svētdiena, 2011. gada 16. oktobris

Lorena Gorgo- Sākums: fināla iniciācija.



2011.gada 6.oktobrī
No krievu valodas tulkoja Sandra Šņoriņa
 
„Mēs gribam apsveikt visus, kuri atrodas jaunās cilvēces priekšgalā. Tieši pateicoties jums, vilnis pagriezās atpakaļ un jaunā apziņa nonāca krastā. Mēs priecājamies padalīties ar jaunām koncepcijām, kas pavirzīs jūs vēl tālāk uz priekšu cilvēces evolūcijā, un īpaši pievilcīga mums šķiet ideja par apvienošanos ar jums – kā galaktiskajiem novērotājiem. Mēs – esam daļa no jūsu paplašinātās ģimenes no Mājām un - kā tādi – sveicam jūs.” – Septiņas Plejāžu Māsas
 
Saplūšana
 
Mēs beidzot pavisam un lēnām ieejam nākamajā mūsu galaktiski-ģenētiskās virzības līmenī. Tas īpaši attiecas uz izmaiņām mūsu bioloģijā (lasi: SĀPES) un gaismas ķermeņa paplašināšanos (lasi: vēl lielākas SĀPES), kas pilnībā ir saistīts ar gara un matērijas saplūšanu, par kurām Septiņas Māsas runāja maija vēstījumā, kad sākās Iemiesošanās Fāze. Runājot par to, es jūtu, ka ir vērts pieminēt, ka es sāku saskarsmi ar Septiņām Māsām šī gada aprīlī, tieši tajā laika periodā, kad viņas teica, ka „jaunie cilvēces līderi uzsāk savas fiziskās iemiesošanās fāzi”. Tajā brīdī man vēl nebija pārliecības par to, ko tas patiesībā nozīmē, taču tagad es saprotu, ka ir bijuši mūsu „gidi pārejai” uz otro pusi, tāpat arī kā jūs būsiet „fiziskie” pārejas gidi priekš citiem.
 
„Tas būs jūsu sen gaidītais solis jūsu pacelšanās procesā. Tā ir cilvēciskās pieredzes virsotne, garīgi-materiālā radītā nostiprināšana”. – Septiņas Māsas.
 
Patiešām ir svarīgi un mūs no pārējiem atšķir tas, ka mēs šo meistarības līmeni esam sasnieguši patstāvīgi, ka vienīgā lieta, kas mūs ir vedusi uz priekšu, ir bijis mūsu iekšējais kompass, iekšējais aicinājums, kurš pastāvīgi mūs vilināja un nostiprināja mūsu dziļākās zināšanas par to, ka eksistē kaut lielāks, kaut kas daudz varenāks un lieliskāks, kas mūs sagaida pēc mūsu smago pūliņu beigām.
 
„Tagad mēs vēlamies jums pateikt, ka jūs esiet pārnākuši Mājās, ka Radītāja rokas drīz vien apskaus jūs. Visa Esošā Avots – tā ir jūsu patiesā Māju rezonanse un jūs tagad sākat atcerēties šo vietu, kad tā atveras jūsu sirdī, ikvienā jūsu būtnes šūnā un, kad jūs izlīdzinieties ar sevis pašu krāšņumu. Jūs labprātīgi nolaidāties bezapziņas dzelmē, un tagad jūs paceļaties pilnīgā MĪLESTĪBAS, sava gaismas šablona un dievišķā plāna pilnības mirdzumā” – Septiņas Māsas
 
Tiem no jums, kuriem ir nepieciešams šī visa tulkojums cilvēku valodā, vislabākais, ko es varu pateikt – tas ir: „ OHH!”.
 
