sestdiena, 2011. gada 8. oktobris

Erceņģelis Mihaels caur Ronnu Herman: Saprāta gaismas meklējumos



Vēstījums 2011.gada oktobrim.
Saņemts 01.10.2011.
No krievu valodas tulkoja Sandra Šņoriņa
 
Mīļotie meistari, pacelšanās/augšupejas procesā ir paisumi un bēgumi. Jūs izjūtat intensīvas darbības periodus, ko izraisa jūsu apziņu stimulējošas un paplašinošas pieredzes, tiem [periodiem] sekojošu vēlēšanos vērsties uz iekšu sevī un nepieciešamību pēc pārdomām un vientulības.
 
Jūs tiecaties attīstīt dziļu Dvēseles apzinātību, kura gala rezultātā kļūs par valdošo spēku jūsu dzīvē. Bija domāts, ka Jūsu mentālā un emocionālā apzinātība tiks jūsu Es-Dvēseles vadītas un netiks kontrolētas no jūsu ego personības puses. Apgaismība un garīgā apzinātība sākas ar mentālo ķermeni/prātu. 
 
Lai sasniegtu Paš-Meistarību, ir ļoti svarīgi, lai jūs meklētu Saprāta Gaismu. Smalkā apzināšanās sākas ar brīdi, kad jūsu zināšanas tik ļoti paplašinās, ka jūs iespējams saskatīsiet abas scenārija puses. Jums ir jāiemācās būt uzmanīgiem dzīves novērotājiem un viegli atteikties no nosodīšanas.
 
Meistaram nav nepieciešamības pastāvīgi paust savu viedokli vai ietekmēt apkārtējo domas.
 
Garīgi attīstītam cilvēkam ir jāpiedāvā patiesība tāda, kādu viņš/viņa to redz, un jāveicina tas, lai citi meklē savu patiesību – tādu, kāda tā atklājas viņiem.
 
Beznosacījumu mīlestības frekvences sākas ceturtās dimensijas vidū un palielinās ar katru apakšvisumu. Par šo (līmeni) zemākas frekvences ir pārāk saraustītas un pretrunīgas. Labā un ļaunā polaritāte nebija daļa no sākotnējā Dievišķā nodoma.
 
Dievišķais projekts tika izstrādāts tā, lai jūs – Dievišķās Apziņas Dzirkstis, varētu izjust dualitātes pieredzi. Tam bija jānotiek kā pieredzei atšķirībā, pretstatā, gaismas un ēnas spektra pieņemšanā. Nekad netika paredzēts, ka tas kļūs par konfrontācijas faktu starp labo un ļauno.
 
Lielā Pacelšanās/Augšupejas ieelpa nozīmē, ka jūs - caur absolūti visu Laika Sēklu Kristālu, kas iekodēti jūsu Dvēselē, apziņu aicina pabeigt jūsu nolaišanos zemākajās valstībās un sākt augšupeju uz augstākajām Gara sfērām. Tomēr jums ir jāizjūt pašiem uz sevis un jāizdziedē visas nepilnības, kas uzkrājušās jūsu fiziskajā traukā un jūsu astrālajā ķermenī/jūsu apziņas lidmašīnā. Jums ir jāpaziņo par disharmonijas esamību jūsos un par negatīvajām sekām, kādas jūs esiet radījuši gadsimtu gaitā. Cilvēce vairs nespēs vainot Velnu vai Sātanu par visām sāpēm, ciešanām, haosu un sabrukumu pagātnē un tagadnē. Jums ir jāatzīst un jāpasludina jūsu līdzdalība visā jūsu radītajā – no vismīlošākajām, smalkākajām frekvencēm līdz viszemākajām, visdisonējošākajām domformām.
 
Mēs ļoti lūdzam jūs atlaist veco, negatīvo, iesakņojušos uzskatu par nāvi. NĀVE – TĀS NAV BEIGAS, TO VARĒTU SALĪDZINĀT AR PROJEKTA PABEIGŠANU UN JAUNA, PĀRSTEIDZOŠA PIEDZĪVOJUMA UZSĀKŠANU. Katram iemiesojumam ir galvenā tēma un spēlētāju tipāži tiek rūpīgi piemeklēti, jo viņiem piemīt īpašības ikvienai unikālajai lomai jūsu personīgajā, grandiozajā iestudējumā.
 
