svētdiena, 2011. gada 9. oktobris

Metatrona aicinājums caur Džeimsu Taiberonu ANO


Metatrona aicinājums caur Džeimsu Taiberonu Apvienoto Nāciju Organizācijai.
Cilvēces nācija
Saņemts (James Tyberon) 2011.gada 19.augustā
No krievu valodas tulkoja Sandra Šņoriņa
 
Sveicināti! Es Esmu Metatrons, Gaismas Valdnieks, un es ieskauju jūs mīlestībā, beznosacījumu mīlestībā.
Šajā lieliskajā dienā mēs tiekamies Apvienoto Nāciju Organizācijā. Mēs ieturējām pauzi, lai piepildītu zāli ar Beznosacījumu Mīlestības Kosmisko Gaismu. Un mēs pievēršam jūsu uzmanību tam, ka tikai Beznosacījumu Mīlestība apvienos jūsu mīļotās Zemes tautas.
 
Mēs ieskaujam ikvienu no jums gādīgā enerģijā un laukā, kas piešķir jums jūsu pašu spēku, jo ikviens no jums ir patiess Meistars savā Augšupejas ceļā. Mūsu mērķis ir tāds, lai sniegtu jums iedvesmu un skaidrību, taču patiesībā tagad un vienmēr ir nepieciešams, lai JŪS, kā svēta un suverēna BŪTNE, lietotu savu spēju atpazīt - šim un jebkuram citam no līdzīgiem vēstījumiem.
 
Un tā – tagad ir 2011.gads, jūsu pareģotās Pacelšanās slieksnis. Un mēs maigi lūdzam jūs uz mirkli pārlaist skatienu apkārtējai pasaulei. Ko jūs redzat?
 
Jūsu informācijas līdzekļu apskatos tiek ziņots par karu, badu, dabas stihijām un ekonomisko sabrukumu. Ēterā iznāk tas, kas ir redzams trīsdimensiju telpā. Bieži šī informācija ir drūma un fatālisma pilna, vai ne tā?
Taču mēs jums sakām, ka tā ir jaunas saules uzaušana un tā patiešām ir pārmaiņu saule. Tā nes diženās Jaunās Zemes gaismu. Un, dārgie, mēs ar to patiešām domājam šo vārdu – „dižena”.
 
Jā, mēs zinām, ko daži no jums domā: „Eņģeļi redz pasauli caur rozā brillēm. Viņu perspektīva ir Poliannas princips*”
*Poliannas princips – psiholoģisks fenomens, saskaņā ar kuru cilvēki tiecas piekrist, pirmkārt, pozitīviem apgalvojumiem, kas attiecas uz viņiem pašiem.
 
Uz planētas vienmēr ir bijuši „pretinieki”, kuri pareģojuši tumsu, bojāeju, brīdinājuši bailēs. Viņiem ir savs mērķis dualitātē un, protams, paviršs skats uz zemeslodi šķietami attaisno viņu pozīciju. Taču mēs apliecinām, ka tā – ir vecā enerģija. Gara loma nav tajā, lai piedāvātu jums atmest cerību vai šķirties no jūsu brīvās gribas. Mūsu vēstījumā mēs gribam izstāstīt jums par jūsu dievišķību un pateikt jums to - kā faktu, kā patiesības brīdi, ka planēta, un vēl jo vairāk – cilvēce, izies šo Augšupejas ceļu ... un neapšaubāmi atrodas ceļā uz to.
 
S.E.A.T. (Society for Enlightenment and Transformation) **
Apgaismības un Transformācijas Sabiedrība
** ANO darba grupa, pie kuras vairākas reizes ir viesojies Lī Kerols
 
Tālāk mēs vērsīsimies pie Apvienoto Nāciju Organizācijas tajā pat valodā, kādā mēs vēršamies pie visiem meklētājiem, pie visas apzinīgās auditorijas. Mēs pazīstam tos no jums „Apgaismības un Transformācijas Sabiedrībā”, kuri ir „Pārveides Komandas” locekļi. Mēs pazīstam jūs ļoti labi un godinām jūs par to lomu, kādu jūs spēlējat šajā organizācijā.
 
Sākums .... Nav beigas
 
Tātad, daudzi jautā, kas tad patiesībā notiks 2012.gadā? Pelņa, kuru nesīs pasaules gals, izraisa vislielāko interesi, vai ne tā? Dažiem no jūsu biržas spēlmaņiem ir īpaši labvēlīga augsne šajā sfērā, radot bailes ap komētu, asteroīdu sadursmi, katastrofiskām polu izmaiņām un ekonomisko sabrukumu.
 