Mana pēdējo desmit gadu pieredze man saka, ka jo skaistāks ir vēstījums, jo lielāka ir nepatikšanu iespējamība, tā, ka - nekrenķējaties, ja atklāsiet, ka jūsu personīgā pieredze stipri kontrastē ar šiem vārdiem, tāpēc, ka neatkarīgi no tā, ko kāds jums cenšas pateikt, - gaisma ievainos. Šī intensīvā iemiesošanās procesa laikā mūsu fiziskajās šūnās notiek tik daudzas pārmaiņas. Īpaši tas attiecas uz labās un kreisās smadzeņu puslodes saplūšanu, kas ievērojami sasprindzina čiekurveida dziedzeri un hipofīzi un rada daudzus nepatīkamus simptomus. Patiešām - mūs brīdināja par neērtībām, kādas mēs izjutīsim, taču nekāda sagatavošanās nespēj pa īstam sagatavot mūs daudzām iespējamo slimības, sāpju, atvienošanas un tukšuma enerģiju nedēļām.
 
Un, lai gan šādas izmaiņas prasa zināmu laika perspektīvu to integrēšanai un pilnīgai izpratnei, Neredzamie grib pateikt, ka ir tie, kuri saskaņā dievišķo lēmumu stāv uz iniciācijas sakrālajos iemiesojamos fināla sliekšņa (man ir tāda sajūta, ka tā ir vārtu aktivācija 11:11). Šo iniciāciju dēvē par dievišķo atbrīvošanu, mūsu 12-dimensionālās DNS fināla aktivāciju (mūsu pilnībā 12-dimensionālā ķermeņa plāns) un atkalapvienošanos ar to. Viņi saka, ka šī dvēseļu grupa ienāk „iemiesotā Kristus apziņā”, kas atbilst apzināšanās līmenim, kāds vajadzīgs pilnīgai piekļūšanai šīm augstāko dimensiju gaismas frekvencēm un to sazemēšanai.
 
Cik es saprotu, šī grupa tiek pieslēgta zemes 12-dimensionālajam portālam, kurš aktivē aizsargājošu spēka lauku, kas nepieciešams, lai stabilizētu un līdzsvarotu enerģijas mūsu ārkārtīgi jūtīgo ķermeņu iekšienē tādejādi, lai mēs spētu izturēt kontrastu starp mūsu „realitāti” jeb laika līniju un „grūstošās pasaules realitāti”.
 
Es domāju, ka tieši tāpēc viņi attiecas pret šo aktivāciju kā pret „atbrīvošanu”, tāpēc, ka tie, kuri ir izgājuši smago transmutācijas un šūnu/ģenētiskās attīrīšanas procesu, no pirmavota zina, ka iziešana pasaulē bez tāda līmeņa aizsardzības var būt kaitīga, īpaši tām „zvaigžņu sēklām”, kurām piemīt paaugstināta empātija.
 
„Kad Saule apspīdēs šīs dvēseles, tās tiks paceltas jaunā stāvoklī, jaunā cilvēces eksistences līmenī un, kopš šī brīža šī grupa kļūs zināma kā „atmodinātie”, jo viņi dziļāk nolaidās fiziskajā matērijā, vienlaicīgi saglabājot sava Dievišķā „Es” apzināšanos, caur gaismas ķermeņa paplašināšanu” – Septiņas Māsas.
 
(Piezīme: Tiem, kuri man jautāja, kādā veidā viņiem „uzzināt” par savu piederību šai dvēseļu grupai, labākais, ko varu atbildēt – ir tas, ka šādam nākamajam jūsu ceļojuma solim ir jātiek izjustam kā dabiskam, tā teikt - „loģiskam”, jo nav labāka vārda, - kā nākamajam solim jūsu evolūcijas ceļā, kuru jūs izdzīvojat tik dabiski, ka izjūtat sevi attiecībā uz to - emocionāli neitrālu. Ja jums tas šķiet pārāk izdomāts vai neticams, visdrīzāk, priekš jums tas pagaidām tā arī ir).
 
