otrdiena, 2011. gada 25. oktobris

Par 28.okt./2011 un apziņas attīstības līmeņiem


Visiem, kuri iet Gaismas ceļu!
 
28.oktobris ir īpaša diena ar to, ka šajā datumā beidzas Maiju kalendārs jeb laiks, kādu mēs to pazīstam. Saskaņā ar Karla Kallemana (Dr. Carl Calleman), viena no pasaules vadošajiem maiju kalendāra pētniekiem, aprēķiniem, 2011.gada 28.oktobrī beidzas deviņi apziņas evolūcijas un dievišķā plāna radīšanas cikli. Šis ir dominējošais viedoklis pasaules ezoteriskajā publikā.
Ko tas nozīmē? Katrs noslēgums iezīmē kādu jaunu sākumu. Pat nāve, ko daudzi ar skumjām uztver kā visa beigas, patiesībā ir pāreja uz augstāku gaismas dimensiju. Zemes māte un cilvēce pašlaik atrodas laika paātrinājumā un, pārkāpjot 2011.gada 28.oktobra slieksni, mēs uzsāksim pacelšanās procesu. 28.oktobris ir kā "ieņemšanas" brīdis cilvēces jaunā zelta laikmeta dzimšanai ar šīs atdzimšanas kulmināciju 2012.gada 21.decembrī. Laiks starp 2011.gada 28.oktobri un 2012.gada 21.decembri ir salīdzināms ar "grūtniecības" laiku, kurā jebkura izvēle vai nu paaugstinās jūsu vibrācijas, vai nu pazeminās. Katra doma, katrs vārds un emocija, katra izvēle, ēdiens, ko ēdīsim, katra darbība nosaka enerģijas vibrāciju frekvenci, kas ietekmēs pārdzimšanas pieredzi, līdzīgi kā topošās māmiņas izvēles nosaka vēl nedzimušā bērna raksturu, labsajūtu un veselību tad, kad viņš nāk pasaulē.

Ieteikums: Astrologi iesaka gavēt (tikai ūdens, varbūt medus) no 26.10.2011 plkst. 11-iem līdz 27.10.2011 plkst. 11-iem. Ieteicams ievērot šo ieteikumu un veģetāri ēst. Kategoriski vajadzētu atturēties no alkohola lietošanas vismaz 3 dienas.
 
Pielikumā raksts par Maiju piramīdā apslēpto vēstījumu par apziņas evolūciju un dievišķā plāna radīšanas cikliem.
 

tulkoja Jānis (Baltais Vējš)

Apziņas attīstības līmeņi.

Visi 9 apziņas attīstības līmeņi beidzas 2011.gada 28.oktobrī. To raksturo Maiju 9 līmeņu piramīda.

Pirmais līmenis:
1.attīstības līmenis, kas sākās pirms 16.4 miljardu gadu ierosināja noteikta veida apziņas veidošanos kā dievišķā plāna daļu. Šis līmenis rezonē ar matērijas rašanos. Pēdējā šī līmeņa posmā jeb 7.dienas sākumā, kas sākās pirms 1,26 miljardu gadu kā attīstības auglis, parādījās šūna. Šajā līmenī katra no 7 dienām un 6 naktīm ir 1.26 miljardus gadu gara. Tādējādi šī līmeņa 7.diena sākās pirms 1.26 miljardu gadu, un kopā ar citiem līmeņiem tā beidzas 2011.gada 28.oktobrī. Pārejie 8 līmeņi ir sākušies 1.līmeņa 13.cikla laikā jeb 7.dienas laikā.  

Otrais līmenis:
2.līmenis, kurš ir 20 reizes īsāks, sākās pims 820 miljonu gadu. Šis līmenis rezonē ar dzīvniekiem un tā radītais auglis ir zīdītāji. 2. līmeņa 7.diena sākās pirms 63.1 miljona gadu. Radīšanas process Maiju piramīdā ir atspoguļots tādējādi, ka katrs nākamais līmenis ir 20 reizes īsāks. Tas atļauj ? jeb ļauj ? laika izjūtai paātrināties. Jeb, sakot savādāk, notiek arvien vairāk un vairāk arvien īsākā un īsākā laikā. Dzīvība ir kā evolūcijas process, kas arvien paātrinās, kamēr sasniedz Visa Vienotības punktu, kur valda jeb plaukst vienīgi svētais jeb sakrālais. Šis paātrinājums ir devis mums sajūtu, ka ir jāpārvar arvien vairāk un vairāk šķēršļu un izaicinājumu, lai iemācītos atrast līdzsvara un harmonijas punktu, kurā mūsu fiziskā un garīgā būtība ir vienotībā un sinhronitātē ar Visu Kas Ir. Miers.