Dārgie, mēs atkal atkārtojam, Pacelšanās notiks un to iespējamu ir padarījusi cilvēce. Ir pienācis laiks atlaist veco enerģiju, BAILES. Un tiem, kuri šodien atrodas šajā zālē, rādot personīgo piemēru, ir jākļūst par līderiem šajā procesā.
 
Meistari, planetārās pārmaiņas notiks, tās ir nepieciešamas. Globālā kataklizma, ko pareģojuši daži pareģi, NENOTIKS. Planēta pacelsies un cilvēce būs „velkonis”. Jūsu augstākajā apziņā, kuras līmenis ir augstāks par bailēm, ne tikai jūs zināt par to .... Jūs uzrakstījāt šo scenāriju. Un tāpēc mēs sakām: „Lieliski paveikts!”
 
Ziniet, patiešām notiks planētas attīrīšanās, frekvenču paaugstināšanās, taču tas būs reģionālā līmenī, pacelšanās dēļ, augstākajam labumam. Mēs jums apliecinām, ka atskaitot reģionālas graujošas zemestrīces, viesuļvētras un plūdus, neizbēgami notiks kaut kas ievērojami lielāks. Un par iemeslu tam būs pakāpeniska/pa posmiem veikta pāreja. Vai tas ir saprotams?
 
Atlaižot veco enerģiju
 
Dārgie, mēs vēlreiz apliecinām, ka Pacelšanās notiks un to ir padarījusi iespējamu cilvēce. Ir pienācis laiks atbrīvoties no vecās enerģijas, no BAILĒM.
 
Bailes ir dziļi ieprogrammētas, taču tas ir ieraksts, kas atkārtojas (это воспроизводящаяся запись). Daudzas no jūsu reliģijām ir pārpildītas ar brīdinājumiem, ierobežojumiem un ieslēgšanām dogmās, kas balstās uz kontroli ar baiļu palīdzību. Tās jūs programmē ar melīgu „iedzimtā grēka” jēdzienu, nabadzības solījumiem un fokusēšanos uz to, ko mums nevajag darīt. To [reliģiju] uz bailēm balstītie ierobežojumi veido pamatojumu pārkāpēju sodīšanai, radot grupu domformas jūsu paverdzināšanai. Tās atbalsta fanātismu un liekulību, radot pārliecību par sevis pašu taisnīgumu un atriebības draudiem: kas nav ar mums, ir pret mums. Tā ir vecā enerģija, tās ir bailes. Meistari, jūs nekad nespēsiet atgriezties mazākas apzinātības stāvoklī. Dzīve – tā ir attīstība.
 
Reizē ar Jauno Zemi atnāk lielāka kop-radīšanas loma apkārtējā realitātē. Taču tā ir atbildība, kas paplašināsies/izvērsīsies ar mīlestības, nevis baiļu starpniecību.
 
Pagaidām jūs patiešām esiet atbildīgi par savu rīcību, jūs esiet atbildīgi PAŠI SEV. Jūs – esiet patstāvīga Dievišķības dzirksts.
 
Lielāka piekļuve radīšanai
 
Kas tad notiks 2012.gadā? Īsa atbilde ir tāda, ka parādīsies daudz plašāka pieeja jūsu dievišķajam radošumam. Zeme paplašināsies līdz 12 dimensijām un, saņemot pieeju šiem kristāliskajiem laukiem, jūs izmantosiet daudz plašākas iespējas atbildīgai radīšanai.
 
Atkarībā no ieiešanas Pacelšanās procesā, Kristāliskais Režģis nomaina magnētisko režģi, kurš eoniem ilgi ietekmēja paisumus un bēgumus uz Zemes. Rezultātā trīsdimensionālā polaritāte optimāli saspiežas daudz stabilizējošākā enerģētiskajā matricā.
 
Jūs jautājat: Metatron, ko tas nozīmē? Tas nozīmē, ka dualitātes svārstību varavīksne pakāpeniski samazināsies. Tas ir pakāpenisks process, kurš norisināsies noteiktu laiku.
 
