svētdiena, 2011. gada 9. oktobris

Caur Sjūzenu Kerollu; Arktūriešu Koridors


caur Sjūzenu Kerollu; Arktūriešu Koridors IV daļa
2011.gada janvāris
No krievu valodas tulkoja Sandra Šņoriņa
Atgriešanās
 
Laimīgu Jauno 2011.gadu!
Šis gads solās būt piesātināts gads, jo personālā un planetārā pacelšanās sākas JUMS VISIEM. Tāpēc mēs nosaucām Atktūriešu Koridora IV daļu – ATGRIEŠANĀS
 
Jūs atgriežaties piektajā dimensijā nevis vienkārši atceroties šo realitāti, bet atceroties SEVI rezonējošu ar šo atsevišķo piecdimensionālo realitāti. Tiklīdz jūs atcerēsieties šo SEVI, jūs spersiet pirmo soli Mājup. Jūs rezonējat ar miljardiem piecdimensionālo, bet arī ar trīs un četrdimensionālajām paralēlajām realitātēm. Atšķirība ir tikai tajā, ka tiklīdz jūs atjaunosiet savu piecdimensionālo rezonansi, jūs atcerēsieties visas šīs frekvences realitātes.
 
Lai neapmaldītos un neapjuktu tik daudzās realitātēs, jūs radījāt sev palīg-realitāti-tiltu. Katram no jums ir piecdimensionālā dzīve-tilts, balsts, uz kura „uzkāpsiet” pacelšanās laikā. Tāpēc drīz daudzi no jums sāks atcerēties šo realitāti un apmeklēt to miegā un meditācijās.
 
Āķis nav tajā, lai visu atcerētos,
Bet tajā, ka viss, ko jūs atceraties, – IR REĀLS!
 
Ar to mēs domājam, ka jūs radāt visu, ko iztēlojaties. Iztēle – tā ir piecdimensionāla doma, un katrai domai ir radošs spēks. Tāpēc, ja jūs par kaut-ko domājat, tad jūs to radāt. Tāda ir piecdimensionālā operētājsistēma (piecdimensionālā un augstāk).
 
Un tieši šī pēdējā pacelšanās stadija piektajā dimensijā bieži mēdz būt problemātiska, tāpēc, ka jums ir nepieciešams kļūt par savu domu un emociju Saimniekiem, uzņemties atbildību par tām. Ja katra jūsu doma vai emocija būtu redzama apkārtējiem, jūs ātri vien sāktu tās kontrolēt.
 
Citiem vārdiem sakot, laipni lūgti piektajā dimensijā! Jūsu realitātē-tiltiņā ikviena jūsu doma un sajūta momentāli īstenojas. Tāpēc ir ļoti svarīgi, lai jūs spētu tikt galā ar savām bailēm.
 
Divi baiļu kontrolēšanai nepieciešamie instrumenti ir – Informācija un Beznosacījumu Mīlestība.
 
Turklāt, ja jūsu saņemtā informācija netiek „izjusta” kā beznosacījumu mīlestība, atmetiet to un meklējiet daudz augstākas frekvences avotu.
 
Par laimi, beznosacījumu mīlestība – ir ne tikai baiļu pretinde, bet arī spēcīga aizsardzība, kas neļauj bailēm iekļūt jūsu apziņā. Pat, ja jūs jūtat kaut vai mājienu par bailēm, „neskatieties” ar savu saules pinumu, tāpēc, ka tas pieņems zemo frekvenču informāciju jūsu zemes ķermeņa svētajā templī.
 
Tieši otrādi iepazīstiet baiļu sajūtu ar apakšējām čakrām, bet „skatieties” uz šīs informācijas enerģētiskajiem paterniem ar Trešo Aci. Bailes nespēj ietekmēt jūsu Trešo Aci. Tāpēc skatīties uz tām ir droši. Bet pēc tam jūs varat nosūtīt izplatījumā beznosacījumu mīlestību, lai baiļu frekvence jūs vairs netraucētu.
 