JŪS –NEESIET JŪSU ĶERMENIS, JŪS – ESIET TĪRA APZIŅA, ieslēgta miesas kostīmā. Tāpat kā jūs iepriekš to esiet darījuši tūkstošiem reižu, kad devāties prom no savas zemes lidmašīnas, jūs novilksiet savu zemes ietērpu, lai uzvilktu Gaismu, un savā laikā jūs gatavosieties citam lielajam piedzīvojumam jaunā realitātē. Atkarībā no tā, kā pieaugs jūsu paš-apzināšanās, jūsos attīstīsies Dievišķā zinātkāre un kaislīga vēlēšanās sākt jaunus personīgus garīgos meklējumus. Jūsos sakuplos piedzīvojumu gars, jo jūs rokaties kosmosa mistērijās un Dievišķais plāns sāk atvērties jūsu apziņas līmenī. Ir svarīgi, lai jūs saprotat, ka visas galvenās cilvēka transformācijas epizodes piedod kosmiskajai gudrība jaunu formu, lai tā atbilstu priekšā esošajam evolūcijas ciklam.
 
Dzīves komponentes un visas iespējamās lietas atnāk pie jums kā liela potenciāla Sēklu Kristālu bezformas Šūnas. Jūs izdodat nepieciešamās domformas, kuras ietekmē bezdarbīgās Sēklu Kristāliskās Šūnas, bet pēc tam jums tās ir jāaktivē ar Dievišķo Uguni, Dievišķās Gaismas Adamantiskajām Daļiņām un jūsu mīlošu nodomu.
 
Vibrācijas likumu izpratne ir nepieciešama, lai kļūtu par arhitektu eksistences materiālajā lidmašīnā. Jums ir jāiemācās efektīvi pārvaldīt domas matēriju. Galvenā prasība ir attīstīt spēcīgas, precīzi fokusētas prāta spējas.
Mīļotie, ir pienācis laiks izpaust jūsu no jauna pilnveidotās Kop-Radītāja spējas, jo cilvēcei un Zemei vairāk kā jebkad iepriekš ir vajadzīga jūsu Mīlestība/Gaisma. Atcerieties, mēs atkārtoti norādījām/uzsvērām to faktu, ka Radītāja Adamantiskajām Gaismas Daļiņām ir jātiek aktivētām ar fokusētu jūsu mīlošo nodomu pirms šī pārsteidzošā dāvana iespējams tiks izmantota kā degviela materiālai mērķu manifestēšanai. Vairs neviens nespēs noliegt faktu, ka Zeme un cilvēce atrodas ārkārtīgi nozīmīga Zemes/Gara transformācijas procesa vidū. Negatīvie baiļu, dusmu un izmisuma vibrāciju paterni tiek izgrūsti ar pārsteidzošu ātrumu blīvās masu apziņas frekvenču joslā, kura ieskauj Zemi. Ar katru dienu vidējam cilvēkam kļūst aizvien grūtāk palikt pozitīvi noskaņotam un iztēloties spožu, priecīgu nākotni. Jūs atrodieties milzīgu pārmaiņu degpunktā, kurām jūs, Zvaigžņu Ģimene, esiet gatavojušies daudzos iepriekšējos iemiesojumos. Un atkal no jauna mēs sakām jums, kā Miera Kalpotājiem jums ir iespējas neitralizēt tūkstošiem cilvēku, kuri dzīvo ierobežotajā trešās/ceturtās dimensiju izplatījumā, negatīvās domformas. Mani Zemes Gaismas Leģioni, tagad – ir jūsu laiks iznākt priekšplānā un pacelt jūsu mirdzošo Gaismas zobenu savas darba daļas paveikšanai, lai pieveiktu graujošos cilvēces tumšos spēkus: bailes, nosodījumu, alkatību, egoismu, nodomu/rīcību, ko motivējuši ego un tā [ego] varaskāre.
 
Mēs saprotam, ka nesenajos iepriekšējos vēstījumos mēs sniedzām milzīgu informācijas apjomu, kuru jums nepieciešams integrēt. Tāpēc, labākai izpratnei un iegaumēšanai, mēs sakoncentrēsim dažus noteikumus īsos paziņojumos:
 
Visām jūsu šūnām piemīt tāda vai citāda līmeņa apziņa. Dažas ir neharmoniskas un rada haosu un diskomfortu, tai pat laikā – citas rezonē harmonijā, tādejādi vibrējot augstākajās frekvencēs un nododot harmonijas un labklājības sajūtu.
 
Jums ir liela Dvēseles enerģijas šablonu daudzveidība, kuri rada jūsu Enerģētisko Parakstu. Šie enerģijas šabloni nosaka jūsu Auras Lauka spožuma vai blāvuma pakāpi.
 
Prieks un mierstiek iedvesmots no Dvēseles. Kalpošana citiem – tas ir Dvēseles instinkts. Tā kā jūs saņemat piekļuvi augstākajām harmonijas un skaidrības valstībām, bailes, dusmas un skumjas, kuras iedvesmo ego, tiek nomainītas pret Es-Dvēseles prieku un svētlaimi. Indīgas domas līdzinās skābei un pakāpeniski piesārņo biljoniem ķermeņa šūnu, izraisot vājumu, saslimšanas un, gala rezultātā, nāvi.
 
Katra cilvēka ķermenī eksistē sub-atomārie tumšie kristāli, kas rezonē ar zemu frekvenču domformām. Šie kristāli ir piepildīti ar negatīviem atkritumiem, kas tikuši radīti un atjaunoti daudzu iemiesojumu gaitā. Dažus no šiem mantotajiem paraugiem jūs esiet atnesuši līdzi fiziskajā formā, lai tos dziedinātu.
 
Atbrīvošanāsno vecajām, blīvajām toksiskajām enerģijām izpaužas simptomu veidā, kas līdzinās gripai.
 
Visiem kristāliem piemīt spēja glabāt un izstarot informāciju vienam vai otram līmenim. Tie glabā informāciju par pagātni un nākotni.
 
Jums ir jāsaskaņo Gaismas/Dzīvības Likteņa Līnijas Zemei un cilvēcei. Tika izstrādāts jauns Dievišķais Projekts un jūs, Zvaigžņu Ģimene, - esiet galvenie spēlētāji jaunajā kosmiskajā šī apakš-Visuma pasaulē.
 
Jums ir jābūt spējīgiem apgūt Gaismu. Jūsu šūnām ir jābūt spējīgām atzīt un izmantot Gaismu kā dzīvības enerģijas avotu.
 
Trešās-ceturtās dimensiju izplatījumā jūsu mentālais ķermenis sliecas domās pārcelties nākotnē, radot bailes un nepārliecinātību attiecībā uz šo nākotni. Emocionālais ķermenis vienmēr izspēlē pagātnes notikumus, kādas nevajadzīgas atmiņas, taču vēl biežāk, laiku pa laikam pārlūko neveiksmju un sāpju pieredzes. Patreizējais brīdis diezin vai iespiežas atmiņā, ja vien tajā nav klātesoši dramatisks notikums, kas saistīts ar prieku, dusmām vai sāpēm.
 
Tā kā jūs virzāties pa ap-Gaismības ceļu, jūsu attiecības mainīsies, bieži – ļoti krasi. Tās vairs nebalstīsies uz emocionālo atkarību. Jūs vairs nemēģināsiet emocionāli manipulēt ar cilvēkiem un jūs vairs neļausiet cilvēkiem manipulēt ar jums. Jūs izbeigsiet spēlēt emocionālo virves vilkšanu, cenšoties pārvilkt to uz pretējām pusēm, zemāko dimensiju dejā. Sirds čakra kļūst par galveno spēku visā čakru sistēmā. Jūs atrodieties apvienoto čakru sistēmas, harmoniskas enerģijas sfēras radīšanas procesā
 
Jebkura Dvēsele uz Zemes, kurai ir kaislīga vēlēšanās lūgties Dievu vai sūtīt mīlestību, mīlestības enerģiju citiem, automātiski nosūta savas Dvēseles aspektu Pasaules Piramīdai. Tā ir vieta, kur kopā sanāk visas Dvēseles. Jūs varētu to nosaukt par Žēlsirdības Baznīcu – vietu, kur nonākt saskarsmē ar mūsu Dievu Tēvu/Māti un eņģeliskajiem spēkiem. Gandrīz ikvienai Dvēselei uz Zemes ir brīži, kad viņš/viņa izjūt vai izstaro tīru beznosacījumu mīlestību attiecībā uz kādu. Šī mīlestības dzirkstele kļūst par precīzu viņa Gara kopiju un tā ieņem vietu Pasaules Piramīdā.
 
