otrdiena, 2011. gada 11. oktobris

Erceņģelis Uriēls caur Dženiferu Hofmani- Vilšanās svētība


Erceņģelis Uriēls caur Jennifer Hoffman; Vilšanās Svētība
01.08.2011
No angļu/krievu valodas tulkoja Maija Čepule
 
Tās lietas, kas PIESAISTA jūsu uzmanību, tiek radītas caur saspringumu un pretestību. Enerģiju plūsma tiek PĀRRAUTA – baiļu klātbūtnē, un tas kļūst par iemeslu transformācijām. Vai jūs izvēlaties bailes, vai kaut ko ārpus tām? Bailes ir bijušas jums pastāvīgi klātesošs kompanjons, un ceļš bez tām jums nav zināms. Saspringums, ko jūs izjūtat kā saslimšanu, diskomfortu un vilšanos – tā ir SVĒTĪBA, kas parāda jums, ka jūsu patreizējā realitāte nav izlīdzināta ar jūsu patieso enerģiju vibrācijām.
Par cik jūs paaugstiniet savas vibrācijas, un ļaujiet arvien jaunām jūsu būtības enerģijām integrēties sevī – saspringums rodas tur, kur tās nesaskan ar jūsu iepriekšējām vibrācijām. Ilūzija, kurā jūs bijāt dzīvojuši – vairs nerezonē, un jūs vairs NEVARAT turpināt UZTURĒT šo ilūziju. Savādākas izvēles, uzskati un domas tagad ir nepieciešamas, lai uzturētu jauno realitāti, kuru jūs sev vēlaties, līdz ar to – radot atkal jaunu ilūziju. Visa DZĪVE – tā ir ILŪZIJA, PARADIGMA, kuru JŪS SEV RADIET – AR SAVU ENERĢIJU VIBRĀCIJĀM.
Vilšanās, jeb ilūziju sabrukums vienkārši nozīmē, ka jūs nespējat vairs ilgāk UZTURĒT savu iepriekšējo ilūziju.
Ikviena ilūzija prasa pastāvīgu enerģijas pieplūdumu, lai to uzturētu. Ilūzija, kurā tiek uzturētas bailes, sāpes un drāma – tiek radīta tad, kad jūs pats atrodaties šajās enerģijās. Tas moments, kad jūs jūtat, ka šī ilūzija jums vairs nekalpo – tas ir brīdis, kad jūs atvadāties no šīm ilūzijām, un jūsu Dvēsele aicina jūs savienoties ar Augstākām Enerģijām – lai paplašinātu jūsu redzējumu par savu dzīvi, rezonētu ar jaunām vibrācijām, un sagatavotos vēl lielākas Gaismas ienākšanai jūsu būtībā. Jūs varat uzskatīt vilšanos un ilūziju sabrukumu – par neveiksmi, vai arī – par Dievišķu Svētību.
Tas, ko jūs redzat kā PROBLĒMU – tas vienkārši ir atdalīšanās process, lai jūs varētu savienoties ar ko citu. Visa dzīve ir enerģiju plūsma, kurai ir jāturpina pacelties uz augstākām vibrācijām.
Kad jūsu ilūzija nostāda jūs uz ĪPAŠA ceļa – tas ir tad, kad jūs sajūtat spriedzi, un atvadāties no šīs ilūzijas – ļaujot savai enerģijai izplesties.
Līdz ar nodomu – noteikt jaunu kursu savam ceļam – jūs radāt spriedzi, kuras mērķis ir tanī, lai parādītu jums – kur nepieciešams atdalīties, lai notiktu jauna savienošanās.
PIEŅEMIET TO – AR PRIEKU, jo tas ir apstiprinājums jūsu transformācijām, UN TAD – IZVĒLIETIES SEV JAUNU CEĻU, ļaujot jaunam ilūziju līmenim – kļūt par jūsu realitāti.