No otras puses, kad jūs saņemiet gaismas sūtījumu caur Trešo Aci, padalieties šajā sūtījumā ar Augstāko Sirdi. Tā var „attīt/izpakot” beznosacījumu mīlestību, kas ietverta daudzdimensionālajā gaismā, un izplatīt to pa jūsu ķermeni un apkārtējo telpu. Šī beznosacījumu mīlestība vienmēr aizsargā jūs un dziedina no bailēm. Jā, bailes var tikt dziedinātas, tāpēc, ka tās tika radītas, cilvēka radītas. Sāciet domāt par katru jūsu domu un sajūtu – kā par paša cilvēka radīto. Par laimi, jūs variet labot jūsu radīto ar beznosacījumu mīlestības vareno spēku.
 
Atgriešanās ir sākusies.
 
Dārgie Arktūrieši,
Manā galvā vai sirdī (?) skan vēstījums. Lūdzu jūs palīdzēt man to sadzirdēt. Es zinu, ka man ir jāpārvar bezdibenis starp „man” – kas lūdz palīdzību un „MAN”, kam es rakstu – Arktūriešu Grupas Apziņai.
Es esmu gatava pacelties!
Es esmu gatava būt daudzdimensionāla SEVIS izpausme.
Es esmu gatava aizvērt bezdibeni starp mani, kura sauc, un mani, kuru es saucu.
Palīdziet man labāk saprast šo procesu ....
 
Mūsu dārgie,
Mēs atbildam mūsu sazemētajām izpausmēm, kā arī visiem, kas to saņems. Mēs vēlamies, lai jūs zinātu, ka JŪS jau esiet aizvēruši šo bezdibeni. Lieta ir vienkārši jūsu uztveres pārskaņošanā tā, lai apzināti izdzīvotu VISAS realitāšu frekvences diapazonā no trešās/ceturtā līdz mūsu astotajai/desmitajai dimensijai. Tiklīdz jūs sajutīsiet realitātes virs septītās, atgriešanās pie piektās kļūs dabiska. Ir laiks mums, kopā ar jums (ar jums VISIEM) doties uz sesto un augstākajām dimensijām.
 
Sestajā dimensijā mēs palīdzēsim jums atrasties jūsu apziņas Dieviškajā Gaismas Kopijā, lai attīrītu to no nevajadzīgiem enerģijas paterniem, kurus jūs esiet uzkrājuši kopš Atlantīdas krišanas laikiem. Un, kamēr jūs atradīsieties šajā stāvoklī, jūs izdarīsiet kvantu lēcienu realitātē, kur Atlantīda un Lemūrija pabeidza savu ciklu mierā un mīlestībā. Tieši viņu ciklu noslēgšanas cietsirdība līdz šim brīdim rezonē jūsu pasaulē. Jūs ziniet, ka eksistē miljardiem paralēlo realitāšu. Tāpēc ir arī realitāte, kur Atlantīda un Lemūrija ir veikušas mierīgu pāreju.
 
Tā kā Gaija gribēja pacelties kopā ar saviem cilvēkiem, viņa izsauca brīvprātīgos, lai izmēģinātu patreizējās realitātes galējības. Viņa zināja, ka būs sarežģīti, taču izdzīvojušie spēs to paveikt, jo viņi būs pietiekami spēcīgi planetārajai pacelšanai.
 
Jūs, izdzīvojušie, ķermenī iemiesotie un augstākajos plānos esošie, tagad sanākat kopā, lai atbalstītu Gaijas planetāro pacelšanos. Taču jums ir jāatbrīvojas no visām tumsas sekām. Tumsai, kas ir padarījusi jūs stiprus, tagad ir jātiek atbrīvotai, lai jūs kļūtu vēl stiprāki. Citiem vārdiem sakot, jūsu skolotājam, tumsai, tagad ir jākļūst par jūsu skolnieku, lai jūs spētu aizvērt jūsu izjusto bezdibeni starp trešo/ceturto dimensijām un jūsu augstākajiem plāniem. Atgriešanās jau ir sākusies!
 