Gaismas ķermeņa paplašināšanās
 
Māsas turpina norādīt uz paplašināšanos, kas notiek vai arī tūlīt, tūlīt sāks notikt mūsu gaismas ķermenī. Un, lai tas sāktu notikt, mums vispirms ir jāatbrīvojas no vecā cilvēciskā šablona. Kad mēs to izdarīsim, jaunais cilvēciskais šablons ieņems atbrīvojušos vietu un notiks gaismas ķermeņa paplašināšanās. Viņi to sauc par sākumu, par atskaites punktu.
 
Es arī saprotu „ko tas nozīmē”, tāpat, kā jūs, taču es dzirdu, ka šis paplašināšanās process ir uzskatāms par „lielo izpratni un gaismas un saprāta ieplūšanu, kura sākuma brīdī izstumj visu ierobežoto cilvēcisko izpratni”, kas, kā viņi saka, notiek, kad fiziskais ķermenis mijiedarbojas ar Dievišķo ķermeni jeb KA. Es praktiski esmu pārliecināta, ka tieši šo atbrīvošanos viņi pagātnē dēvēja par „patiesības mirkli” jeb „paātrināšanos”. Daļēja saplūšana, kad fiziskais ķermenis sastopas ar garīgo, kad izpaužas gara nolaišanās fiziskajā ķermenī un, kad ikviena ķermeņa šūna tiek Kristus saprāta apgaismota.
 
Šo procesu sauc par paātrināšanos, acīm redzot tāpēc, ka, kad notiek vecā šablona atbrīvošana, šūnas ātri saskaņojas ar gaismas ķermeni, piepildot mūsu bioloģiju ar dievišķu dzīvības spēku. Māsas saka, ka tas var citiem cilvēkiem šķist „brīnumaini”, tomēr tie, kuri iet pa šo ceļu, labi zina, ka šāda „brīnuma” sasniegšana patiesībā prasīja vairākus rūpīga darba gadus aizkulisēs un dažas mazākas pārejas.
 
Viņas turpina teikt, ka šis paātrināšanās periods, faktiski ievada gara izpaušanos/manifestēšanos matērijā, jo sagatavo ķermeni un tā šūnas tam, ko varētu dēvēt par „sajūsmu/ekstāzi” (vārds, kas ir spējīgs izraisīt paniku. Lūdzu, elpojiet caur to).
 
Ekstāze pēc zvaigžņu būtņu teiktā – tā vienkārši ir fiziska gara izpausme cilvēka ķermenī. To izraisa „svētlaimības velte”, kas seko pilnīgai jaunās cilvēces sistēmas iedegšanai. Neuzķerieties uz reliģiozo New Age masveida propogandas. Ekstāze – tas ir vienkārši vārds, lai atainotu svētlaimības stāvokli ķermenī, garīgā „Es” centralizēšanu fiziskajā formā.
 
„Mēs sakām to nevis tāpēc, lai izbiedētu, bet vienkārši, lai izglītotu jūs attiecībā uz pārmaiņām. Tāpēc, lai jums būtu pamats un izpratne par to, kas patiesībā notiek jūsos. Šeit nav no kā baidīties, tieši pretēji, jūs būsiet spējīgi izjust liela prieka viļņus”. – Septiņas Māsas
 
Liela daļa informācijas, kuru mēs saņemam no augstākajām dimensijām, ir simboliska un tiek sniegta metaforu veidā, taču es jūtu, ka mēs esam uz sliekšņa burtiskai un fiziskai atdzimšanai un, ka šis paplašināšanās process notiks uzplūdu jeb viļņu veidā, kā izplešanās/saraušanās, izplešanās/saraušanās. Taču es varu arī kļūdīties. Tomēr tā [paplašināšanās] izpaužas un Māsas to saka pārliecinoši – ar paaugstinātu skaidrību un apskaidrību (starpdimensionālo izpratni), kas ir uzskatāms par indikatoru gaismas ķermeņa paplašināšanās sākumam. Un rezultātā būs: „paātrināta piemērošanās mūsu Kristus jeb atjaunotajam šablonam”.
 
