svētdiena, 2011. gada 23. oktobris

Viedas Meistars Ilarions 23.-30.oktobris/2011


Mīļie!
 
Kosmiskās enerģijas pieaug spēkā un intensitātē; daudzi planētas cilvēki sāk mosties no miega, un ļoti daudziem šis ir nepatīkams process. Jūs visi zināt, ka tas nav viegli- sastapties ar patieso Zemes dzīves realitāti, kas virsējā izpratnē paiet kā dzīve, un tad nonākt pie sapratnes, ka ir daudzas tādas lietas, par kurām agrāk neko neesat zinājuši. Sākumā jūs pārņem dusmu un neapmierinājuma sajūtas, bet vēlāk daudzus tas varētu mudināt kādai rīcībai, lai mainītu Pasauli par labāku vietu visiem.
 
Katrā pilsētā un vietā uz planētas turpina pieaugt protesti. Krietnie Zemes cilvēki aizstāv savas tiesības būt par Pasaules un Visuma iedzīvotājiem. Tā kā esat mūsu Gaismas Ģimenes komandas locekļi uz Zemes, jūs tiekat lūgti saglabāt mieru, nosvērtību un rāmumu katrā savā domā, vārdā un darbā. Mēs saprotam, ka ikviens izejat attīrīšanās un tīrīšanās fināla pakāpes un būs tāds brīdis, kad attīrīsies un aizies viss, kas vairs nespēj savienoties ar jūsu augstāko Es un jūsu augstāko labumu.
 
Mēs redzam, mīļie, ka daudziem cilvēkiem spriedze atrodas saules pinumā- šajā laikā manifestējas cilvēces apziņas režģa smagums. Ir grūti pilnībā transmutēt šo kolektīvo enerģiju arī jebkurā citā laikā, jo tā vienmēr atrodas plūdumā. Tā kā jūs meklējat veidu, kā palikt mierīgiem un līdzsvarotiem, tad jūs radāt šo mieru un balansu arī ārējā izpausmē. Jūs ikviens esat Mirdzoši un mirdzat, tādēļ spējat aizsniegt arvien tālāku lauku ap sevi, tas paplašinās un pieaug apļveidīgi ap jums, un tā palīdz saglabāt līdzsvaru jauktajās enerģijās, kas veidojas jūsu apkārtnē.
 
Vienkārši atcerieties, mīlestība ir atbilde katram sastaptajam izaicinājumam un pārbaudījumam. Tā ir pamata līnija katrai situācijai. Un no jūsu puses tiek prasīta apzināta izvēle- izvēlēties mīlestību, jo tā ir spēcinoša un pilnvarojoša darbība un nolūks, un paplašina savu iedarbību. Mīlēt otru, kad tas jūs sāpina, spēcina ne tikai to, kurš izvēlas mīlestību, bet ikvienu apkārtnē un šīs mīlestības spēks tiek izstarots kolektīvajā apziņas laukā un dziedina un svētī visu Cilvēci.
 
Tāds ir jūsu Būtības spēks un veids, kā jūs ietekmējat Pasauli ap sevi un Planētu Zemi, tāpēc jūs tiekat lūgti uzturēt un saglabāt savu augstāko apņemšanos un piedot sev un citiem jebkādu momentāno recidīvu- jo jūs attīrāt visu, kas vairs jums nekalpo. Jūs un Zemi patlaban ieskauj daudz lielāka Gaisma, jūsu Pasaule ir piepildīta ar Gaismu, ja vien spētu to saskatīt. Zemes enerģijas lauks pieaug un izplešas, mēs strādājam sinerģijā ar To, lai droši paceltos uz augstākām dimensijām ar visiem iedzīvotājiem uz Tās.
 
Ticiet un uzticieties saviem spēkiem, lai turpinātu veikt pozitīvas pārmaiņas itin visa izaugsmē, lai iemiesotu lielākus Gaismas apjomus. Lēnām un pakāpeniski Gaisma ir izpletusies, un tagad Gaisma spēcina katru jūsu pasaules Būtni. Katru dienu notiek aizvien vairāk brīnumu cilvēces sirdīs un visās valstībās uz Zemes, jo jūsu starpā notiek liela un varena sadarbība un empātija. Šī sajūta turpinās pieaugt, jo cilvēce savos fiziskajos ķermeņos nes aizvien vairāk Gaismas. Fiziskās formas šūnas absorbē vairāk un vairāk Gaismas un manifestējas aizvien mazāks blīvums.
 
Šobrīd ļoti svarīgi ir apstiprināt un piesaukt Gaismu katru dienu, savienoties ar jūsu augstāko un lielāko labumu, ar Visa Kas Ir avotu. Turpiniet savu ceļu iet apņēmībā, mērķtiecībā un prieka sajūtās, jo patiešām- brīnumu ir papilnam!
 
Līdz nākamajai nedēļai...

ES ESMU Ilarions
 
©2011 Marlene Swetlishoff Marlēne Svetlišofa
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and website is included.   www.therainbowscribe.com
Thank you for including the above website link when posting this message. 

Tulkoja Māra Brante