Savienojam pretstatus
 
Mēs jau jums teicām par portāliem uz Gaijas un jūsu Zemes ķermenī, Trešajā Acī, kā arī par čiekurveida dziedzera personālo Portālu. Bet tagad mēs jums gribētu parādīt, kā pielietot Trešās Acs paplašināto uztveri, lai radītu portālus uz augstākajiem plāniem. Šādas daudzdimensionālas pieredzes ievērojami pastiprinās jūsu personīgo un planetāro pārtapšanu. Jūs atradīsiet daudzus šos portālus, kad iemācīsieties (atcerēsieties), kā savienot trīsdimensionālās galējības/pretstatus.
 
Viena no trešās/ceturtās un piektās dimensijas atšķirībām ir tā, ka piektajā dimensijā nav galējību/pretstatu. Tāpēc, tiklīdz jūs atradīsies vidu/viduspunktu starp divām galējībām/pretstatiem, jūs spēsiet atvērt portālus pārtapšanai par Jums augstāko dimensiju versijā. Jūs variet ceļot, tai skaitā caur kvantu/kvantisko pasauļu zemākajām realitātēm (nulles dimensiju).
 
Bet tagad vizualizējiet vīrišķās un sievišķās enerģiju polus. Vai jūs redzat, kā vīrišķā enerģija virzās pie sievišķās, bet sievišķā uzņem šo enerģijas plūsmu? Un tagad paraugieties uz viduci, kur sastopas divi pretstati.
 
Atļaujiet šīm divām enerģijām sajaukties un apvienoties. Redziet, kā tās saplūst VIENĀ? Veidojas jauna enerģija. Tā ir pilnībā, pilnībā nekustīga, taču satur sevī spēku, Vienotības spēku.
 
SAJŪTIET šo Vienotības spēku. Ļaujiet tam jūs pievilkt un saplūst ar jums. Sajūtiet mieru un nekustīgumu, tai laikā, kad jūsu sirds atveras, bet elpošana mainās. Jūs vairs neelpojat caur ķermeni. Jūs elpojat Vienotības spēkā. Šī elpošana ir tik spēcīga, ka jūs tik tikko spējat to ievietot sevī, un jūs ZINIET, ka tā ir piepildīta ar jūsu Gaismas Ķermeņa spēku.
 
Jūs ieelpojat Vienotības spēku un varenību un jūsu Gaismas Ķermenis sāk aktivēties. Pa jūsu mugurkaulu ceļas spēcīga vibrācija un jums gribas sapurināties, lai to pieņemtu.
Vienotības viļņi kļūst aizvien spēcīgāki. Viss, ko jums vajag „izdarīt” – tas ir – nomierināties, lai jūsu ķermenis pieņemtu Vienotības enerģiju. Jūsu ķermenī notiek izmaiņas.
 
Turpiniet ieelpot Vienotības spēku, kas vibrē beznosacījumu mīlestības frekvencē. Lēni izelpojot, iztēlojieties, kā beznosacījumu mīlestība piepilda jūsu ķermeni.
 
Palieciet atdalīti no sava fiziskā trauka, lai ar iekšējo redzi vērotu, kā beznosacījumu mīlestība un Vienotība rada jaunu jūsu formu.
 
Šī forma neietvers sevī vīrišķā un sievišķā galējības. Tomēr, kamēr jūs atrodieties zemes ķermenī uz Gaijas, šim ķermenim var piemist dzimuma ilūzija.
 
Izdariet trīs dziļas ieelpas, ieelpojot Vienotību un izelpojot sašķeltības ilūziju. Ar katru izelpu atbrīvojieties no piesaistēm sašķeltībai un ierobežotībai.
 
Aizturiet elpu, lai pēc iespējas ilgāk sajustu sevi esam starp zemi un starp Dievišķo. Kad jūs vairs nespēsiet aizturēt elpu, lēnām izelpojiet un iztēlojieties, kā Vienotības spēks piepilda jūsu bezformas būtību. Šī būītība nav piesaistīta jūsu zemes ķermenim, tomēr piepilda to un iziet ārpus tā robežām.
 
