svētdiena, 2011. gada 30. oktobris

Mūsu īpašā Kluso Vērotāju 11/11/11 Vispasaules ceremonija


11/11/11 un 11:11
Mūsu Īpašā Kluso Vērotāju 11/11/11 Vispasaules Ceremonija
No angļu/krievu valodas tulkoja Maija Čepule
 
Mēs tuvojamies svarīgam datumam – 2011. gada 11. Novembrim, jeb 11/11/11.
 
Šis ir tas datums, kuru mēs bijām pieņēmuši par 11:11 Vārtu noslēgšanas dienu. Lai nu kā – bet ar laiku kļuva arvien skaidrāks, ka 11:11 Vārti netiks slēgti – ne šinī datumā, ne arī tuvākajā nākotnē. Tas nenozīmē, ka mums būs vēl kāda cita 11:11 Vārtu Aktivācija pirms Vienpadsmito Vārtu noslēdzošās aktivācijas 2012. gadā. Bet tas nozīmē, ka tiek iedots vēl laiks, lai mēs pabeigtu pārbīdi no vecā Dualitātes Šablona – uz Vienotības Šablonu.
 
Tātad vienpadsmitajā novembrī (11.11.2011) 11:11 Vārtu Aktivācija nav paredzēta, par cik – pārāk daudz citu ”11:11” pasākumu ir paredzēts šinī dienā. Tas enerģijas visdrīzāk sadrumstalotu, nevis fokusētu. Tā vietā mēs esam ieguvuši pavisam skaidru priekšstatu par to – ko mums vajadzētu darīt šinī dienā.
 
Visā pasaulē šinī datumā 11/11/11 mums būs jāieņem Kluso Vērotāju pozīcijas – grupās, lielākās vai mazākās. Klusie Vērotāji – tās ir neiedomājami milzīgas Būtnes, kuras satur Pasauļu Pasaules balansā, un uztur Režģu vijumus Visumā. VIŅI JAU IR IEŅĒMUŠI SAVAS POZĪCIJAS tieši pirms Laika radīšanas, LAI KALPOTU PAR STABILITĀTES PUNKTIEM šim Trīsdimensiju Visumam.
 
Klusie Vērotāji nav no mums atdalāmi. Mēs esam gan Fiziskas Būtnes, gan Klusie Vērotāji. Viņi – vienkārši ir daļa no neaptverami milzīgās MŪSU PAŠU neierobežotās Būtības. Klusie Vērotāji redz un jūt visu. Kad Pasauļu Pasaulēs atgadās miera traucējumi – viņi paplašina Režģus, lai viss brīvi varētu pārcelties uz savām jaunajām pozīcijām Pilnīgi Jaunā Paradigmā. Viņi pārlūko visu – ar neitralitāti un neiedomājamu Mīlestību, un necenšas kaut ko izmainīt, taču iemiesojot TĪRAS SIRDS PATIESO MĪLESTĪBU un pastiprinot Patiesuma rezonansi – viņi izstaro varenu stabilizējošu iespaidu.
 
***
 
Te ir četras daļas, četras atslēgas Kluso Vērotāju pozīcijas praktizēšanā.
 
1. IESNIEGŠANĀS Kluso Vērotāju BEZGALĪGĀ PLAŠUMA Pozīcijā
Tas ir tas, kad mēs iegūstam Pasauļu Pasauļu redzējumu – visplašākajā perspektīvā.
 
2. VISS IR LABI
Mēs emitējam zināšanu, ka VISS IR LABI, lai arī kā tas ārēji neizpaustos.
 
3. TĪRAS SIRDS PATIESA MĪLESTĪBA
Mēs iemiesojam TĪRAS SIRDS PATIESU MĪLESTĪBU, izstarojot to uz visām Pasauļu Pasaulēm.
 
4. PATIESUMA REZONANSES PASTIPRINĀŠANA
Mēs pastiprinām Patiesuma rezonansi, un aicinām Īstenos Patiesos parādīt sevi visās Pasauļu Pasaulēs.
 
