otrdiena, 2011. gada 25. oktobris

Krayons caur Šulcu un Kanaševski; Enerģija 11-11-11


KRAJONS Enerģija 11:11:11 – Signāls Augšupcelšanai. Meditācija Krajons Enerģija 11:11:11 – Signāls Augšupcelšanai
 
Sveicināti, mani dārgie! Es esmu Krajons no Magnētiskā Dienesta.
Jūsu planētas enerģētiskais potenciāls ir sasniedzis tādu līmeni, par kādu Gaismas Ģimene agrāk tikai sapņoja. Patiesi tā, draugi! Mēs izjūtam brīnišķīgu prieku un ļoti gribam, lai jūs dalītu ar mums šo lielisko sajūtu.
Līmenis 11:11:11 – ir ne vienkārši Jaunā Sākuma un Apgaismības enerģija, ne vienkārši 11-ā portāla enerģija, kurš jau ir atvēries un sāks strādāt ar pilnu jaudu tieši 2011. gada 11. novembrī. Tā vēl ir arī “sešu” enerģija, saistīta ar līmeni uz jūsu Gaismas ķermeņu vibrāciju skalas. Jā, enerģija 11:11:11 satur “sešu” (1+1+1+1+1+1=6) enerģiju.
Apskatīsim “sešnieku” dualitātes aspektā (divi skaitļi 6) – tas ir 66, kas summā vienāds ar 12. “Divpadsmit” – tā ir mūsu Visuma divpadsmitdimensionalitāte (12 pamata dimensiju), 12 Zodiaka Zīmju, 12-mēru pulksteņa ciparnīca, 12-nieku skaitīšanas sistēma... Skaitlis 12 ļoti stabili ir ieņēmis vietu jūsu dzīvē. Un jūs tik ļoti ir pārliecinājuši tā stabilitātē un nesatricināmībā, ka cilvēku dvēselē ir izaugušas bailes... par pāreju no 12 uz 13. Jo 13 vairumā valstu taču saista ar ļaunajiem gariem, vienkāršrunā dēvējot par “velna duci”. Jūsos ilgu laiku audzināja bailes no skaitļa 13. Jums tas neliekas dīvaini? Taču es neatklāšu noslēpumu, ja paziņošu: daudzi no jums uzskata skaitli 13, otrādi, par laimīgu. Atcerieties savas biļetes ar 13. numuru eksāmenā, kuru jūs sekmīgi nolikāt. Vai savus dzīvokļus № 13, kur jums bija tik labi! Neaizmirstiet, mani dārgie, kā № 13 uz jūsu formas palīdzēja jums uzvarēt sporta sacīkstes! Tātad, mani dārgie, ne viss ir viennozīmīgi šajā pasaulē! Kādam 13 – “ļaunais” ducis, kādam – laimīgā biļete! (KRAJONA SMAIDS).
Visa lieta ir tajā, ka pāreja no 12 uz 13 – tas ir... kvalitatīvs lēciens, pāreja uz jaunu līmeni. Mūsu, METAFIZISKAJĀ NUMEROLOĢIJĀ, mēs varam to apzīmēt kā... KVANTU PĀREJU (lēcienu).
Vēl pievērsiet uzmanību, ka duālajā “sešniekā” (skaitlī 66) potenciāli ir skaitlis 3 (Triāde) – 6+6=12. 1+2=3. Dualitāte Jaunajā Ērā, kas tuvojas, nomainās ar Triādi – jums tas jau ir zināms. Apskatīsim mūsu iegūto “sešnieku” kā Triādi. Un tad iegūsim skaitli, kurš ir labi pazīstams: 666 – tā saucamo “Zvēra skaitli”. Ļoti pazīstams skaitlis, jūsu seno praviešu pieminēts. Draugi! Aizmirsīsim par nosaukumu “zvēra skaitlis”... Vai jūs uzskatāt, ka senie pravieši varēja kļūdīties, interpretējot Garīgo informāciju? Jeb senie čeneleri nepieļāva kļūdas? (KRAJONA SMAIDS). Bet varbūt viņi apzinīgi piefiksēja simbolisko informāciju, kuru saņēma? Un, vai šī senā informācija ir atnesta tajā izskatā, kādā tā tika pieņemta mazliet mazāk kā pirms diviem tūkstošiem gadu? Atbildiet uz šiem jautājumiem paši.
Un tā, enerģija 11:11:11 ļoti cieši ir saistīta ar sešu enerģiju, kura, transformējoties par Triādi, parādās 666 veidā. Ceru, daudzi no jums atceras to, ko es jau esmu ziņojis: 
sešnieks vienmēr pārvēršas par deviņnieku. Nu, patiešām, mani Saulainie: tikko mēs apvēršam sešnieku, tas kļūst par deviņnieku. Un otrādi!
Bez tam, trīs “sešnieki” summā dod 18, bet tas numeroloģijā – 9.   666 – enerģētiski noteikts dualitātes līmenis, kurš nepieciešams pārejai uz augstāku vibrāciju līmeni. Cilvēce sasniedza enerģētisko līmeni 666 tikai 1987. gada augustā. Un tieši tad notika notikums, kuru mēs ar jums apzīmējām kā Pirmo Harmonisko Konverģenci. Bet tagad, mani dārgie, lai pietuvoties Augšupcelšanās iespējai, jums ir “jāapvērš” visi sešnieki un jāiegūst jauns enerģētiskais līmenis, noteikts ar skaitli 999.