Neredzamie arī grib, lai mēs saprastu, ka pēc paplašināšanās pie mums atnākusī informācija vai informācija, kurai mēs saņemsim piekļuvi, būs Dievišķā velte, t.i. informācija, kas dāvāta tikai materiālās pasaules meistariem. Es domāju, ka viņi ar to ir domājuši mūsu spēju atšifrēt gaismas saprāta kodus, taču viņi jokojot saka, ka šī sakrālā informācija, kura nonāks mūsu apziņā, ir uzskatāma par mūsu iekšējo aktivāciju ārējo izpausmi. „Pierādījums” tiem, kurus jau ir aizdedzinājuši un vēl aizdedzinās iedvesmotas radīšanas uguns ārējā kustība. ("Доказательством" для тех, кого уже зажгло и еще зажжет внешнее движение огня вдохновенного творения).
 
Es domāju, ja jūs esiet piedzimis un uzaudzis Kentuki un pēkšņi sākat saprast ķīniešu valodu, tas var būt indikators tam, ka jūs vēršaties pie savas daudzdimensionālās apziņas. Nu, un – ja jūs sākat iet cauri sienām.
 
Magnētiskā lauka izmaiņas
 
„Mēs gribētu pakomentēt priekšā stāvošās izmaiņas kosmosā un to, kā tās ietekmēs jūsu kopējo līdzdalību jaunajā pasaulē” – Septiņas Māsas.
 
Māsas man arī pateica, ka mēs izjutām zināmas svārstības/izmaiņas magnētiskajā laukā, ko paātrinājusi jaunu debesu ķermeņu ierašanās mūsu Saules sistēmā, notikumi, kurus viņas nosauca par „apsveicināšanās dāvanu uzticamajiem”("приветственным подарком для преданных".
(Iespējams jūs fiziski sajutāt šīs izmaiņas caur sirreālistiskām sajūtām un uztveri, dīvainu atsvešinātību no savas dzīves/ķermeņa, atslēgtību, galvas reibšanu, sirdsdarbības ritma traucējumus un/vai vienkārši vispārēju sajūtu, ka esiet „atslēgti/izslēgti”).
 
Ir, jo īpaši viens notikums – kosmiskā ķermeņa ierašanās (vai 12-tā planēta?), kuru, viņas saka, pasludina Elenin komēta. Nevis tā rezultāts, bet ieskaņa/vēstnesis tam, kas tuvojas:
 
„Mēs ar to domājam, ka komēta, kuru jūs dēvējat par Elenin, ir priekšvēstnesis lielam kosmiskam notikumam, kas atvērs dziļu patiesību par jūsu Saules Sistēmu” – Septiņas Māsas.
 
Kā viņas jau iepriekš mums teica, šis jaunais debesu ķermenis, - lai kā to arī nesauktu, lai gan es jūtu, ka tas var būt ļoti spēcīgi saistīts ar jauno dimantisko („kristālisko”) planētu, ko atklājuši astronomi, - nes vibrāciju rezonansi, kas nepieciešama mūsu 12-dimensionālās apziņas atspoguļošanai un acīmredzot tā ir pirmā no daudzajām zīmēm tam, kas tuvojas.
 
No Plejādiešu viedokļa raugoties, mēs varam realizēt sevi tikai formā, kad pastāv ārējais elektromagnētiskās ietekmes ķermenis, kurš projicē/atspoguļo mums mūsu apziņu, līdzīgi satelītam. Viņi saka, ka faktiski ir ļoti neliela atšķirība starp satelītu, kas nodod ziņojumu no avota un tam atpakaļ, un planetāra ķermeņa ietekmi uz cilvēka enerģētisko lauku. Šajā ziņā mēs vienkārši esam vibrāciju antenas, kas nodod, nosūta un saņem informāciju no šiem debesu ķermeņiem izplatījumā.
 