Trešais līmenis:
3.līmenis rezonē ar ģimenes apzināšanās rašanos, un tas sākās pirms 41 miljona gadu. Kā perioda auglis ir Antropoīda (cilvēkveidīgas formas) rašanās pēdējā ciklā, kas sākās pirms 3.2 miljoniem gadu.

Ceturtais līmenis:
4.līmenis sākās pirms 2.05 miljoniem gadu un raksturojas ar cilts apziņas veidošanos. Šī attīstības līmeņa 7.diena sākās pirms 158 tūkstošiem gadu, un cilvēks bija šī perioda radīšanas rezultāts.

Piektais līmenis:
5.līmenis sākās pirms 102 tūkstošiem gadu un rezonē ar šamanismu (komunikācija ar kosmiskajiem spēkiem). Šī līmeņa 7.diena sākās pirms 7900, un tās auglis ir reģionālās piederības apzināšanās.

Sestais līmenis:
6.līmenis (pazīstams kā Maiju Garais kalendārs) sakās 3115.gadā p.m.ē. un rezonē ar reliģiju (cilvēku izveidota ticības un pielūgšanas sistēma). Šī līmeņa 7.diena sākās pirms 394.3 gadiem jeb 1617.gadā un rezultatējās nacionālajā apziņā.

Septītais līmenis:
7.līmenis sākās 1755. gadā un rezonē ar materiālisma (lielāka interese par materiālajām bagātībām un komfortu nekā par garīgajām vērtībām) apziņas rašanos. Šī līmeņa 7.diena sākās 1992.gadā un tās auglis ir planetārās apziņas rašanās. Šī apziņa izlīdzsvaro materiālismu, kurš savukārt tika barots ar varaskāri. Atklājās varaskāres radītās ilūzijas, sagrūstot Dienvidāfrikas aparteīdam, izjaucot Vācijas Berlīnes mūri, izjūkot Padomju Savienībi. Tas viss nebija līdzsvarā ar Radītaja dievišķo nodomu. Vairumā gadījumu mēs esam ieraudzījuši, par ko mēs esam kļuvuši un sākuši pieņemt, ka nezināšana nav nekāda svētība.  

Astotais līmenis:
8.līmenis sākās 1999.gada 5.janvārī un rezonē ar garīgumu (ticība, tiešā komunicēšanās ar dievišķo, kosmiskiem spēkiem). Šī līmeņa 7.diena sākās 2010.gada 3.novembrī un tās auglis ir galaktiskā apziņa. Šis 13 gadu garais periods no 1999.gada līdz 2011.gadam veidojas no 13 360 dienu gariem cikliem jeb 7 dienām jeb gaismas periodiem un 6 naktīm jeb tumsas periodiem. Šajā laikā mēs meklējām līdzsvaru ar savu iekšējās būtības patiesību, mēs uzzinājām, cik neētiska ir bijusi kolektīvā apziņa, un, cik akli mēs esam bijuši. Tas viss ir daļa no dievišķā plāna, apziņa 7.attīstības līmenī kļūst par aklas kopējās apziņas daļu, kas attālina no iekšējās garīgās patiesības, un kur apziņai bija jarezonē ar metriālismu. Tad sākās 8.apziņas attīstības līmenis, kurā mūsu acis atvērās un mēs sākām saskatīt dualitātes apziņu, kura sāka attīstīties 4.līmenī pirms 102 tūkstošiem gadu.

Devītais līmenis:
9.līmenis sākās 2011.gada 9.martā un rezonē ar Visa Vienotības apziņu. Mēs ieejam atvērtā kolektīvajā apziņā, kas tāda bija bijusi tikai līdz 3115.gadam p.m.ē., kad cilvēce spēja uztvert kosmisko, kad dzīvoja harmonijā ar visu radīto.  Šī līmeņa 7.diena sākās 2011.gada 11.oktobrī un tās auglis ir kosmiskā apziņa. Katrs no šī līmeņa 13 cikliem ir 18 dienu garš. Mums var kļūt pieejami Kosmiskās kopradīšanas instrumenti, kas ļauj cilvēcei un visam radītajam piedzīvot pilnīgas vienotības un veseluma nākotni. Jau tagad cilvēce arvien vairāk apzinās, ka viss, kas ārpus mums,  ir mūsos pašos un mēs esam saistīti bezgalībā ar visu. Visu, ko mēs darām it kā ārējai pasaulei, mēs darām paši sev. Senās Zemes mātes ciltis to zināja un zina arī tagad, viņi zināja arī, ka cilvēce zaudēs šīs senās svētās zināšanas, un ir atstājuši norādes sakrālo zināšanu veidā, lai tagad mums palīdzētu. Lai varētu iesēt labas sēklas mūsu pašu nākotnei, mums jāieskatās savās sirdīs un jāierauga, kas mēs patiesībā esam.

tulkoja Jānis (Baltais Vējš)