Jūs turpiniet rūpēties par sevi, ķemmēt matus un barot ķermeni, taču tas notiks tāpat, kā mājas tīrīšana vai mašīnas apkope. Jūsu zemes trauks – tas ir vienīgais ķermenis, kas ļauj jums pilnībā iegremdēties trīsdimensiju realitātes izdzīvošanas pieredzē.
 
Bet tas JŪS, kurš atrodas ārpus jūsu zemes ķermeņa, var paplašināt jūsu apziņu ārpus ķermeņa tā, lai jūs varētu sajust augstākās pasaules, jūsu patiesās MĀJAS. It kā jūs aizslēgtu savas mājas vai novietotu savu mašīnu drošā vietā, jūs vispirms pārliecināsieties, ka jūsu forma ir drošībā, bet pēc tam sāksiet paplašināt apziņu aiz fiziskā trauka robežām.
 
Daudziem no jums mašīnā vai mājā ir signalizācija. Un tieši tāpat, kad jūs ceļojat starp dimensijām, daļa jūsu būtības vienmēr paliek zemes ķermenī, lai nepieciešamības gadījumā apziņotu jūs.
 
Protams, ka JUMS, kurš ceļojat starp pasaulēm, jūs neatstājat savu trauku, jūs tikai paplašināt savu SEVIS izjušanu ārpus ķermeņa robežām. (Конечно же, для ВАС, который путешествует между мирами, вы не оставляете свой сосуд, вы только расширяете своё ощущение СЕБЯ за пределы тела) Tas pats JŪS, kurš atkal ir atguvis savu daudzdimensionālo dabu, dzīvo apziņas Vienotības paradigmā un vienlaicīgi izdzīvo visas realitātes.
 
Daudzdimensionālā domāšana
 
Bet tagad mēs parunāsim par bezdibeni, kas sadala trīsdimensionālo un daudzdimensionālo domāšanas paradigmu. Trīsdimensionālajā paradigmā jūs izjūtat „sevi” kā fizisku ķermeni, kurā dzīvojat. Attiecīgi, lai paceltos, jums ir nepieciešams pamest fizisko ķermeni un veikt lielus attālumus, lai ceļotu Daudzdimensionālā Es augstākajās dimensijās. Jūs sajūtat, ka jūsu fiziskais „es” ir atdalīts no daudz augstāku frekvenču JŪSU versijas, atdalīts no citiem un no planētas.
 
Daudzdimensionālā domāšana paredz, ka jūsu „es” ir vienots ar visu esošo - visās dimensijās. Tāpēc jūs esiet savienoti ar visiem esības aspektiem uz visas planētas un ar visām jūsu Daudzdimensionālā Es frekvencēm. Tāpēc jūs „nepārvietojieties” uz citu vietu vai citā frekvencē. Jūs vienkārši maināt savu frekvenci un uztveriet realitāti caur šīs frekvences filtru.
 
Augstākās frekvences var uztvert zemākās, bet ne otrādi, kamēr zemākās nav paplašinājušas savu apziņu. Piemēram, no jūsu trešās dimensijas apziņas jūs variet uztvert divdimensionālos augus un puķes. Jūs variet arī uztvert viendimensionālos akmeņus un vielas. Jūs pat varat ar mikroskopa palīdzību ieraudzīt atsevišķas šūnas.
 
Bet daudzdimensionālajā domāšanā jūs ne tikai vienkārši paaugstiniet jūsu apziņas līmeni. Jūs paplašiniet apziņu tādejādi, lai vienlaicīgi uztvertu visas starp-realitātes, tādas, kā ceturtā dimensija. Kad jūs redzat četrdimensionālās auras, jūs vienlaicīgi redzat arī trīsdimensionālās formas, kas šo auru izstaro: cilvēku, koku, dabas, māju. No otras puses, lielākajai daļai cilvēku ir nepieciešams aizvērt acis un pabūt vienatnē, lai paceltu apziņas līmeni līdz Teta un Delta Viļņiem un uztvertu piekto un augstākas dimensijas.
 
Un otrādi, kad jūs „pacelsieties” piektās dimensijas frekvencē, daudzdimensionālā apziņa kļūs par „normu”. Tāpēc jums vairs nevajadzēs aizvērt acis. Un kā jūs tagad viegli uztverat pirmo un otro dimensiju, atrodoties trešajā dimensijā, jūs spēsiet uztvert no pirmās līdz ceturtajai dimensijai, atrodoties piektajā dimensijā.
 
Piecdimensionālās apziņas stāvokļa priekšrocības – tas ir tas, ka jūs paplašiniet apziņu ārpus trīsdimensionālās pretstatu, sašķeltības un ierobežojumu ilūzijas. Piecdimensionālajā apziņā jūs dzīvojiet VIENA [veseluma] vienotībā. Tāpēc jums nav nedz ilūziju, nedz melu, nedz ierobežojumu un fiziskās pasaules galējību. No piektās dimensijas perspektīvas raugoties, trešo dimensiju var skatīties kā kino.
 
Piecdimensionālās realitātes vienotībā jūs pilnībā apzinieties miljardiem JŪS izpausmju dimensijās no trešās līdz piektajai un augstāk. Tieši daudzdimensionālā īstenības uztvere rada grūtības tiem, kuri tikko kā atgriezušies savā piektās dimensijas izpausmē.
 
Atbrīvojamies no ieradumiem
 
Tiem, kuri nesen ir atgriezušie piektajā dimensijā, līdz šim brīdim piemīt ieradums domāt trīsdimensionāli un ir apjukuma sajūta miljardiem piektās un augstāku dimensiju sajūtās. Šaubas – savukārt ir baiļu izpausme, kas pazemina apziņas frekvenci. Jauniņie bieži apjūk no tā fakta, ka IKVIENA viņu doma un sajūta momentāli manifestējas. Un tas arī rada bailes un no jauna atgriež viņu apziņu atpakaļ trešajā dimensijā.
 
Tāpēc tiem, kuri paceļas, ir jāsaprot daudzdimensionālās mīlestības jūtas, jo tieši šī apziņas frekvence aizsargās viņus no viņu bailēm un samulsuma jaunajā realitātē. Tieši daudzdimensionālā mīlestība ļaus īstenot pāreju no jūsu blīvās fiziskās formas mūsu mainīgajā gaismas formā. Pacentieties atlaist visas šaubas ceļojuma laikā piektajā dimensijā. Jūs pamazām pieradīsiet pie Gaismas Ķermeņa, daudzkārtīgi pārvietojoties no trešās/ceturtās dimensijas uz piekto dimensiju.
 
Aizpildām bezdibeni
 
Bet tagad atgriezīsimies atpakaļ pie jēdziena „bezdibeņa aizpildīšana”. Vai jūs tagad saprotat, jūs to nevis „aizverat”, bet „aizpildat”? Ievietojot pamata SEVIS sajūtu piecdimensionālajā frekvencē, jūs aizpildāt bezdibeni starp JUMS, kas izdzīvojat fiziskās pasaules pieredzi, un JUMS daudzdimensionālajā pasaulē. Sākumā ievietojiet savu SEVIS sajūtu piektajā dimensijā ar savas iztēles spēku. Un tagad mēs vedīsim jūs, tāpēc, ka labāk vienreiz ieraudzīt, nekā simts reizes dzirdēt.
 
Meditācija
 
Iztēlojieties SEVI, kā piektās dimensijas būtni. Mēs atkārtosim iepriekš teikto un palīdzēsim jums atkal atvērt portālu Mēs saprotam, ka visgrūtākais SEVIS apzināšanās frekvences mainīšanā – tas ir pārvarēt šaubas, tādas, kā: „tas ir tikai manas fantāzijas”, „visi padomās, ka esmu jucis”, „es vienkārši tērēju laiku. Man ir pietiekami daudz, ko darīt.” , utt, utt.
 