Iemesls, kura dēļ viņi dalās ar mums šajā informācijā ir tāds, lai atgādinātu mums par šī jaunā debesuķermeņa nozīmīgumu, par to, ka mēs esam cieši saistīti ar tā klātbūtni tāpat, kā mēs esam tieši saistīti ar zodiaka zīmēm, astroloģiskajām mājām un planētām:
 
„Jūsu visumā pastāv 12 fundamentālas garīgās enerģijas, kas meklē fizisku izpausmi. Šī izpausme (panetāro enerģiju darbības veidā vai atbrīvojoties mūsu dzīvēs) tiek īstenota (šobrīd) caur 12 zodiaka zīmēm, 12 astroloģiskajām mājām un 12 planētām. Un tāpat, kā ikvienai no 12 astroloģiskajām mājām ir sava pārvaldošā planēta, sava nozīme un ar to saistītā zodiaka zīme, tā arī ikvienai no mūsu čakrām ir sava pārvaldošā planēta, sava jēga/nozīme un ar to saistītā zodiaka zīme. Šīs 12 kosmiskās/debesu enerģijas, eksistences dzīvības spēki izpaužas cilvēka ķermenī caur 12 čakrām, kas saistītas ar jaunā cilvēciskā šablona vai sākotnējā dievišķi-cilvēciskā plāna 12 aktivētās DNS pavedieniem. Un katrs no 12 mūsu DNS pavedieniem korelē/saskaņojas ar vienu no daudzdimensionālās apziņas jeb apzināšanās uztveres lauka 12 aspektiem.”
 
Lūk, kāpēc viņi arī iepriekš teica, ka šis jaunais debesu ķermenis ir: „lielā mērā atbildīgs par cilvēces apziņas jaunā kursa noteikšanu un padarīs iespējamu projekciju 12-dimensionālā realitātes uztveres lauka formā. Tāpat kā visas planētas, šī „jaunā planēta” ir makrokosmiska izpausme mūsu mikrokosmiskajai pieredzei uz Zemes, 12-dimensionāla mijiedarbība, kas nepieciešama, lai pilnībā integrētu garu fiziskajā formā”.
 
Atbilstoši tam, kā uzskata Neredzamie, un, runājot saviem pašu vārdiem, mūsu - „uz Zemi centrētā” (atslēgas vārds) iemiesošanās tiešā veidā ir saistīta ar mūsu pieredzēm, pilnībā atkarīgām no debesu ķermeņu ietekmes kosmosā. Mēs komunicējam ar šiem debesu ķermeņiem veidos, kuri uztur to hologrammu, kādu mēs radām, kā vienotu veselumu. (Мы общаемся с этими небесными телами способами, поддерживающими ту голограмму, которую мы создаем как целое). Tā, ka – kad mēs sadarbojamies ar kosmosu, mēs sadarbojamies ar visu radīto tādā nozīmē, ka šeit neeksistē sadalījums starp jebkādām tā [radītā] daļām, kas nozīmē arī, ka radītais – tas drīzāk ir visas cilvēces un kosmosa kopējs hologrāfisks notikums.
 
Vēl interesantāks (un daiļrunīgāks) ir tas, ko man nesen pastāstīja Brits Martins, kurš raksta mājaslapai TheCosmicPath.com, attiecībā uz jauno astroloģiju, kuru Stefānija Azarija pirmā ir nosaukusi par „Kosmisko Astroloģiju®”.
 
Kosmiskajā Astroloģijā® cilvēks atrodas diagrammas centrā, bet katra zodiaka zīme pārstāv apziņas aspektu mūsu pašu enerģijas lauka ietvaros. Zodiaks burtiski atrodas mūsos, projicējoties uz āru hologrammas veidā. Mēs esam 13-tā zīme.
Iztēlojieties to ķermeņa veidā, kas stāv Natālās kartes jeb Kosmiskā pulksteņa (Kosmiskajā Astroloģijā) centrā, un mājas, kas griežas kā riteņa spieķi, kuri savieno mūs ar zīmēm”.
 