Bez tam, 18 (6+6+6 summa) – tas ir Dievišķo Aspektu skaits, no to izpausmes un aktivizācijas ir atkarīgs jūsu stāvoklis. 18=9 – Aspektu skaits, kuru aktivizācija ierosina pāreju uz 999 – jaunu magnētisma eksistenci uz jūsu planētas; jaunām DNS un daudzdimensionālā cilvēka Genoma iespējām. 999 – tā, visbeidzot, ir Aizsega noņemšana un atgriešanās Mājās. Bet tagad iztēlosimies... ne 6 APVĒRŠANU par 9 vai otrādi. Bet 6 un 9 SAAUDZĒŠANAS procesu. Iztēlojieties, ka 6 un 9 it kā ir pastiepušies pretī viens otram. Un pat... veikuši MIJIEPLŪŠANU. Skatieties, kas iznāk...
O! Tas ļoti atgādina astoņnieku! Vai nav tiesa? Jā, astoņnieks aplī! Mani draugi! Iegaumējiet šo zīmi. Tā ir ļoti svarīga! Jums jau ne reizi vien ir ziņots, ka “ASTOŅNIEKS” pareģo grūtības, tikt galā ar kurām var, pagriežot to par 90 (arī šeit “devītnieks”!) grādiem.
Uzmanību! Kā visvieglāk pagriezt “astoņnieku”?
Varbūt, ievietojot to aplī? Kāpēc ne, apli ir vieglāk ripināt, nekā, piemēram, velt no skaldnes uz skaldni kubu (KRAJONA SMAIDS). Pie kam pievērsiet uzmanību: mēs neliekam uzreiz astoņnieku uz sāniem, kustoties pulksteņa rādītāja virzienā. Mēs sākam kustību uz pretējo pusi! Enerģija minimālās telpas-laika energovienībās sāk vīties vaļā tieši tā! Tas pats notiek arī citās planetārā telpas-laika kontinuuma energostruktūrās.
Un tā, kaut arī tas, pirmajā acu uzmetienā, arī ir negaidīti, enerģiju 11:11:11 var attēlot kā... enerģiju 6 un 9 harmonisku saplūšanu – ar plūstošu pāreju pie 9.
Bet kur gan vēl mēs atradīsim 9? Griezīsimies pie nākošā 2012. gada 12. decembra. Gandrīz gads atliek līdz 12:12:12. Enerģija 12:12:12 – tā arī ir triju enerģija Triādē, jeb enerģija 9 (1+2+1+2+1+2=9).
No metafiziskās numeroloģijas redzes viedokļa cilvēces un visas Planētas Zeme kustība no 11:11:11 uz 12:12:12 ir kustība no seši uz deviņi, tā ir kustība no atdalītības no Augstākā Es uz apvienošanos ar to. Jeb citādi – pie izdziedināšanās (atcerieties par magnētiskās DNS devīto slāni – izdziedināšanās slāni). Un tas nozīmē, ka gada laikā daudzas Gaismas Ģimenes daļas apvienosies veselā! Sāksies ļoti svarīgs izdziedināšanās process.
ŠĪ GADA LAIKĀ, PĀRVAROT VISAS GRŪTĪBAS, MUMS IR PATI NOPIETNĀKĀ POTENCIĀLĀ IESPĒJA, pārvēršot astoņnieku bezgalības zīmē, radīt BEZGALĪGAS IESPĒJAS Planētas, Galaktikas un visa Visuma evolucionārajai attīstībai. Tāpēc nākošā 2012. gada nozīme ir ļoti, ļoti liela!
Kā 6 un 9 mijieplūšanu, kā astoņnieku aplī var iztēloties METAFIZISKO MEBIUSA LENTU. TĀ – IR SAVDABĪGA DIMENSIJU TRANSFORMĀCIJAS “LENTA”.  Un tas aplis, kurš atļauj mums pagriezt astoņnieku (Mebiusa Lentu), ir patiesībā... FAKTORS, KURŠ SASPIEŽ LAIKA KAPSULU, IZGRIEŽ 6 PAR 9 UN SĀK SAAUDZINĀT CETURTO UN PIEKTO DIMENSIJAS. Tieši šajā telpas-laika nogrieznī, starp 11:11:11 un 12:12:12, Galaktiskā Gaismas Ģimene rada DIŽU VIENOTU PORTĀLU, kurā saplūst visi 12 atvērušies Portāli. Un nākošais, 2013. gads, nes sev līdzi jau enerģiju 13 – KVANTU PĀREJAS UZ CITU LĪMENI enerģiju, PĀREJAS UZ PIEKTO DIMENSIJU POTENCIĀLO ENERĢIJU, kaut arī vecās enerģijas (jūsu gadījumā – tā ir sešu enerģija) līmenis turpina ļoti aktīvi būt klāt cilvēku dzīvēs (2+1+3=6).
Tagad – viens no pašiem sengaidītākajiem jaunumiem! Planētas bērni, ziniet, ka ir jūsu vidū Dvēseles, kuras jau ir saņēmušas SIGNĀLU, LAI AKTĪVI GATAVOTOS PERSONĪGAJAI AUGŠUPCELŠANAI! Visās Zemeslodes daļās sagatavoti Gaismas Darbinieki izdzirdēja no saviem Garīgajiem Skolotājiem labo vēsti: JŪS DRĪZ AUGŠUPCELSIETIES! Meistari-Audzinātāji pasmaidīja un teica: “Atstājiet ierastās lietas, nolieciet malā pasaulīgās rūpes. Tagad jums ir galvenais un vienīgais virziens – AUGŠUPCELŠANĀS”. Sagatavotas Dvēseles saņem konkrētus ieteikumus, garīgas prakses, kuru veikšana dod Augšupcelšanās reālas iespējas. Es jau ziņoju: DAŽU CILVĒKU AUGŠUPCELŠANĀS IR IESPĒJAMA JAU PAŠREIZĒJĀS PAAUDZES DZĪVES LAIKĀ. Par izejas punktu varam uzskatīt TAGAD DZĪVOJOŠO VIDĒJO VECUMU. Atbilstoši katrs no jums var izdarīt nesarežģītus aprēķinus un uzstāties par pareģotāju, nosaucot maksimālo termiņu, kad NEIZBĒGAMI sāksies personīgās, bet pēc tam arī kolektīvās Augšupcelšanās (NAV SMAIDA, KRAJONS IR NOPIETNS). Pie kam runāju ne par Augšupcelšanām bez fiziskā ķermeņa.
Tādu Augšupcelšanos varbūtība – tuvākie gadi. Augstāk norādītie termiņi – potenciālā realitāte AUGŠUPCELŠANAI KOPĀ AR ĶERMENI! Tajā skaitā – kolektīvajām Augšupcelšanām.
UN TĀ, TUVĀKAJĀS DESMITGADĒS JAUNĀ ENERĢIJA UZ PLANĒTAS PADARĪS IESPĒJAMU FIZISKĀ ĶERMEŅA VIBRĀCIJU PAAUGSTINĀŠANU LĪDZ INDIVIDUĀLĀS KVANTU PĀREJAS (lēciena) LĪMENIM. Ko, faktiski, ir pieņemts saukt par AUGŠUPCELŠANĀS KOPĀ AR ĶERMENI procesu. Proti, telpas-laika nogrieznī no 11:11:11 līdz 12:12:12 (2011. gada 11.novembris – 2012. gada 12.decembris) Galaktiskā Gaismas Ģimene PADARĪS IESPĒJAMU CETURTĀS DIMENSIJAS TRANSFORMĒTO ĶERMEŅU (jūsu blīvo fizisko ķermeņu) PIEŅEMŠANU TAJĀ PIECDIMENSIJU PASAULĒ, kurp salīdzinoši netālā nākotnē veiks Pāreju cilvēce. Tēlaini var iedomāties to tā: JŪSU JAUNĀ PASAULE IR GATAVA! IR NEPIECIEŠAMI TIKAI JŪSU TĪRS NODOMS, ENERĢIJA UN PRASME, LAI IERASTOS TAJĀ UN SĀKTU TO APGŪT.
Lūk, kāpēc tagad ir ļoti svarīgi ne tikai paplašināt savu redzesloku metafizisko zināšanu jomā, BET ARĪ VEIKT AKTĪVU GARĪGO PRAKSI. Runa ir par speciāliem garīgiem un fiziskiem vingrinājumiem, vizualizācijām, meditācijām, kuri tagad tiek nodoti jūsu pasaulē caur dažādiem Garīgajiem Pavadoņiem, pa dažādiem Garīgo sakaru Kanāliem. Dzirdiet vārdus, ko saka lielais Augšupcelšanās Meistarības Skolotājs – SERAPI BEJS, kurš no savā dievišķākā Tempļa debesu Luksorā vēršas pie MILJONIEM MĀCEKĻU:
 
“GAISMAS DARBINIEKI! JŪS VISI, KAS IERADUŠIES UZ PLANĒTAS – AUGŠUPCELŠANĀS MEISTARI. ATCERIETIES SAVU ĪSTENO ES! JŪSU MEISTARĪBA ATGRIEŽAS! NEPIEĻAUJIET DOMU PAR TO, KA JŪS NESPĒSIET AUGŠUPCELTIES TIEŠI ŠAJĀ IEMIESOJUMĀ. JŪS – AUGŠUPCELTO SKOLOTĀJU DAĻAS, ASPEKTI UN STARI. JŪS NE REIZI VIEN ESAT VEIKUŠI PERSONĪGĀS UN KOLEKTĪVĀS AUGŠUPCELŠANĀS PROCESU. JŪS – HORAJONIEŠI, LEMŪRIEŠI, ATLANTI, HIPERBOREJIEŠI, ARIJI, ROUMI, ŠUMERI, ĒĢIPTIEŠI, GRIEĶI UN ROMIEŠI... PERSONĪGĀS AUGŠUPCELŠANĀS TIKA RADĪTAS VISOS LAIKOS!
AUGŠUPCELŠANĀS PIEREDZE – JŪSU GARĪGAJOS GĒNOS! PAMODINIET TO UN SĀCIET RĪKOTIES. MILZĪGA VARENĪBA UN SPĒKS IR PAT TAJOS, KAS TAGAD IR SLIMĪBU PIEKALTI PIE GULTĀM. JŪS VARAT NE VIENKĀRŠI IZDZIEDINĀTIES, JŪS SPĒJAT AUGŠUPCELTIES JAU ŠAJĀ IEMIESOJUMĀ UN AR TO PAŠU ATVĒRT CEĻU PLANETĀRAJAI AUGŠUPCELŠANAI. MANI MĪĻOTIE MĀCEKĻI! KATRS, KURŠ GRIEZĪSIES PIE MANIS, SAŅEMS SAVĀ LAIKĀ NORĀDĪJUMUS AUGŠUPCELŠANĀ!”