Atlaidiet visas trīsdimensionālās šaubas un noskaņojieties uz beznosacījumu mīlestību, mūžīgi mītošu jūsu Augstākajā Sirdī. Varbūt jums būs sarežģīti tieši tagad SAJUST šo mīlestību, taču sāciet ar Apzināšanos, ka tā tur ir. Padomājiet par kādu vai kaut ko, ko jūs mīlat bez jebkādiem nosacījumiem. Varbūt tas ir jūsu bērns, dzīvesbiedrs, labākais draugs, dzīvnieks, māja, daba, sapnis. Nav būtiski, kurš vai kas tas ir, svarīga ir tikai mīlestība bez nosacījumiem.
 
Tagad sajūtiet to un ziniet, ka jūs nevarat izjust jūtas, ja jūsos to nav. Jūs nepievilktos šai matērijai, ja jūs savā būtnē nesaturētu beznosacījumu mīlestību. Veltiet tam laiku un iegremdējieties mīlestības jūtās. Vai jūs pārstātu mīlēt šo būtni vai priekšmetu, ja tas mainītos? Ja atbilde ir NĒ, tas nozīmē, ka tā ir beznosacījumu mīlestība.
 
Pārvaldiet šīm jūtas, kā sava Daudzdimensionālā Es izpausmi ...
Iztēlojieties vīrišķās enerģijas, kas plūst uz āru, un sievišķās enerģijas, kas plūst uz iekšu, pretstatus ...
Ieraugiet, kā vīrišķā enerģija plūst pie sievišķās, bet sievišķā uzņem šo plūsmu sevī ....
Paraugieties uz viduspunktu starp šīm galējību, atrodiet portālu punktā, kur divas enerģijas saplūst vienā ...
Pavērojiet šo pretējo enerģiju saplūšanas spēku, kā tās formē jaunu enerģiju, Vienotības spēku ...
SAJŪTIET Vienotības spēku ... ļaujiet tam jūs pārņemt ...
Sajūtiet mieru un nekustību laikā, kad jūsu sirds sāk atvērties, bet elpošana mainīties ...
Jūs vairs neelpojat tikai caur ķermeni. Jūs elpojat vienotības spēkā ...
Šī elpošana ir tik varena, ka jūs tik tikko spējat to noturēt, un tomēr – neatlaidiet to ...
Jūs turpināt elpot vienotības spēkā un tas paplašina jūsu apziņu līdz piektajai dimensijai ...
Ļaujiet realitātes-tiltiņa tēlam ienākt jūsu iztēlē ...
Paplašiniet savu būtni no JUMS-fiziskā līdz JUMS piecdimensionālajā realitātes-tiltiņā un IEEJIET šajā JŪSOS...
Sajūtiet pastāvīgo saikni starp savu sazemēto ķermeni un JUMS piektajā dimensijā ...
 
JŪS – esiet jūsu DAUDZDIMENSIONĀLAIS ES
 
Es atceros vakardienas sapni
Piepildītu ar bailēm, mīlestību un gaismu.
Es biju cita es
Un ap mani bija gaisma
....
....
 
Vai tas bija sapnis, bet tagad ir īstenība
Vai es guļu tagad, bet tad negulēju?
 
Un, kad es pamodos,
Es dzirdēju balsi
„Bet vai ir kāda atšķirība?”
 
Nākamajā vēstījumā mēs dosimies uz sesto dimensiju. Bet pagaidām pierodiet pie piektās dimensijas. Sākumā tas šķitīs pārsteidzoši. Tāpēc būs lietderīgi, ja jūs pierakstīsiet savas sajūtas. Pierakstīšanas process integrēs tās trīsdimensionālā domā. Kad jūsu trīsdimensionālais prāts pieradīs pie piecdimensionālajām sajūtām, jūsu bailes un šaubas pakāpeniski izzudīs. Bez bailēm un šaubām jūsu Pamata SEVIS Apzināšanās pakāpeniski pārvietosies uz jūsu Daudzdimensionālo Es.