svētdiena, 2011. gada 23. oktobris

Erceņģelis Gabriēls caur Šantu Gabrielu; Pārcelšanās uz jaunām Mīlestības dimensijām


17.10.2011
No angļu valodas tulkoja Maija Čepule

Gabriēla vēsts
#33 – Esiet gatavi tikties ar pagātnes bailēm un pārcelties uz jaunām Mīlestības dimensijām.
 
Dārgie,
Jūs esat nonākuši laikos, kad jums kļūst redzams, ka veids, kādā jūs tikāt uztvēruši pasauli, šķiet, vairs nedarbojas. To var pat sajust – it kā jūsu bērnības traumas, vai citas senas lietas, ar kurām jūs nevarat lepoties – ielauztos jūsu tagadnes apziņā. Tā ir ļoti laba zīme, jo visas pagātnes atmiņas ienāk jūsu prātā, lai tiktu atbrīvotas – TĀ, lai jūs spētu dzīvot TAGADNĒ. Mēs stimulējam šo pagātnes atmiņu un baiļu atlaišanu, jo jums ir jāspēj pacelties uz augšu savā dzīvē. Nav svarīgi – vai jūs to darāt caur lūgšanām, caur ierakstiem savā dienasgrāmatā, runājieties par to ar draugiem, vai arī vadāties no citiem ieteikumiem – svarīgākais ir –
 
lai jūs esat GATAVI TIKTIES ar savām pagātnes bailēm, IESKAUJOT tās – savas mīlošās sapratnes GAISMĀ, un tad – ĻAUJOT tām AIZIET.
 
Kad Mīlestības, Līdzcietības, un Pieņemšanas dziedinošā Gaisma apņem vecos paternus un bailes – tās zaudē savu spēku, un ir vieglāk atlaižamas. Tiklīdz jūs ļaujat aiziet savu seno negatīvo domu un jūtu ieradumiem – jūs atbrīvojat sevi, lai novirzītu savu uzmanību no pagātnes, un pievērstos tādas nākotnes radīšanai, kuru jūs vēlētos sev un savai pasaulei.
 
Aizkars starp Debesīm un Zemi ir kļuvis daudz plānāks tagad. Tas nozīmē, ka jūsu prāta fokusēšanās uz jūsu Sirds Vēlmēm – nesīs manifestācijas, kas dos jums vislielāko labumu. Jūsu DOMAS tagad RADA – jūsu TAGADĒJO un NĀKAMO realitāti.
 
Vienalga, lai arī uz ko jūs fokusējaties – jūs tam piešķirat enerģiju, un tādejādi tas kļūst par dominējošo spēku jūsu pasaulē. Jūs varat izvēlēties pievērsties Labajam, Skaistajam, un Mīlestībai, ko ietver visas lietas. Vai arī – jūs varat izvēlēties pavairot baiļu līmeni savā iekšienē. Ja jūs sākat meklēt labo – jūs to atradīsiet. Un jo vairāk LABA jūs ieraudzīsiet savā pasaulē – jo vairāk tas pieaugs, par cik jūs tam dodat enerģiju ar savu fokusēšanos.
 
Jūs arī sāksiet pamanīt, ka sajūtaties daudz mīlošāki, mierīgāki, un daudz optimistiskāki. Cilvēki šķitīs daudz labāki jums. Jūsu ikdienas cīņas izzudīs. Tas viss ir iespējams, jo jūs sākat meklēt un fokusēties uz labo, un esat gatavi tam, ka jūsu dzīvē ir vairāk Mīlestības un Harmonijas. Tas var līdzināties brīnumam, taču brīnumi ir iespējami IKVIENAM, kas tiecas pēc tiem.
 
Arī Eņģeļi jums ir pieejami tagad tādā veidā, kāds nekad iepriekš nav bijis iespējams. Mēs būsim klāt visā šinī pārmaiņu procesā, lai izmainītu to – kā jūs uztverat pasauli ... ja vien jūs aicināsiet mūs. Jūsu domas – tās ir lūgšanas, kas izplūst ēterā, un tās atnes to – uz ko jūs fokusējaties. Ko gan jūs zaudētu, ja piesauktu savu Sargeņģeli, un vēlētos vairāk Mīlestības Miera un Harmonijas savā dzīvē? Kas var jums traucēt vēlēties – ieraudzīt to, kas labs, nevis to, kas rada sāpes? Universālo Likumu patiesības ir neiedomājami vienkāršas. Jūs neesat vieni savā cīņā. Eņģeļu palīdzība vienmēr jums ir pieejama, lai atnestu tagad jūsu pasaulei vairāk Mīlestības, Gaismas un Harmonijas. Mūsu pienesums vienmēr ir viens – Miers un Harmonija. Mēs tiecamies nest tikai labu jūsu dzīvē.
 
Pieļaujiet iespēju, ka mūsu teiktais varētu būt īstenība: TAS KO JŪS DOMĀJAT – RADA JŪSU NĀKAMO REALITĀTI. Piefiksējiet savas domformas ikdienā. Vai tas ir tas, ko jūs VĒLATIES savā nākotnē? Sāciet fokusēt sava domas vienīgi uz to – ko jūs PATIEŠĀM VĒLATIES savā dzīvē.
 
Kad jūs piefiksējat negatīvismu savā prātā – sakiet:
„Šī realitāte man nav pieņemama. Tas, ko es patiešām vēlos, ir Labklājība, un vairāk Mīlestības, Pārpilnības, Harmonijas un Skaistuma – manās attiecībās ar sevi un manu pasauli.”
 
Drīz jūs pamanīsiet izmaiņas savā dzīvē, kuras bijāt vēlējušies manifestēt. Šīs izmaiņas tad arī būs Mīlestības jaunās dimensijas, kas jums tika solītas. JŪS ESAT TIE, KURI SATUR ATSLĒGU NĀKOTNEI – TIEŠI AR TO – KO JŪS DOMĀJAT ŠODIEN.
 
Atcerieties Eņģeļu vēsti jums šodien:
Esiet gatavi tikties ar pagātnes bailēm un pārcelties uz jaunām Mīlestības dimensijām.