Mani dārgie! Ziniet, ka visi jūs agrāk esat izgājuši apmācības skolu Debesu Luksorā. Un jums piemīt unikālas Augšupcelšanās metodikas. Pienācis laiks aktivizēt savu dziļo atmiņu un izmantot savas iemaņas, prasmes un pieredzi! Bet palīdzība un norādījumi no Garīgās pasaules ienāks arvien vairāk. Galvenais – kļūs pieejama arvien konkrētāka informācija, nepieciešama jums apmācībai. Tāpēc nevairieties no praktiska garīgā darba, veiciet vizualizācijas, meditācijas, paudiet pašdisciplīnu personīgās dzīves organizācijā! MĪLESTĪBA PRET VISU ESOŠO, NODOMU TĪRĪBA, TIEKŠANĀS UZ DIŽO MĒRĶI – lūk, galvenie jūsu dzīves ceļa orientieri. Tagad tas ir svarīgi kā nekad agrāk.
Nepazeminiet savu pašnovērtējumu! Saprotiet: mēs ne nejauši saucam JŪS PAR EŅĢEĻIEM NO LIELĀS CENTRĀLĀS SAULES. Pēc būtības, šī Centrālā Saule arī ir 13-ā dimensija, no kuras jūs esat ieradušies. KVANTU PĀREJAS, “lēciena” NO 12 uz 13, ORGANIZĀCIJA – jūsu specializācija. Kvantu pārejas tiek gatavotas pa etapiem, eoniem gadu. Un tagad mēs esam nonākuši telpas-laika punktā, kur tiek noteikts ļoti, ļoti daudz kas. Tiek apkopoti milzīgākā darba rezultāti – tam, ko mēs nosaucām par Lielo Eksperimentu.
Gaismas Darbinieki! Atbildot uz šo informāciju pieņemošo lūgumiem, nosaukšu to potenciālo skaitu, kas jau tagad atrodas viena soļa attālumā no Augšupcelšanās: 35426. Gandrīz 35,5 tūkstoši cilvēku ļoti drīz VEIKS Augšupcelšanos. Ir potenciāla iespēja tam, ka simti no viņiem spēj veikt Augšupcelšanās kopā ar ķermeni procesu. Nosaukto skaitā ir grupas, kuras gatavo kolektīvo Augšupcelšanos. Saprotiet, mani dārgie! Katra Augšupcelšanās – tā ir “tuneļa” starp 4. un 5. dimensijām paplašināšana un nostiprināšana. Katra augšupcelšanās – tas ir ieguldījums planetārās Augšupcelšanās kopējā enerģētiskajā krājkasītē.
Mani dārgie! Lūdzu īpašu uzmanību! Tagad pārejam pie ļoti svarīga un delikāta jautājuma Vecajām Dvēselēm, daudzām no tām, kas jūt savu gatavību Augšupcelšanai. Atcerieties, es teicu: “Dzīvojiet šajā iemiesojumā pēc iespējas ilgāk!” Vai šis mans lūgums paliek spēkā? Jeb tagad ir pienācis laiks visiem aktīvi gatavoties Augšupcelšanai? SAGATAVOŠANĀS PROCESS AUGŠUPCELŠANAI ATTIECAS UZ VISIEM GAISMAS DARBINIEKIEM – ne tikai uz Vecajām Dvēselēm! Uz VISIEM, KAS IET PA GARĪGĀS ATTĪSTĪBAS CEĻU!
Taču, mani dārgie, ir tie, kas aizies pirmie, un ir tie, kam JĀPANES VĒL KĀDU LAIKU LĀPA “12-12”. Vienotā PORTĀLA atvēršana, visu 12 portālu apvienošana Vienotā prasa daudzu ENERGOTURĒTĀJU, GARA MAGNĒTU klātbūtni – šeit, šajā pasaulē. Daudziem no jums liekas, ka jūs jau esat IZPILDĪJUŠI VISU, KAS BIJA PAREDZĒTS. Laiks uz Mājām... Garīgās Dzimtenes aicinājumu jūs dzirdat arvien skaidrāk... Mani Saulainie! Nedomājiet, lūdzu, ka jūs neesat cienīgi augšupcelties kā pirmie! Un kā vēl cienīgi! Vienkārši... Līdz jūsu iemiesojumam mēs kopā ar jums plānojām, kuri ies uz priekšu, un kuri paliks ENERGOTURĒTĀJI un ieies to skaitā, kas gatavo PIRMO MASVEIDA AUGŠUPCELŠANĀS VILNI. Tāpēc godpilni un atbildīgi ir augšupcelties tiem, kuri izveidos “pirmos tuneļus” starp dimensijām; godpilni un atbildīgi ir startēt no pašas blīvākās matērijas līmeņa, kāds jebkad ir bijis uz šīs planētas... Taču vēl godpilnāk un atbildīgāk ir palikt šeit, turpināt kā iemiesotiem cilvēkiem pabeigt paredzēto – to, ko mēs tik rūpīgi saplānojām un ar milzīgu cītību veicam. Saprotiet: tas ir ļoti nepieciešams, lai jūs paliktu šeit vēl kādu laiku. Tāpēc lūdzu jūs, Vecās Dvēseles, griezieties pie sava Augstākā Es, apspriedieties ar Viņu, palūdziet dot atbildi: vai laiks jums augšupcelties pirmo vidū vai vēl palikt, lai izpildītu visu paredzēto.