Un mēs sakām, ka tas jau ir sācies. Tieši tāpēc ir spēcīga vecās enerģijas pārstāvju pretošanās. Viņi iznāk no ēnas vispārējai apskatei. Tā kā gaisma spīd spožāk, kukainīši tiecas uz to. Taču notikumi vēl ilgi var palikt izkropļoti, lai slēptu patiesību. Paraugieties, kas notiek Ziemeļāfrikā. Notiek pozitīvas pārmaiņas un vēl lielākas stāv priekšā. Esiet pārliecināti/droši par to.
 
Apvienoto Nāciju Organizācija
 
Un tāpēc mēs sakām visiem jums, kas esiet šeit sapulcējušies, ka S.E.A.T. [Society for Enlightenment and Transformation] („Apgaismības un Transformācijas Sabiedrība”) spēlē nozīmīgu lomu, iespējams nozīmīgāku, nekā daži no šeit klātesošajiem apzinās.
 
Jūs – esiet to balsis, kuri nevar runāt, un jums ir to ausis, kuri klausīsies. Un daudzi delegācijas sastāvā jūs klausīsies. Tāpēc neskumstiet, mēs atzīstam jūsu nozīmību pat, ja citi to neievēro.
 
Mēs jums sakām, ka jebkurā laika brīdī puse pasaules atrodas gaismā, bet puse – tumsā. Šī ir polaritātes pasaule. Mēs jums sakām, ka daudz vairāk par pusi cilvēces atrodas apziņas mijkrēslī, lai atmostos gudrības gaismai. Mēs apliecinām, ka apgaismība notiek vienai sirdij vienā reizē.
 
Tāpēc tie no jums, kas irgaismas nesēji, nekad nedrīkst zaudēt ticību, tiem vienmēr ir gaiši jāspīd. Tāpēc, ka pat nelielas gaismas strūklakas rada pārejas mirdzēšanu. Tā tas ir un šai informācijai ir jāpaliek ar jums šodien.
 
Pirmās pasaules valstis
 
Daži varētu teikt, ka daudz attīstītākās nācijas, kuras jūs saucat par pirmās pasaules valstīm, varenas un finansiāli dominējošas, vairāk līdzinās korporācijām, nekā valstīm. Korporācijas, kas balstās uz peļņu, kuru iedzīvotāji drīzāk ir uzskatāmi par darbiniekiem, nekā par pilsoņiem, īpaši Amerikas Savienotajās Valstīs.
 
Pārrāvums starp „mantīgajiem un nemantīgajiem” kļūst aizvien lielāks. Ir tādi, kas varētu teikt, ka visa Savienoto Valstu tauta tiek kontrolēta un pārvaldīta caur masu informācijas līdzekļiem, ir apdullināti ar devām un paverdzināti ar parādiem. Ka ir pazaudēta individualitāšu neatkarība. Taču gaisma joprojām spīd un kļūst aizvien spožāka. Uz visas planētas pie varas nāk jauna paaudze un tā paātrinās pārmaiņas.
 
Mēs pievēršam jūsu uzmanību tam, ka tuvojas laiks, kad cilvēki atmodīsies apziņai, ka ne jau smagie parādi piesaista viņus viņu uzskatu sistēmām, bet drīzāk viņu uzskatu sistēmas sasaista viņus ar parādu jūgu.
 
Mainīsies globālā ekonomiskā sistēma, taču tas nebūs „brīvais kritiens” un nelabojams krahs planetārajā haosā. Sajukums pilnīgā haosā nekalpos tam, kam ir jānotiek. Drīzāk pārmaiņām būs piespiedu raksturs, turklāt tās būs radikālas un pirmajā vietā izvirzīsies pozitīvie elementi, lai viss notiktu vislabākajā veidā.
 
Jaunā Zeme, Jaunā Cilvēce nevar un neradīs savu labāko nākotni vienkārši atmetot savu pagātni. Pārmaiņas nāks caur pagātnes mācību stundām, caur adaptāciju tagadnei, viens solis vienā reizē. Nākamo paaudžu Jaunie Cilvēki, kuri nāks pie varas tuvākajā desmitgadē, izvēlēsies jaunus paternus darbam procesā un tādejādi notiks ekonomiskās pārmaiņas.
 
Mīlestības vara.
 
Meistari, mēs jau teicām iepriekš un atkārtojam vēlreiz, kad Mīlestību UZ Varu nomainīs MĪLESTĪBAS VARA, cilvēce izdarīs kvalitatīvu lēcienu. Taču ziniet, ka mīlestība bez spēka nav pilnīga. Mīlestība bez spēka nav vesela/viengabalaina MĪLESTĪBA.
 