Katrai individuālajai Dvēselei pakāpeniski ir jāattīsta sava apzinātība tādā veidā, lai tā rīkotos, nekļūstot ierobežota no masu apziņas ticību struktūru puses. Nākamais solis – virzīties ārpus personīgā ego ietekmes rāmjiem tādejādi, lai pieaugtu Es-Dvēseles spēks un gudrība.
 
Jums ir tā jāuzlabo savas morālās vērtības, lai jūs dabiskā veidā izdarītu vislabākās izvēles priekš jūsu Es Esmu Klatbūtnes un priekš citiem. Jūsu dzīves līmenis mainīsies un uzlabosies, jo jūs iegūsiet lielāku pašapziņu.
 
Jūsu fiziskais kuģis tika projektēts tā, lai uzņemtu pieaugošās Radītāja Gaismas plūsmas. Viņš – ir Dzīves Būtība. Jūsu spēja ievietot pilnu izsmalcinātas Gaismas spektru, kas īpaši tika projektēta šim apakš-Visumam, pieaugs līdz ar jūsu spēju dalīties savā Gaismā/Mīlestībā ar pārējiem.
 
Ir viegli un patīkami saņemt labumus, atbildot uz pareizu rīcību, ... Tomēr, lai ar labu atdarītu ļaunai vai kaitīgai rīcībai, ir nepieciešamas Dievišķas rakstura īpašības.
 
Nekad neaizmirstiet, mūsu Dievs Tēvs/Māte ir devis rīkojumu, ka tiem no mums, kuri atjaunos mijiedarbību/atkārtotu savienošanos no augstākajām valstībām ar visām Dvēselēm uz Zemes bez izņēmuma, ir jāpieliek visas pūles un jāizmanto tam jebkura iespēja.
 
Pasaules Piramīda ir uzskatāma par Starpstaciju jūsu Es-Dvēselēm. Ieraksti par jūsu labajiem darbiem glabājas Gaismas Dārgumu Glabātuvē Pasaules Piramīdā. Katru gadu tiek savākta jūsu labo darbu raža un jūsu mīlošās domas un darbi vairojas un tiek glabāti tur, lielākā daļa saplūst ar Radītāja Gaismu un tiek izmantota, lai radītu visaugstāko labumu visai cilvēcei. Jūs saņemat savas īpašās veltes un Dievišķo atļauju atbilstoši jūsu ieguldījumam Gaismas Dārgumu Glabātuvē.
 
Pasaules Piramīdas eksistē katrā mūsu apakš-Visuma dimensijā. Tā kā jūs attīrāt un paceļat jūsu frekvenču šablonus, jūs automātiski iegūstat piekļuvi nākamās, daudz augstākās dimensijas Pasaules Piramīdā.
 
Šī Visuma daudzdimensionalitāte – ir specializēto frekvenču šablonu dimensiju vienības, kas satur apzināšanās slāņus.
 
EŅĢELISKĀ VALSTĪBA - PASTIPRINA GAISMU; CILVĒCISKĀ VALSTĪBA – IZPLATA TO.
 
Eņģeliskā valstība kļuva par Dieva Īpašību projicētājiem un pastiprinātājiem pēc tam, kad cilvēce iegremdējās blīvumā un vairs nespēja vērsties pie pilna mūsu Dieva Tēva/Mātes Būtības spektra, kurš sākotnēji bija nepastarpināti pieejams visām Dvēselēm.
 
Radītāja Gaisma – visaptveroša un mūžīga. Tumsa un ēnu pasaule – tikai laicīga parādība. Nekad, ne mirkli nešaubieties, mīļotie, kopā mēs gūsim uzvaru.
 
Es ieskauju un apņemu jūs ar savu auras aizsarglauku. Jūs tiekat tik ļoti mīlēti.
Es Esmu Erceņģelis Mihaels