Gaismas Darbinieki! Augstu vērtējiet vēsturiskās ziņas, kuras Gaismas Ģimene nodod tagad pašreiz iemiesotajiem, atjaunojot cilvēces patieso vēsturi. Tajās – uzvednes un zināšanu kripatiņas, nepieciešamas jums tagad. Tagad pastāstīšu kādas Augšupcelšanās vēsturi. Un tā – ir sava veida uzvedne jums, mani dārgie...
Es jau stāstīju par Hiperboreju un Zibēriju (Sibīriju).
Ziņoju, ka pirms 7675 gadiem (5664. gadā pirms m.ē.) Lielais Skolotājs No Els, kurš bija atnācis no Hiperborejas galvaspilsētas, BOREJAS pilsētas (mūsdienu Tatarstānas teritorija) uz Ealoksas pilsētu (mūsdienu Novosibirskas pilsētas teritorija), veica publisku Augšupcelšanos. Tūkstošiem cilvēku acu priekšā pilsētas centrālajā laukumā augšupcelās kopā ar ķermeni, atstājot savu apmetni un arī garīgā spēka atribūtus – scepteri un zizli. Interesanta ir tās Augšupcelšanās priekšvēsture. Dažus gadus pirms Augšupcelšanās Ealoksas pilsētā piedzima zēns vārdā Ve La Jo, par kura tēvu kļuva hiperborejietis, bet par māti – zibēriete (borejiešu un zibēriešu rases visai atšķīrās viena no otras). Trīs gadu vecumā zēns... nomira. Tēvs jau raudāja aiz bēdām, kad istabā ienāca māte No Ela pavadībā. Lielais Skolotājs noliecās pār ķermeni... Un it kā iedvesa dzīvību zēna ķermenī. Notika augšāmcelšanās. Tā atkal savienojās DIVAS DZĪVES, kuras ne reizi vien gāja pa kopējas iemiesošanās ceļu, izpildot svarīgas misijas uz planētas. Zēns paaugās, kļuva stiprāks un drīzumā... Sāka MĀCĪT LIELO SKOLOTĀJU. VE LA JO paziņoja NO ELAM, ka vajag augšupcelties kopā ar ķermeni un, bez tam, PASKAIDROJA, KĀ TO VAR IZDARĪT.
Gadus vēlāk, pēc NO ELA PUBLISKĀS AUGŠUPCELŠANĀS jauneklis VE LA JO (tēva-hiperborejieša radinieki sauca viņu savādāk – AISESS) aizgāja uz mežu. Aisess apsēdās zem koka, iegrima ilgstošā meditācijā un... arī augšupcelās kopā ar ķermeni.
Mani dārgie! Bērni, kuri drīzumā atnāks... Viņi sāks MĀCĪT SKOLOTĀJUS, tai skaitā arī Augšupcelšanās meistarībai. Un, kad to ieraudzīsiet – ziniet: drīz kļūsiet liecinieks vai dalībnieks AUGŠUPCELŠANĀS KOPĀ AR ĶERMENI PROCESAM... TAM, KĀ CILVĒKS VAI ARĪ CILVĒKU GRUPA, KVALITATĪVI PAAUGSTINOT SAVAS VIBRĀCIJAS, veiks KVANTU PĀREJU UZ AUGSTĀKU DIMENSIJU.
Un, lūk, kas vēl ir svarīgi... Jums jau ir zināms par Spēka vietām uz planētas. Taču ir arī speciālas AUGŠUPCELŠANĀS VIETAS. Šajās vietās ir ievietoti speciāli magnētiskie Planetārie Kristāli, kuri veicinās kolektīvās Augšupcelšanās procesu. Spēka Vietas un Augšupcelšanās Vietas – nav viens un tas pats. Jums ir jāzina... Masveida kolektīvās augšupcelšanās ir notikušas Lemūrijā (Okeānijas un mūsdienu Austrālijas teritorija), lemūriešu kolonijās Indijā, Lemūriešu Ēģiptes (Dienvidrietumu Sibīrija) teritorijā, Eiropas ziemeļaustrumu daļas teritorijā, atlantu kolonijas Aigaptusa (Ēģiptes) teritorijā, Ziemeļamerikas dienvidu civilizācijās, Dienvidamerikas austrumu piekrastē... Gaismas Darbinieki, kuriem ir sagatavota Augšupcelšanās šajā dzīvē! Daudzus no jums neapturami vilks uz turieni, kur jūs kaut kad veicāt kolektīvo Augšupcelšanos. Dziļās atmiņas aicinājums aizvedīs jūs vajadzīgajā vietā un vajadzīgajā laikā.
Skarsim arī vēl vienu delikātu tēmu. Zinu: pēdējā laikā starp metafiziķiem arvien biežāk skan tēma ar nokrāsu “VIŅI UN MĒS”. Taču runa nav par dalījumu Gaismā un Tumsā... Ir pienācis laiks, kad cilvēki ir sākuši runāt par dalījumu tajos, kas augšupcelsies un kas paliks... Ir pat tie, kuri domā: “lūk, Vecās Dvēseles aizies, bet mēs paliksim te, šajā pasaulē, šajā dimensijā”... Tā ir TĪRI CILVĒCISKA POZĪCIJA.
JŪS JOPROJĀM DOMĀJAT KĀ CILVĒKI. EŅĢEĻI NAV SPĒJĪGI TĀ DOMĀT... Šeit un tagad sajūtiet Gaismas Ģimenes Mīlestības enerģiju... SAJŪTIET MŪSU VIENOTĪBAS UN DALĪŠANAS NEIESPĒJAMĪBAS ENERĢIJU... TĀ PLŪST CAUR KATRA GAISMAS DARBINIEKA SIRDI UN IELĪST SIRDĪS VISIEM, KUROS DZĪVO MĪLESTĪBA... Mani mīļie, ja jūs zinātu, kā tiecas tagad atpakaļ to Dvēseles, kas ir atstājuši jūsu pasauli... Šeit, blakus man, ir miljoniem Eņģeļu, kuri skatās uz jums un kaislīgi sapņo būt jūsu vietā. Lūdzu saprast! Kad jūs atgriežaties šurp, aiz Aizsega, iekš jūsu Es atgriežas arī jūsu Dievišķība. Un vairs nav tā noguruma no iemiesojumiem, kuru jūtat tagad... Un ir VISAS GRANDIOZĀS AINAS REDZĒJUMS. Un ir karsta vēlēšanās ātri atgriezties un turpināt darbu... Jūs man neticat? EH! JA TAGAD JŪS VARĒTU DZIRDĒT MANAS “SVĪTAS” SMIEKLUS. ŠĪ TĒMA IR BIEŽS PRIEKŠMETS MŪSU “KOSMISKAJAM HUMORAM”. TAČU ZINIET: LAI ATGRIEZTOS, VAJAG SAGAIDĪT SAVU RINDU UN PAT IZIET SAVA VEIDA “MEDICĪNISKO KOMISIJU”. Jā, jā, jā!
Ziniet, mīļotie, ka DIEVIŠĶĀ LĪDZCIETĪBA NEKAD NEATĻAUS ATSTĀT DIMENSIJU TUMSĀ NEVIENU BŪTĪBU... TAI VAR DOT PAPILDUS MĀCĪBAS. TAČU DIEVIŠĶĀ DZIRKSTS SPĪD VISIEM – PAT TIEM, KAS ATRODAS ZEMĀKO BLĪVO PASAUĻU PAŠĀ DIBENĀ.
ZINIET GALVENO: VECĀS DVĒSELES AUGŠUPCEĻAS, AIZIET UZ AUGSTĀKU PASAULI... LAI ATGRIEZTOS UN TURPINĀTU DARBU. MĒS PADARĪSIM GAIŠU, BRĪNIŠĶĪGU ŠO PASAULI UN IEIESIM AR MĪLESTĪBU PA DURVĪM, AIZ KURĀM IR ĻAUNUMS... LAI AR SAVAS MĪLESTĪBAS GAISMU IZDZIEDINĀTU TO... LAI NO JAUNA APVIENOTU ĪSTENO VISUMA ĢIMENES VESELUMU.
UN TAS PATIESI IR TĀ.
AR MĪLESTĪBU, JŪSU KRAJONS.
7.10.11
 
Vēstījumu pieņēma Marina Šulca un Sergejs Kanaševskis
 
Krajons nodod vārdu Augšupceltajam Skolotājam Kut Humi, kurš piedāvā veikt meditāciju – garīgo darbu par doto tēmu.
Kut Humi Meditācija; Visums tavās plaukstās
Sveicināti, mīļotie Eņģeļi! Es esmu Skolotājs Kut Humi.
Jūs atceraties to, ka jums ir Iekšējais Bērns?
Tā ir jūsu Es daļa, kura priecājas par dzīvi, apsveic pārmaiņas un nepārstāj brīnīties par brīnumiem – ticot tiem, atzīstot to absolūtu realitāti... Un vēl jūsu Iekšējais Bērns ļoti mīl rotaļāties, ļaujot vaļu fantāzijai un bezgalīgai jaunradei. Vai ne tā Visuma Radītājs spēlē tā bezgalīgajos plašumos un rada jaunas pasaules?
Uzspēlēsim arī mēs ar jums spēli... Un pie viena radīsim kaut ko neparastu un ļoti svarīgu! O, mani iemīļotie! Nedomājiet, ka pavadīsim laiku vienkāršā izpriecā. Mums stāv priekšā svarīgs garīgais darbs. Jo ir taču teiciens: “kas apakšā, tas arī augšā”. Bet jūsu domas, jūsu nodomi, pat JŪSU ROTAĻU JAUNRADE ir daļa no Galaktiskās Gaismas Ģimenes kopējā darba.
Šodien, režīmā šeit un tagad, dosimies neparastā ceļojumā. Noiesim ceļu, kuru cilvēki ir nosaukuši par Mebiusa Lentu. Tā – ir ceļš caur dimensiju portālu. Tā – ir pāreja no 12 uz 13. Un tā – jūsu nākotnes ceļojums no ceturtās uz piekto dimensiju.