NORISE
 
11. novembrī, ja tas iespējams, centīsimies sapulcēties kādā Sakrālā Vietā. Kad mēs būsim tur nonākuši – mēs vispirms izpildīsim 11:11 Murdas, lai izlīdzinātos ar sevi.
Te ir videodemonstrējums šīm 11:11 Mudrām:
 
11:11 Mudras 9 and 10 - Explained and Demonstrated by Solara and the 11:11 Workshop Facilitators
 
Tad mēs ieņemsim Kluso Vērotāju pozīciju.
Kluso Vērotāju videodemonstrējums ir šeit:
The Silent Watchers - Demonstrated by Solara and the 11:11 Workshop Facilitators
http://www.youtube.com/watch?v=Fx64b407EZQ&feature=player_embedded
 
Visbeidzot, noslēgumā – mēs izpletīsimies plašumā.
Mēs izveidosim divus apļus. Katrs no tiem virzās pretējā virzienā. (Tas ir tas, pie kā mums būtu jānonāk plkst.11:11 pēc Grinvičas, jeb 13:11 pēc Latvijas laika.) Tad Iekšējais aplis izdara soli uz āru, lai savienotos ar otru apli, un tad mēs atkal ieņemam Kluso Vērotāju pozīciju. Pēc tam mēs no jauna izplešamies, un izveidojam atkal divus jaunus apļus, katrs no kuriem virzās pretējā virzienā. Kopumā tas tiek veikts četras reizes, katru reizi izplešoties uz āru.
 
Jūsu grupa pati var izdomāt soļus savam aplim. Tās var būt vienas un tās pašas kustības visu laiku, vai arī tie var būt atšķirīgi soļi.
 
Pēc tam, kad mēs būsim atradušies Kluso Vērotāju pozīcijā piekto reizi, mēs varam savā starpā padalīties ar savām izjūtām.
***
PILNĪGS 11/11/11 REDZĒJUMS
Mēs sēdēsim kā Klusie Vērotāji milzīgā aplī pa visu planētu. Tad mēs izpletīsimies uz āru, un izveidosim divus apļus, atstājot brīvu vietu centā. Katrs no apļiem dejos pretējā virzienā. Pulksten 11:11 pēc Grinvičas laika masīvs cilindrs iesniegsies planētā mūsu apļa centrā. Šis cilindrs ieies dziļi zemē, kamēr puse no cilindra nebūs iezemējusies, un puse palikusi virs zemes. Kad tas notiks, apļiem ir jāturpina griezties.
Tad mēs atkārtosim šo procesu vēl trīs reizes, katru reizi paplašinot mūsu apli.
Tas VISU ZINĀMO SAVIETOS PILNĪGI PA JAUNAM – Patiesuma rezonansē. Tas arī saglabās Vārtus 11:11 atvērtus, lai vairāk cilvēku varētu ieiet caur tiem Ultra Diženajā Realitātē. Nekad iepriekš nav tikusi izpildīta šāda mēroga vienota akcija. Tas atstās dziļu iespaidu uz visu šo planētu, un vēl tālāk.
 
KLUSO VĒROTĀJU GRUPU VEIDOŠANA
Ikviens var radīt Kluso Vērotāju Grupu šim nozīmīgajam notikumam. Mums arī būs vairākas publiskas Kluso Vērotāju Grupas dažādās valstīs, mūsu fasilitatoru vadībā. Ir publicēts arī Grupu saraksts Solāras mājaslapā. Lai nu kā – jums nav jābūt obligāti iesaistītam kādā no šīm Grupām, lai piedalītos. Jūs varat to darīt jebkur. Svarīgākais nosacījums ir – ka mēs darīsim to – visi – vienā laikā, 11:11 pēc Grinvičas. Tieši šinī brīdī Cilindrs iesniegsies planētā.
 
DERĪGAS NORĀDES KLUSO VĒROTĀJU GRUPĀM
11.11.2011 plkst.11:11 konvertēšana uz citām laika joslām:
11/11/11 Kluso Vērotāju Grupu reģistrēšanās:
11/11/11 Kluso Vērotāju Grupu izvietojums pasaulē: