svētdiena, 2011. gada 23. oktobris

Grupa Metasintēze; Patreizējā brīža īpatnības


No krievu valodas tulkoja Sandra Šņoriņa
 
Septembra otrā puse un oktobra sākums – ir sarežģīts laiks, kuru mēs nosaucām par „juku laiku pirms rītausmas”. Šis ir grandiozu transformāciju laiks visās dimensijās, kuras kalibrējas un izlīdzinās, taču – tas ir ilgstošs process, kas var prasīt vairākus mēnešus.
 
Ir sarežģīti saņemt informāciju par notiekošo tāpēc, ka notiek daudzi enerģētiskie procesi, kas pārklājās viens pār otru, pastiprinās vai pavājinās. Haosa laiks, kurš rada harmoniju – nākotnē. Jebkura informācija par procesiem augstākajās pasaulēs tagad var izrādīties esam neprecīza vai pat nepatiesa, tāda, kas neatspoguļo visu notiekošā kopainu. Daudzi astrālie informācijas saņemšanas kanāli tiek bloķēti vai arī stipri izkropļo saņemamo informāciju.
 
Tagad ir labāk klusējot nogaidīt, sagaidot skaidrības laika iestāšanos. Tiekšanās augšup mijas ar tiekšanos vēl spēcīgāk sazemēties, pilnībā apzinoties savu klātbūtni ķermeņa fiziskajā realitātē – kā sava, tā arī planetārā.
 
Daudzi atklāj, ka atkal ir atgriezušies atpakaļ „apļa sākumpunktā”, pie problēmām un situācijām, kuras, kā nesen šķita, jau ir izstrādātas un atlaistas. Transformācija augstākajās pasaulēs atspoguļojas mūsu ikdienas dzīvē, sapurinot to līdz pašiem pamatiem, noņemot visus mūsu iepriekšējos sasniegumus, atklājot slēptās, dziļi iesakņojušās ilūzijas, tas skaitā par sevis pašu nozīmīgumu.
 
Ķermenis atkal mums atgādina par savu kaišu problēmām vai par jaunām slimībām, un izdziedināšanās ilgst nedēļām vai arī brīnumainā veidā notiek momentāli. Iepriekšējās prakses vai nu nedarbojas, vai arī sniedz negaidītus rezultātus. Vilšanās mijas ar jaunām cerībām. Mērķis, kurš šķita esam skaidrs un tuvs, attālinās – kā horizonts. Daži dod priekšroku nogaidīšanai viņu radītajās enerģētiskajās pasaulēs un ķer kaifu no pierastajām meditācijām, baidoties spert soli sāņus, nemaz nerunājot par kvantu lēcienu. Daži līksmo, pareģojot ātru apgaismību (pēc principa: „Jo sliktāk – jo labāk”).
 
Visi gatavojas nākamajam etapam, ko esam noteikuši (mēs) uz 11.novembri.
 
Būtība tomēr nav tajā. Jūsu būtība zina, kas notiek, jo tā ir iesaistīta visuma pārejas procesā. Ja jūs saklausāt tās nedzirdamo balsi, sajūtat to ikvienā esības aspektā, apzināties tās klātbūtni visās savās dimensijās, tad jums nav par ko uztraukties. Jūs- esiet iekšā procesā. Jūs jau esiet pieņēmuši to un tagad novērojat notiekošo.
 
Jūsu iekšējā būtība, jūsu Gars virzās lielākas Dzīves plūsmā atbilstoši Dievišķajam Plānam. Viņam [Garam] neeksistē laika un/vai telpas robežas/rāmji. Viņš nav piesaistīts jebkādiem datumiem. Viņam nav vajadzīgas metodikas vai mācības. Viņam nav nepieciešami sasniegumi, balvas vai novērtējums. Viņš vienkārši ZINA, ka viss ir labi. Un jūs taču arī to zināt, vai ne?
 
16.10.2011.
 

http://www.draugiem.lv/group/16019359/gaismasberni/?f_page=1&f_tid=3523588