Daudzi bērni ļoti mīl rotaļāties, izgriežot figūras ar šķērēm no papīra. Paņemsim arī mēs papīra lapu, šķēres un līmi. Izgriezīsim neplatu strēmeli visas lapas garumā. Saliksim to tā, lai iznāktu riņķis, vienu strēmeles galu var uzlikt uz otra. Tagad iztēlojieties, ka uz riņķa ārējās strēmeles atrodaties jūs, Iemiesotie Eņģeļi, bet uz iekšējās – Garīgā pasaule – tie, kas aiz Aizsega. Sāciet ceļojumu pa riņķa ārējo malu! Lai uz kuru pusi jūs neietu – jums neatstāt savu pasauli un nenokļūt Iekšējā... Tieši tādā stāvoklī vēl paliek jūsu dimensija. Taču Gaismas Darbinieki sapņo pāriet uz piekto dimensiju. Tas tā ir! Tad sāciet rīkoties! Paņemsim lentas galu, apvērsīsim to par 180 grādiem un atkal savienosim lentas galus. Pie kam – uzmanību! – lentas gals jāvērš, kustoties pa apli pretēji pulksteņa rādītāja virzienam.
Jūs smaidāt, mani Saulainie! Daudzi atcerējās, kā spēlēja šo spēli bērnībā. Nu, protams, spēlēja! Un, ticiet, tas nebija nejauši... Sāciet atkal savu ceļojumu pa lentu un... atnāciet tās otrā pusē! Jā, jā, jā! Šķiet, dimensijas ir ieguvušas kopēju pārejas līniju! Un tagad jūs varat izrādīties nokļuvuši Iekšējā pasaulē... Ko – laiks doties cauri dimensiju portālam? Pagaidām nē, mani dārgie! Veiksim garīgo darbu – nelielu vingrinājumu domās...
Gatavi? Sākam...
1. Piesauciet kopradīšanai Gaismas Ģimeni, savus Meistarus-Audzinātājus un Atbalsta Grupu, kura vienmēr ir ar jums... Sajūtiet Mīlestības Enerģiju, nākošu no Lielās Centrālās Saules... Nesteidzieties... Elpojiet lēni... Aizveriet acis... Klusums... Absolūts miers...
2. Iztēlojieties planētu Zeme kā lielisku Pērli gaišzilā krāsā. O! Pērles gaišzila krāsa ir ļoti reta! Iespējams, arī jūsu planēta – reta Pērle Visuma plašumos? Vai tas tā ir, mani Saulainie? Vai jūs domājat, ka jūsu planēta ir unikāla un otras tādas nav nekur – ne Galaktikā, ne aiz tās robežām?.. Domās paņemiet Gaišzilo Pērli plaukstās un nolieciet Mebiusa Lentas pašā galā. Tikai tagad iztēlojieties, ka jums rokās ir ne papīra strēmele, bet izvērsta Galaktikas Lenta ar miljardiem zvaigžņu un pasauļu. Un jūs – vairs nevienkārši iemiesots cilvēks, bet varens Radītājs... Gaismas Darbiniek, apturi mirkli! Paplašini to līdz mūžības plašumiem. Ko jūti, kad turi rokās miljardiem zvaigžņu un planētu? Vai ir nemiers, bailes?.. Nē! Vai ir nedrošība?.. Nē! Vai ir zināšana, ka visas šīs zvaigznes un planētas – esi tu, bet tu – viņas!.. JĀ! Kas jūs apvieno? Protams – Mīlestība... Mans dārgais, tas ir tik vienkārši... sajust savu Es kā RADĪTĀJU... Vienkārši turi visas šīs zvaigznes, planētas, visas šīs pasaules savās rokās un atver tām pretī savu Sirdi... Nevienā no šīm pasaulēm nav NEKĀ SVEŠA! Nav nevienas planētas, nevienas dimensijas, nevienas pasaules, kuru neesi radījis Tu. TAS VISS – TEVIS RADĪTS. TAS VISS – VIENOTAS VISUMA DZIMTAS. TAS VISS – TAVAS DAĻAS... TAVA MĪLESTĪBA... TAVA DIŽĀ VISUMA MĪLESTĪBA RADĪJA ŠO VISUMU... UN TAGAD TU VIENKĀRŠI NOLĒMI PAROTAĻĀTIES, PĀRVĒRTIES SĀKUMĀ MAZĀ CILVĒKĀ, BET PĒC TAM PĒKŠŅI KĻUVI LIELS UN PAŅĒMI VISU VISUMU SAVĀS MĪLOŠAJĀS ROKĀS. TURI TO SAVĀS ROKĀS, RADĪTĀJ. NOTURI, CIK SPĒJ... ŠEIT UN TAGAD SŪTI SAVU MĪLESTĪBU VISĀM PASAULĒM, VISIEM DZĪVOJOŠIEM TAJĀ. VISĀM SAPRĀTĪGAJĀM BŪTNĒM, VISIEM DZĪVNIEKIEM, VISIEM AUGIEM, VISIEM ESOŠĀ VEIDIEM. VISIEM IZPAUSTĀ UN NEIZPAUSTĀ VEIDIEM. SAPROTI, TU VARI KĻŪT LIELS VAI MAZS, PLANĒTA VAI ZĀLES STIEBRIŅŠ. KĀDA STARPĪBA? JO TAS VISS TAČU ESI TU... BET TIKAI ZINI: KAD PASAULES SAUC TAVU ES, TU VAJADZĪGAJĀ BRĪDĪ VARI PAŅEMT TĀS SAVĀS PLAUKSTĀS UN SASILDĪT AR MĪLESTĪBU... MĪLESTĪBU, KURA KĻŪST ARVIEN STIPRĀKA... JO AR KATRU PASAULI, TEVIS RADĪTU, VISUMĀ TAČU KĻŪST VAIRĀK MĪLESTĪBAS... BET TUR, KUR TU ESI NOGĀJIS PA CIEŠANU TAKU, MĪLESTĪBAS KĻŪST DAUDZKĀRT VAIRĀK...
