svētdiena, 2011. gada 9. oktobris

Ilarions caur Marlēni Svetlišofu; 9.-16.oktobris/2011


Viedas Meistars Ilarions
9.-16.oktobris/2011
Mīļie!
 
Zemes atmosfērā turpina ienākt ļoti spēcīgas enerģijas un iedarbojas uz visu to, kas ietiepīgi pretojas lielajām Zemi apņemošajām Mīlestības plūsmām, šķīdinot pilnīgi visas jūsu dzīves jomas. Jūs atbrīvosities no visa, kas agrāk satrauca jūsu prātus, un kļūsiet spēcīgi visā ko darāt. Parādīsies lielāka mērķa skaidrība, jūsu sirds vēlmes pārpludinās jūsu Būtību un tas, kas agrāk kavēja virzību uz priekšu, izzudīs no jūsu dienas kārtības.
 
Sekmīgi nokārtoti daudzi testi un viss pārklājies ar lielāku zināšanu sajūtām, nekā tas bija agrāk, kaut arī noticis ir tieši tas, ko izvēlējās jūsu Dvēsele un Augstākais Es kā vajadzīgo pieredzi, lai nokļūtu līdz šim tagadnes momentam. Jūs visi atrodaties jauna sākuma vietā, lai dzīvotu daudz cildenāku dzīvi. Jūs izjutīsiet vēlmi pēc vienkāršiem priekiem, kas jau tagad ir pieejami jebkurā laikā, un viss, kas vajadzīgs- ir tikai spēja novērtēt šos vienkāršos priekus.
 
Tā kā pārmaiņas ienāk katrā līdz šim pazīstamajā dzīves jomā uz Zemes un arī jūsu pašu Būtībās, tad kāda stingra plūsma nesīs jūs pretim agrāk vēl nesaprastai un neiedomājamai dzīvei. Padziļināsies jūsu domas, novērosiet lielāku cieņu pret visu dzīvi ap jums. Daudzas ārējās izklaides, kas aizņēma jūsu laiku un uzmanību, atkritīs dabīgā veidā, jo nāks sapratnes par to, ka dzīve paredzēta tāpēc, lai to dzīvotu, lai priecātos un izdzīvotu katru tās brīdi, atrodoties apzināti pie apziņas, nevis būtu tikai par tās novērotāju.
 
Atrašanās pie Dabas, tās izpratne un novērtēšana sniegs atvieglojumu un mazinās spriedzi, kas uzbrukusi jūsu fiziskajiem ķermeņiem un enerģētiskajiem laukiem. Šajā vidē jaunās enerģijas un kodus spēsiet daudz vieglāk un ātrāk uzņemt, uzsūkt un integrēt, jo atrodoties Dabā, jūs parādāt cieņu Planētai, uz kuras dzīvojat, pārvietojaties un atrodaties ar savu būtību. Starp jums notiek simbiotiska attiecību apmaiņa un šī simbioze tagad kļūs daudz saskatāmāka.
 
Šis periods ir atspulga laiks un sevī iedziļināšanās laiks, lai savienotos dziļi sevī ar jūsu Būtības kodolu un vairāk noskaņotos uz jūsu individuālajiem dzīves ritmiem. Atpūtas stāvoklis un klusums radīs lielāku apjausmu par savu Augstāko Klātbūtni un to ko jūsu Klātbūtne vēlas jums teikt. Atrodoties pateicības un cieņas vibrācijās, atveriet sevi dāvanām, kas tiek pludinātas lejup Zemes atmosfērā. Jums tikai sevī jāapjauš, ka šīs dāvanas ir pieejamas un to, ka vēlaties asimilēt tās savā Būtībā. Padariet to par savu nodomu vienalga kad atrodaties ārā pie Dabas un Daba savukārt darīs visu iespējamo, lai jūs tās saņemtu.
 
Līdz nākamajai nedēļai...
ES ESMU Ilarions
 
©2011 Marlene Swetlishoff        Marlēne Svetlišofa
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and website is included.   www.therainbowscribe.com
Thank you for including the above website link when posting this message. 

Tulkoja Māra Brante