura pievilks šo situāciju. Ja gribu būt bagāts, tad šodien neskaitu kapeikas, bet atļaujos visu, aizeju uz restorānu . Un paņemu to ēdienu, kuru gribu, nevis kuru domāju, ka varu atļauties. Bagātnieks var atļauties pilnīgi visu, un tas nozīmē, ka ja gribu būt tāds, tad šodien man jāpanāk tā sajūta, ka varu atļauties visu un visu jau esmu pelnījis.

 Tātad šodien jāiejūtas lomā, jāiejūtas galvenajā lomā tajā lugā, kuru gribam uzvest savā dzīves teātrī. Iejūtoties lomā situācija sāks pievilkties  . Caur šo lomu sapratīsim - kā gribās patiesībā, kas rezonē un kas nē. Kā arī sapratīsim tās tēmas, pie kurām jāstrādā. Jo retais cilvēks, kurš domā, ka ir parasts mirstīgais un viņam jāēd tikai kartupeļi, spēs ieiet augstas klases apģērbu veikalā un nopirkt uzvalkam bikses par kādiem tūkstotis pieci simti eiro. Pie tā ir jāpiestrādā, lai spētu atļaut sev to, ko patiesībā vēlamies. Un ja atļausim sev visu - tad arī to saņemsim.

 Izvēlamies izrādi un iejūtamies lomā - un viss šodien izdosies. Kā arī no dienas iegūsim maksimālu atdevi un maksimāli izmantosim šīs dienas enerģiju savas dzīves radīšanai. Protams, attīstām šodien katrs savu virzīto tēmu, nevis visi attīstām bagātnieka lomu (tas tikai piemērs  ) katrs iejūtamies un esam par to, ko no sirds vēlamies un viss notiks.

 

Visuma laika un telpas radošā alķīmija
https://www.facebook.com/maijulaikapavedieni