RADĪTĀJ, TU ATCERĒJIES SAVU ES? SĀC RADĪT! VISUMA PASAULES JAU IR NOSŪTĪJUŠAS SENGAIDĪTO GARĪGO AICINĀJUMU! ZVAIGZNES ŠALC AR SAVIEM DIMANTA STARIEM, ZIŅOJOT PAR LIELĀS ATGRIEŠANĀS SĀKUMU. ZĀLES STIEBRIŅI ČUKST SAKRĀLOS VĀRDUS UN SAVUS SMALKOS ĶERMEŅUS SAVIJ GAISMAS SPIRĀLĒS... SENIE RŪĶI UZ PLANĒTĀM IR SASPRINDZINĀJUŠI SAVAS SASTRĀDĀTĀS MUGURAS, LAI KĻŪTU PAR PIRAMĪDĀM, PĀRVĒRSTOS GARĪGĀS BURVJU FIGŪRĀS...
BET, LŪK, ARĪ MŪSU GALAKTIKA – “PIENA CEĻŠ”... IZTĒLOJAMIES TO KĀ MEBIUSA LENTU... Tur, vienā Galaktiskās Lentas galā, atdzīvojas Tevis nesen radītās pasaules, ak Radītāj! Jaunas zvaigznes apdedzina tavus pirkstus, tu vēl jūti Radīšanas Uguni... Bet otrā galā – tikai viena Gaišzilā Pērle... Planēta Zeme... Viņa ir viena... Taču ir diža pasauļu daudzuma vērta.
Tu, Radītāj, audzēji to īpaši saudzīgi, glabāji īpaši svarīgam brīdim... Un, lūk, šis brīdis tuvojas. Tu savelc kopā Galaktikas abus galus, savieno kopā divas lentas. Pēc tam lentas galu ar Gaišzilo Pērli apvērs... Jā, jā, tu zini, kas sāks notikt tālāk! Kaut kad, citā Visumā, Tavi MĀTE-TĒVS-RADĪTĀJI mācīja to, nododot zināšanas un prasmes... Atceries! Telpiskais Astoņnieks – Mebiusa Lenta – sāk sarauties. Un viens Galaktikas gals pēkšņi saskaras ar otru. Nē, nevis viena plakne saaug ar otru. VIENA DIMENSIJA SAAUG AR CITU DIMENSIJU SLĀNI. Gals ar Gaišzilo Pērli un daudz citu tagad radīto pasauļu IZAUG CAURI CITĀ DIMENSIJĀ.
Pērle ved aiz sevis simtiem, tūkstošiem citu zvaigžņu un planētu!!!
Klusu... Tagad notiek nākotnes dzimšanas sakraments... Jūs saprotat: Pērle eksistē ne vienkārši skaistumam... Tas – ir dārgums, kurš spēj atvērt ceļu uz Iekšējo Pasauli daudzām pasaulēm. Tad savienojiet tās tagad, mani mīļotie! Šīs pasaules un Kosmosa Gaišzilo Pērli – jūsu planētu. Tur, pašā Mebiusa astoņnieka-lentas sirdī-centrā, sāk rakstīties KOSMISKO SVĒTKU FANTASTISKAIS SACERĒJUMS. Skatieties turp – tieši centrā... Redzat sirdi? Tā ir Dimensiju Portāla sirds... Tā ir tik liela, ka var aptvert visas pasaules un planētas. Jā, tur centrā ir tikai vienīgi mazs punkts... Taču šis punkts izgriežas uz āru par jaunu bezgalību...
Gaismas Darbinieki! Vai jūs spējat turēt savās gādīgajās, mīlošajās rokās miljoniem zvaigžņu un pasauļu? Es smaidu... Jūs tikko kā jau izdarījāt to... Un turpināt darīt... Un vēl, lai septiņkrāsu varavīksne nolaižas ar vienu galu jūsu sirdīs, bet ar otru – Dimensiju Portāla sirdī... Tagad ziniet... Tieši tā tiek radīta nākotne... Ar mīlestību, nodomu tīrību, Lielo Radošo Spēli. Un tas patiesi ir tā.
3. Pateicieties Gaismas Ģimenei, Meistariem-Skolotājiem, savai Atblasta Grupai par kopradīšanu... Pateicieties visu Eņģeļu no Lielās Centrālās Saules AUGSTĀKAJAM ES... Nesteidzieties atvērt acis... Pagaidiet mazliet... Paklausieties Gaismas Ģimenes atbildi... JŪS NOTEIKTI IZDZIRDĒSIET TO...
Kut Humi – ar Mīlestību no Radītāja Sirds
11.09.11
 
Meditāciju pieņēma Sergejs Kanaševskis, Krievija, Sibīrijas federālais apgabals, Novokuzņecka
Viktora Truhina ilustrācijas, Krievija, Sibīrijas federālais apgabals, Novosibirska
Autortiesības aizsargātas. Vēstījums un meditācija var tik brīvi izplatīties tikai bez saīsinājumiem un izmaņām.
tulk. Jānis Oppe
http://www.draugiem.lv/group/16019359/gaismasberni/?f_tid=3518955