Pārmaiņas nākamajās 15 cilvēces paaudzēs radīs Pacelšanās uzplaukumu.
 
Pārmaiņas notiek mums visapkārt un to ir grūti nepamanīt. Paskatieties, kas ir noticis un tagad notiek Ziemeļāfrikā un Tuvajos Austrumos. Paraugieties, kādas pārmaiņas ir sākušās. Bija vajadzīgs spēks, bija vajadzīga griba, bija vajadzīga drosme ... Tieši to mēs domājām, kad teicām, ka viengabalainai MĪLESTĪBAI ir jābūt spēcīgai. Un šis spēks bija lielas gribas un drosmes rezultāts.
 
Mīlestības spēks
 
Kāds drosmīgs jauns cilvēks Alžīrā izlēma, ka viņam pietiek, ka viņš vairs netaisās pieņemt tirāniskās korupcijas netaisnību. Viņš sadedzināja savu dzīvi ugunī un šīs liesmas liesmoja tirānijas priekšā. Un tās vēl joprojām runā. Attīrošs pārbaudījums. Palūkojieties, ko izdarīja vienas tīras dvēseles rīcība. Tā izraisīja revolūciju, kas līdz šim brīdim groza „stūri” un maina pasauli.
 
Planētas enerģija mainās un politiskās varas pār mīlestību „vecā gvarde” vienkārši nevar palikt jaunajā paradigmā. Valstis, kas valda ar rupja spēka palīdzību, krīt: viens tirāns, viena korumpēta valdība vienā reizē.
 
Un tāpēc mēs vēršamies pie visām vadošajām organizācijām: ja pārmaiņas netiks atnestas no augšas, tās ar ārkārtīgu spēku tiks izraisītas no apakšas.
 
Jaunā atskaite
 
Valdības ir jāveido cilvēkiem un tām ir jāstrādā cilvēku labā. Valdībām ir jārūpējas pat par vismazākajām savas tautas vajadzībām, bet nevis jāīsteno varaskāras šablonialkatības un viltības spēlē (Правительства должны заботиться  даже о самом малом для своего народа, а не иметь шаблонов властной игры жадности и хитрости). Sirds un mīlestība – tā ir jaunā enerģija, tas ir jaunais ceļš, tā ir jaunā atskaite.
 
Valdībām nav jāsēž tronī un bezrūpīgi jānoskatās, kā viņu iedzīvotāji cīnās par izdzīvošanu. Pirmās pasaules valstīm ir jāpaceļ trešā pasaule. Taču – ne ar kara līdzekļiem, ne ar korporatīvajām manipulācijām. Apmaiņas veidā. Caur tā izpratni, ka cilvēka dzīvība nav izmērāma zeltā, tāpat, kā tā nevar būt mazāk cienījama tā [zelta] neesamības dēļ.
 
Attiecībā uz ekonomiku. Paraugieties, kas ir noticis pēdējo 5 gadu laikā. Dārgie, Gars neizjūt skaidrās naudas trūkumu. Visiem ir līdzekļi pārpilnības saņemšanai. Katrai dvēselei ir viss dzīvei nepieciešamais.
 
Patiesība nevar tikt noslēpta, priekškars tiks aizvākts. Manipulācija ir un paliek manipulācija un korupcija ir un paliek korupcija, pat, ja tas tiek slēpts ar aizplīvurotu likumību un apmānu uz īsu laiku. Šodienas ekonomiskā sistēma ar laiku tiks transformēta citā.
 
Vidusceļš
 
Vidusceļš starp to, kas tiek dēvēts par kapitālismu un sociālismu, ar laiku tiks realizēts un pārbaudīts/izmēģināts daudz saprātīgākā veidā. Dzīve ir saistīta ar izdevīgumu, bet izdevīgumu ne vienmēr veido naudas peļņa.
 
Un tomēr – iemācīties radīt – tā ir daļa no jūsu mīklas/no jūsu puzles Zemes plāna dualitātē. Un jums ir un ar laiku būs – pieredze ikvienā virzienā kopīgai planetāro resursu izmantošanas risināšanai (И у вас есть и будет со временем опыт каждого направления в решении  совместного использования планетарных ресурсов.)
 
Kari un konflikti
 
Tuvojoties 2012.gadam, cilvēce nogurst no kara. Taču jums vēl nepiemīt spēks tādā mērā, lai piespiestu jūsu līderus to apturēt.
 
