otrdiena, 2011. gada 11. oktobris

Solāras prognoze 2011.gada oktobrim


No SOLĀRAS prognozes OKTOBRIM 2011
RITEŅU PAGRIEŠANĀS  
No angļu/krievu valodas tulkoja Maija Čepule
 
Kopš Desmito Vārtu atvēršanas – ir ļoti spēcīga sajūta, ka kaut kas MILZĪGS tagad notiek – mērogos – tik plašos, ka mēs vēl pilnībā nevaram aptvert notiekošā SVARĪGUMU. RITEŅU PAGRIEŠANĀS ir uzsākta – masīvā, vienlaidus, bezprecendenta mērogā.
 
Septembrī notika milzu SAVIETOŠANĀS. Šī SAVIETOŠANĀS atlaida mūsu vecos pamatus, atbrīvojot mūs no vietām, kur mēs visvairāk bijām iestrēguši. Mēs tagad esam nokļuvuši vietā, kur ATGRIEŠANĀS VAIRS NAV IESPĒJAMA, un no šī brīža mums ir skaidrs, ka mēs vairs nevaram atgriezties pie Veida, Kā Lietas Notika. Tas ir iekustinājis RITEŅU PAGRIEŠANOS. RITEŅI tagad tiek PAGRIEZTI – neskaitāmos līmeņos.
 
Oktobrī mēs ejam caur koridoru, kas savieno Septembra SAVIETOŠANOS – ar vēl lielāku SAVIETOŠANOS, kas notiks 11. Novembrī (11/11/11). Oktobris ir laiks – Septembra SAVIETOŠANĀS radīto nopietno izmaiņu INTEGRĀCIJAI un ĪSTENOŠANAI – ikvienā mūsu IKDIENAS dzīves aspektā. Mēs apgūstam pilnīgi jaunu veidu – lietu kārtošanai. Mēs atlaižam vēlmi un cenšanos – piespiest lietām notikt. Tā vietā – mēs esam plaši atvērti, un ļaujam visam ‘nostāties’ savās vietās – vispiemērotākajā veidā un laikā. Mēs tagad iesaistām darbībā VISU SAVU BŪTĪBU. Tas palīdzēs mums – būt gataviem – uz vēl plašāku SAVIETOŠANOS Novembrī.
 
Nupat šobrīd ir sajūta, ka daudzi no mūsu dzīves elementiem – ir Izmaiņu Vēju pasviesti gaisā. Mēs vēl nezinām – KAS no tā visa piezemēsies, bet KAS – pazudīs. Daudzi no mums nezina – kur mēs paši piezemēsimies. Vai arī – ko mēs darīsim, kad tur nonāksim. Tas ir tas – kādēļ mums jāpaliek plaši atvērtiem un nepiespiestiem. Viss var notikt jebkurā laikā. Izmaiņas var nākt no jebkuras puses. Un tas viss var būt – pavisam Negaidīti priekš mums.
 
Septembra SAVIETOŠANĀS laikā RITEŅU PAGRIEŠANĀS tika no jauna iekustināta. Tam ir ĀRKĀRTĒJA NOZĪME. Iepriekšējā reize, kas ievadīja RITEŅU PAGRIEŠANOS, notika 1992. gada 11.-12. Janvārī, Pirmās 11:11 Aktivācijas laikā. Tagad RITEŅI PAGRIEŽAS atkal ...
 
Kad notika RITEŅU PAGRIEŠANĀS 1992. gadā – tas bija kā aicinājums Klusajiem Vērotājiem. Tas bija signāls, ko viņi bija gaidījuši. Tagad, kad RITEŅI PAGRIEŽAS vēlreiz – tas ir savādāk. ŠOREIZ ŠO PAGRIEZIENU RADA KLUSO VĒROTĀJU AKTIVIZĒŠANĀS, kuri tagad apzinās sevi šeit, cilvēciskajā iemiesojumā – kā Īstenos Patiesos.
 
Kad RITEŅI PAGRIEŽAS, viņi iedarbina varenu mehānismu, kas izplatās tālu ārpus jūsu tagadējām saprašanas robežām. Tas ir līdzīgi nebeidzamai domino kauliņu rindai, kur kauliņi krīt viens aiz otra, atrazdamies savās precīzajās pozīcijās – no viena vienīga piesitiena. Tas izplatās uz āru – visos virzienos. Kad tas notiek – tas iezīmē masīvu bezprecendenta paātrinājumu mūsu evolucionārajā procesā.
 
Oktobrī mēs tiksim neatlaidīgi ievirzīti mūsu Patiesajā Dzīvē. Tas ir – it kā mēs paātrināti paceļamies ar gaisa balonu, kurš ved mūs uz mūsu Patieso Dzīvi – vienalga – kaut arī mēs domājam, ka neesam tam gatavi. Mēs varbūt nezinām precīzi – kurp mēs dodamies, un kas notiks, kad mēs tur nokļūsim, taču šeit, kad esam pacēlušies gaisā – mēs pārvietojamies milzu ātrumā. Labākais, ko mēs varam darīt, ir – ATVĒRTIES, un ĻAUT visām lietām NOTIKT, pastāvīgi apdzīvojot paplašināto ŠEIT un TAGAD. Un tad – VIENKĀRŠI BAUDĪT Ceļojumu.
 
Dažiem tas būs ŠOKtobris, nevis OKtobris, par cik mēs varam sajusties – izrauti no savas iepriekšējās normālās dzīves, un iegrūsti nepazīstamā teritorijā. Neatbilstošais un nepatiesais izgaisīs – tieši mūsu acu priekšā, ļaujot mums ieraudzīt lietas – ārpus ilūzijām. Mēs izdziedināsim neskaitāmas pagātnes traumas, kuras ilgu laiku esam nesuši sev līdz. Tas notiks tādēļ, – ka tās nespēj eksistēt Īstenā Patiesā rezonanses apstākļos.
 
Oktobris būs mēnesis, LAI IZLAUZTOS BRĪVĪBĀ no pagātnes – VISOS LĪMEŅOS, un VISOS ASPEKTOS. Biznesā un attiecībās MUMS IR JĀSEKO SAVAI SIRDIJ, un jāatmet mūsu vecie šabloni. Dažus no mums var pārņemt dažreiz panika, ko izraisa ilgstošas bailes no Nezināmā, kuras vēl joprojām nesam sev līdz. Ir vērtīgi atcerēties vienmēr, ka baiļu sajušana – tas tikai nozīmē – ka IZMAIŅAS IR TUVU. Ikreiz, kad esam izsisti no balansa – mums ir jālīdzsvaro sevi kā Īsteno Patieso, un jāatceras, – ka VISS IR LABI, par spīti visām ārējām izpausmēm.
 
Oktobris ir stipri JAUNS, it īpaši – ņemot vērā neticamo Desmito Vārtu Aktivāciju pagājušajā mēnesī. Lai nu kā – šī ārkārtējā JAUNUMA dēļ – tas viss atgādina piedzimšanu, kur mums, kā jaundzimušam mazulim, ir jāpierod pie jaunās vides, un jāiemācās visu darīt no jauna, it kā mēs to darītu PIRMO REIZ.