svētdiena, 2011. gada 9. oktobris

Dženifera Hofmane: Izlīdzināšanās, integrēšana un darbība


Caur Jennifer Hoffman Izlīdzināšanās, Integrēšana, un Darbība
26.09.2011
No angļu/krievu valodas tulkoja Maija Čepule ...
 
 
Kad mēs esam nonākuši pie vienošanās, ka mūsu dzīves mērķis ir – dziedināšanās, mācību apgūšana, augšana, un transformēšanās – mēs saskaramies ar izvēļu daudzveidību. Tā vietā, – lai censtos izdarīt pareizāko vai labāko izvēli, kas ir tad, kad mēs fokusējam savu enerģiju, domādami, ka viena izvēle ir kaut kādā mērā pārāka par kādu citu – mums vajadzētu sev uzdot trīs jautājumus, kuri ievirzītu mūsu izvēles – visaugstākās izdziedināšanās un mācību gūšanas virzienā. Tā ir IZLĪDZINĀŠANĀS, INTEGRĒŠANAS un DARBĪBAS prakse, kura var tikt pielietota jebkurā situācijā, un tā var nodrošināt mūsu virzību uz priekšu, nevis palikt iestrēgušam, cenšoties izdarīt pareizāko vai labāko izvēli. Bez rīcības taču – visi mūsu mērķi, potenciāli, iespējas un spējas – ir tikai tukšas gaisa pilis.
 
IZVĒLĒŠANĀS – nes konfliktu, tā izmet mūs no ierastā stāvokļa, un piespiež mūs ieņemt kādu pozīciju. Kad jaunās enerģijas ienāk mūsu apziņā – tās ienes zināmu pārkārtošanos [jaunu IZLĪDZINĀŠANOS]. Mēs vairs nejūtamies ērti tur, kur mēs esam, bet vēl mazāk mēs esam apmierināti ar nākamajām alternatīvām. Ja mēs neesam veltījuši laiku, lai INTEGRĒTU apgūtās mācības, ko pieredze mums ir sniegusi – mēs paliekam totālas neizlēmības un paralīzes stāvoklī. Tad nu šeit mums vajadzētu strādāt pie INTEGRĒŠANAS – ļaujot mūsu APGŪTAJAM – kļūt par daļu no mūsu ceļa.
 
INTEGRĒŠANA nozīmē – izvēlēties – KURIEM mūsu izieto mācību aspektiem mēs ļausim tagad kļūt – par daļu no mūsu jaunās realitātes, sākot jau ar to – KĀ mēs tagad raudzīsimies uz sevi, un savu dzīvi. Te mums vajadzētu sev pajautāt – KUROS gadījumos jauno enerģiju potenciāli, iespējas un spēks ir bijuši stiprāki, nekā mūsu bailes no tiem? Kad mēs pārspējam bailes – mēs ļaujam tiem kļūt par mūsu jauno esības veidu. Pretējā gadījumā – mēs paliekam tur, kur mēs esam. DARBĪBAS daļa vienādojumā ir – vai nu mēs RĪKOJAMIES, un pārvietojamies atkal uz jaunu IZLĪDZINĀŠANĀS līmeni caur INTEGRĒŠANU, vai arī – mēs paliekam tur, kur esam. ŠĪ IZVĒLE MUMS IR JĀIZDARA.
 
RĪKOŠANĀS – tas nekad nav divvirzienu ceļš, jo tikko kā mēs IZVĒLAMIES iet uz priekšu – nav vairs ceļa atpakaļ. Mēs tagad atrodamies Jauno Enerģiju zonā, un mums ir jāatlaiž vecās enerģijas, un reizē ar to arī dažas asociācijas, pie kurām tās piesaistītas. Taču kad mēs IZLĪDZINAMIES un INTEGRĒJAM – mēs zaudējam spēju atkal savienoties ar vecajām enerģijām; vēl vairāk – tikko kā mēs esam Jaunajās Enerģijās – vecās zaudē savu pievilcību – uz visiem laikiem. Mēs nespējam aizmirst to mieru un prieku, ko mēs izjūtām, kad atradāmies daudz augstākās enerģijās, un mēs nerezonējam vairs ar mūsu vecajiem ceļiem.
 
Tad mēs atkal iestrēgstam kaut kādā ziņā, un vienīgā izeja ir – VIRZĪŠANĀS uz priekšu. Bet tas savukārt – ļauj mums radīt jaunu mērķi – iziet ĀRPUS dziedināšanās un karmiskajiem cikliem, un aptvert JAUNU ESĪBAS VEIDU, kas ļautu mums radīt SAVAS DEBESIS uz Zemes. Tātad, kad mēs izvēlamies jaunu mērķi – mēs līdz ar to izvēlamies arī visas tās izmaiņas, kas ir daļa no šī mērķa, un tad mēs esam UZ JAUNA CEĻA, un JAUNĀS ENERĢIJU VIBRĀCIJĀS, un PIEDZĪVOJAM savu jauno mērķi – DZĪVES RADĪŠANU, kura nestu mums Prieku, Mieru, Mīlestību, un Pārpilnību – novedot mūs pie izlīdzināšanās, un savas Meistarības integrēšanas.
 
 
http://www.draugiem.lv/group/16019359/gaismasberni/?f_tid=3473061
http://gaismasdarbinieki.blogspot.com