sestdiena, 2011. gada 8. oktobris

Seminārs "Slāvu-āriešu vēdisms"


Sveicināti, dārgie kolēģi un draugi!

Daudziem no jums solīju sarīkot semināru par interesanto tēmu: "Slāvu-āriešu vēdisms". Vasarā - atvaļinājumu laikā to izdarīt būtu apgrūtinoši, bet oktobrī pēc dažu interesentu domām, būtu vispiemērotāk.

Vēl reiz vēlos visiem pateikt, ka Vēdisms - nav reliģija, kāda sekta, vai reliģiska kustība, nekādus ziedojumus neviens nepieprasīs un nevāks! Nekādās biedrībās nebūs jāstājās. Uz semināru tiek aicināti tie, kam patiesi interesē atjaunot savu dzimtas atmiņu un uzzināt par mūsu seņču kultūru. (Pīrādziņi un kola netiks piedāvāta - tikai garīgās vērtības.)

Vēdisms tā ir vissenākā zināšanu sistēma, kura sevī ietver seņču zināšanas, pieredzi un dzimtas dibinātāju (dievu) pieredzes esenci - likumus. Dievi vēdismā ir vecāki, vecevecāki, vecvecvecāki,... līdz dzimtas pirmdibinātājiem (Pērkons, Māra, Laima, utt), tie, kuri no sirds rūpējas par savas ģimenes labklājību, drošību, laimi un māca to saviem bērniem un mazbērniem. Vēdisma galvenās pamatvērtības ir Mīlestība, Ģimene, Patiesība un Labestība. Tā ir informācija, kuru ar uguni un zobenu iznīcināja reliģiju sludinātāji viduslaikos, bet šodien ir iespēja atjaunot šīs zināšanas no slāvu un skandināvu valodās saglabātajiem avotiem.

Tātad  DATUMS UN VIETA TIKS PRECIZĒTS, BET DROŠI PIESAKATIES, KURIEM IR INTERESE!!!


Lūdzu jūs - tos, kas vēlas šo semināru apmeklēt, paziņot zemāk tepat zem ieraksta dienasgrāmatā piesakoties, vai nosūtot ziņu Marijai Tauriņai.  draugiem.lv
SEMINĀRS: Bezmaksas!

Semināra reglaments: 2x 45 min (ar 5 min. pārtraukumu telpas vēdināšanai) un 20 min pēc šī laika - jautājumiem, atbildēm.

Semināra pamattēmas:
Vēdisma izcelšanās uz Midgarda-zemes (planētas Zeme),
Vēdisma būtība un valodas,
Nedaudz par seno vēsturi
Parazīti, to ietekme uz cilvēces attīstību.
Vēdisma avoti. (ieskatam, pielikšu klāt dažus: "Kņiga mudrosti Peruna" - 40'000 gadu sens vēdu teksts)

Tie, kuri vēlas iegūt informāciju savai elektroniskajai bibliotēkai, lūdzu ņemiet līdzi savas flešatmiņas kartes (jo lielākas ietilpības, jo labāk). Materiālus varēs nokopēt. Tikai vispirms pārbaudiet tās uz vīrusiem!!!

Ar cieņu,
Māris Lēperis