trešdiena, 2011. gada 19. oktobris

Montekjū vēstījums 16.oktobrī/2011



_________________________________________
 
 
Pasaule Mostas!
 
Visiem, kuri smagi strādājuši, lai īstenotu pasaules atmodu, šie vārdi vieš siltumu sirdī. Minoritāte, tie psihopāti, kuri kontrolē jūsu pasauli, tagad redz, kā pasaule izslīd no viņu rokām. Viņi tiek atklāti. Tie sekojuši Plānam bez mazākās līdzjūtības vai domām par līdzcilvēkiem, zaudējušiem visu- pat savas dzīvības- tad, kad ļaunuma piepildītie izraisījuši karus jūsu pasaulē. Varas gaiteņos ieliktās marionetes, kuras kļuvušas par Plāna redzamo daļu, tagad sastopas ar cilvēkiem, kurus paši bija nolēmuši iznīcināt. Atcerieties, psihopātiem nav dvēseļu. Tie ņem no valstīm visu, ko vēlas. Brīdī, kad kāda valsts atļaujas pārkāpt strīpai, kā, piemēram, Āfrikas valstīm apvienojoties, tie ātri iejaucas ar savām kara mašīnām un sistemātiski iznīcina tādas valstis.
 
Plāna daļā ietilpa arī labās smadzeņu puslodes un čiekurveida dziedzera iznīcināšana ar dažāda veida indēm un medikamentiem. Muļķīgi, bet cilvēki ticēja tādai propagandai, kas teica, ka viss tiek darīts cilvēku labumam. Tas tagad nāk klajā. Labi cilvēki patlaban sniedz pareizu informāciju, lai cilvēce varētu ieiet Gaismā. Harmonijā atkal strādāt atsāks abas smadzeņu puslodes un savienosies ar to garīgo pusi. Jūs esat varenas Gaismas Būtnes, kuras tikušas pakļautas viltum. Ar jums bez žēlastības manipulēja, liekot noticēt, ka esat bezspēcīgi. Kādi meli. Kad kopā sanāk Gaismas Būtnes, tad tās rada ļoti spēcīgu enerģiju un uzmundrinājumu, tā tas notiek Deivida Aika pasākumos, prāti atveras tam, kas būs tad, kad Tumšie tiks aizvākti. Es mudinu visus, kuri vien meklē gaismu, izmantot katru iespēju izbaudīt šīs enerģijas pašiem un uzklausīt Deivida iedvesmojošos patiesības vārdus. Neviens cits nav paveicis tik daudz kā Aiks, lai izvestu jūsu pasauli ārā no tumsas- gaismā un mīlestībā. Viņu ļoti apbrīno abās dzīves pusēs.
 
Daudzi domājat, ka prāts ar jums izspēlē dažādus trikus. Patlaban jūsu priekšā tiek noliktas daudzas pagātnes lietas. Tas ir attīrīšanās process. Tā ir daļa no sagatavošanās apgaismībai. Notiek pārprogrammēšana un visa nederīgā aizvākšana. Jūsu prāti tika un tiek piepildīti ar blēņām un atkritumiem, lai jūs būtu nodarbināti un tiektos pēc neiespējamā un nevajadzīgā. Jums ikvienam ir savas individuālās tiesības. Jums brīvi pašiem jāpieņem lēmumi, nevis jābūt kā aitām bez savām domām. Tu, mana mīļā, pēc manas aiziešanas pieredzēji, kā darbojas tie, kuriem nav sirdsapziņas. Tie manipulē bez mazākās žēlastības. Visā pasaulē redzams tas pats, tikai lielākā mērogā. Tu pati redzēji, kā tas strādā. Tev tā bija pamatīga mācība, mīļā. Tagad ļoti labi saproti, kā strādā viņu prāti un kā tie manipulē ar ikvienu savā apkārtnē. Tas ir kā vēzis, kas jāaizvāc no jūsu pasaules- un tā notiks!
 
Patiesības un gaismas pasaule, ko tik ļoti meklē tie, kurus virza mīlestība pret cilvēci, kuri vēlas mieru un harmoniju visiem- baudīs savas rīcības augļus. Tikai droši par to jāsāk runāt. Īrijas premjers (Enda Kenijs) jau ir runājis, dodot drosmi citām valstīm pateikt Vatikānam, mēs vairs nestāvēsim malā un neskatīsimies uz to, kā tiek izvaroti mūsu bērni. Tas tika varmācīgi darīts, lai sašķeltu nabaga nevainīgu bērnu prātus. Kenijs pelnījis visas pasaules paldies. Tas bija drošsirdīgs solis, kas tika sperts Vatikāna apspiestā valstī. Vatikāna varas aizvākšana no Īrijas sniegs tikai un vienīgi labumu. Vatikāns ir Jaunās Pasaules Kārtības liela daļa. Viņi par to runā pilnīgi atklāti. Ko tas nozīmē jums? Pienācis laiks patiesības faktiem. Vatikāns sludina mīlestību, bet ražo BAILES.
 
Cilvēkiem jūs esat vajadzīgi vairāk kā jebkad agrāk. Atbalstiet patiesības un taisnības meklējumus. Patiesības Kustībai izplatoties, runājiet viens ar otru. Jūs visi gribat vienu un to pašu: vairs nevienu karu. ASV steidzīgi plāno Trešo Pasaules karu. ASV domā, ka tādā veidā spēs novērst cilvēku domāšanu prom no Patiesās Kustības. Mēs daudz esam darījuši, lai aizkavētu kara iespējamību. Atkal, es saku, neticiet savu līderu teiktajam. Skatieties uz viņu DARBIEM. Tikai tad redzēsiet patieso ainu.
 
Jūtīgākie un uztverīgākie cilvēki zina par notiekošajām pārmaiņām. Mēs ļoti maigi virzām jūs uz priekšu, uz Gaismu. Pāru attiecībās tas var izpausties kā disbalanss savstarpējās attiecībās, jo viens no partneriem iespējams jau pieredz pārmaiņas, bet otrs vēl ne. Neizdariet pārsteidzīgus secinājumus; bet maigi, ar mīlestību sirdī, centieties uzsākt dialogu. Atklāti apspriediet visu. Godīgums ir labākā darbības politika. Šajā brīdī jāpatur noslēpumā mūsu plāni, jo citādi Tumšie pretdarbosies. Esiet gatavi jauniem pārsteigumiem. Veronika jau jums teikusi, ka man patika pārsteigumi, jo tie paceļ un modina jūsos bērnu.
 
Jūs dzīvojat grūtos laikos- gaisma uzveic tumsu, labais- ļauno. Jaunais Apgaismības laikmets sāksies kā plānots, neatkarīgi no tā, kas tiks darīts, lai to aizkavētu. To radījuši un ieplānojuši daudz augstāki prāti. Tā tas būs. Katram spēlējama sava loma. Jūs esat mūsu vienība uz Zemes. Jūs ikviens spēlējat svarīgu lomu. Tas ir kas brīnišķīgs, kas tiek radīts, kad sanāk kopā cilvēki.

Esiet laimīgi, jūs jau gandrīz esat klāt. Radiet MĪLESTĪBU, kur vien ejat, jo tā veidos gaismas enerģiju ap jums. Vienmēr centieties būt citiem paraugs. Mēs sūtām mīlestību un gaismu: apskaujiet to, dalieties tajā.
 
Mana mīļā, centies atpūsties, šis tev ir steigas piepildīts laiks. Kopā mēs parādīsim, ko spēj mīlestība. Tevi apbrīnojošais vīrs, Montī.


Tulkoja Māra Brante