Pagājušajos laikos kari tika formēti karaliskajos galmos un politiskajās sabiedrībās.
Tagad kari tiek radīti administratīvajās kara-korporatīvajās sēžu zālēs.
 
Ziņas par upuriem īsi tiek pieminētas tikai vakara ziņās kopā ar fondu atskaitēm. Reti valstis izlemj piedalīties karā vairākuma brīvās gribas dēļ, taču šo valstu tautas akli piekrīt saviem līderiem, kuri šos karus izsludina. Ja jūs atvērtu jūsu slēptās vēstures priekškaru, jūs uzzinātu, ka lielākā daļa no jūsu planetārajiem kara konfliktiem ir notikuši nevis gadījuma pēc, bet ir tikuši stratēģiski radīti. Neeksistē ienaidnieks, pret kuru būtu jāaizstāvas, bet ir stratēģija, kas virzīta uz banku kontu piepildīšanu un varas sfēras paplašināšanu.
 
Karš – tas ir polaritātes aspekts, kurš izzudīs tikai tad, kad Zeme un cilvēce pacelsies līdz mums. Naids pret karu nekad neveicinās kara izbeigšanos. Par kara beigām kļūs mīlestības piepildīts rāmums, kas novedīs pie miera (Концом войны станет исполненное любовью спокойствие, которое приведет к установлению мира).
 
Dārgie, daudzas lietas mainās, vai tad jūs neredzat, ka notiek lielas pārmaiņas? Vai tas varētu būt tas, kas tiek dēvēts par Pacelšanos/par Augšupeju?
 
Tātad, kas tā ir par 2012.gada Pacelšanos/Augšupeju? Kas notiks 2012.gadā?
Planetārā pacelšanās
 
Dārgie, lielākajai daļai cilvēku uz planētas 2012.gada 21.decembris pienāks un paies un pasaule teiks, ka nekas nav mainījies.
 
Ja jūs dzirdat šos vārdus cerībā, ka šīs sarunas noslēgums novedīs pie jums vēlamā rezultāta, jūs nebūsiet vīlušies.
 
Taču mēs jums sakām, ka, lai gan paplašināšanās paterns izpaudīsies 2012.gadā, masveida cilvēces apgaismība nesekos vēl vairāku gadsimtu gaitā. 2012.gads vienkārši sniegs jums vairāk instrumentu darbam.
 
Mēs, eņģeļu valstības pārstāvji, atrodamies šeit ne tāpēc, lai risinātu jūsu problēmas, bet tāpēc, lai atbalstītu jūs jūsu ceļā uz risinājumu.
 
Un, lai gan cilvēce nesasniegs kritisko apgaismības masu Zemes plānā vēl vairāku gadsimtu gaitā, ir būtiski palikt klātesošiem un pozitīviem, tāpēc, ka tas notiks pakāpeniski – soli pa solim, vienai sirdij vienā reizē.
 
Ikvienam no jums ir iespēja būt nevainojamam katru dienu. Scenārijs, kurā jūs atzīstat paši savus trūkumus, apzināties jūsu pašu konfliktu ar vienoto veselumu – tā ir diena, kad jūs aptverat Meistarību, un tas patiešām ir ceļojums. Tāpat, kā tajā dienā, kad jūs stāvat savā patiesībā gatavi atzīt cita cilvēka patiesību, jūs sasniedzat vienotību. Šī patiesība tāpat ir piemērojama arī attiecībā uz valstīm, tā ir piemērojama makro un mikro esībā.
 
Gars runā no MĪLESTĪBAS. Gars neuzbrūk. Ikvienai reliģijai uz Zemes šobrīd ir savas patiesības un savi izkropļojumi. Atšķirtspēja – tā ir atslēga. Tā jums ir nepieciešama, lai izlemtu, kas ir patiess, bet kas tāds nav, balstoties uz SIRDI nevis uz BAILĒM. Neviena patiesi svēta izpausme neierobežo savu patiesību, savu skaistumu viena grupējuma interesēs.
 
Dārgie, izvēlieties dzīvot brīvi, izvēlieties atbrīvoties no satraukuma un bailēm, un radiet savu labklājību. Cieniet un rūpējieties cits par citu un aptveriet MĪLESTĪBU. Tā ir Dieva zinātne un frekvence. Tieši tādā veidā visas cilvēces nācijas APVIENOSIES.
 
Es Esmu Metatrons un es dalos ar jums šajās PATIESĪBĀS. Jūs tiekat mīlēti.
 
Un tā tas ir.