(Ja jūs tas interesē, Stefanija nesen savā mājas lapā publicēja ievadrakstu, kas attiecas viņas Kosmiskās Astroloģijas® sistēmu).
 
Māsas saka, ka vairāk informācijas par to laiku pa laikam uzpeld virspusē, taču tā izpratnes sekas ir milzīgas, jo tie, kuri atbilst augsto dimensiju koncepcijai arī plauks uz Jaunās Zemes. Citiem vārdiem sakot, tie, kuri saprot realitātes hologrāfisko dabu un būtību tam, ka radītais ir sinhronizēta individuālo daļu sistēma, kas veido vienoto veselumu, ne tik vien atradīsies jaunās cilvēces avangardā, bet būs arī vajadzīgi tiem, kuri cīnās par šo patiesību izpratni.
 
Pēdējā diena
 
11.oktobrī, pilnam Mēnesim atrodoties Auna zīmē (atdzimšana), mēs ieejam 7-tajā un noslēdzošajā Maiju Kalendāra 9-tā Viļņa dienā. Tā tiek uzskatīta par dzīvības koka „augļu nešanas” fāzi un manā interpretācijā šis ir laiks, kad nobriedušie augļi (atmodinātie) krīt zemē (pilnībā nolaižas savos fiziskajos ķermeņos) un izsēj sēklas (gaismas saprātu), lai izaudzētu jauno (augšāmcelto) vienotības un mīlestības apziņas sabiedrību.
 
Turklāt, saskaņā ar Karlu Kolemanu, visi 9 viļņi, kas sākās pirms 16,4 miljoniem gadu, beidzas 28/10/2011. Es zinu, ka atkārtojos, taču tas ir tāpēc, ka šis fakts šokē mani. Un, ja jūs tas nešokē, tad tikai tāpēc, ka jūs tam nepievēršat tādu vērību vai arī jūsu smadzenes vienkārši nav spējīgas to „pārvārīt”. Jebkurā gadījumā, mēs esam laiku beigās, kā mēs tos pazīstam, papildus visām citām „pazīmēm” tam, ka mēs pilnībā atgriežamies atpakaļ pie mūsu galaktiskās/kosmiskās sākotnes. Tas ir ļoti liels notikums. Dzīve mainās.
 
Kad kalendārs tuvojas nobeigumam, tie, kas aktīvi pārorientēsies uz jauno laika skalu, burtiski un figurāli saplūst ar „Reālo Laiku” - kā ar faktisko, tā arī ar esošo momentu. Mēs kļūstam vienoti ar universālo laika matricu, kas, manuprāt, nav nekas cits, kā izlīdzināšanās/saskaņošanās ar kosmisko pulsu, Radītāja, ar lielo „R” burtu sirdspukstiem. Citiem vārdiem sakot, mēs pilnībā izlīdzināmies ar momentu (laiku) un tādā veidā baudām pilnīgu Visuma atbalstu caur radītā ciklisku evolūciju, atšķirībā no mākslīgā laika, ko radījis cilvēks.
 
Neredzamie saka, ka trīs pagātnes, tagadnes un nākotnes dimensijas izšķīst Vienotajā un laiks mainās tik radikāli, kļūst tik pakļāvīgs, ka mēs spēsim vadīt kosmosu ar savu nodomu, kā to ir darījuši mūsu senči. Ka mēs vairs nebūsim spiesti rīkoties tikai 3-ju dimensiju likumu un noteikumu robežās, kas nozīmē, ka mēs varēsim brīvi pētīt Visumu pēc savas gribas, vienkārši izmantojot savu spēju domāt un uzdot jautājumus. Pat es ar grūtībām spēju to iztēloties.
 
Kā vienmēr, mūsu vienīgais darbs ir – ļaut tam visam izvērsties mūsu priekšā, pieņemt visas labvēlības veltes ar atvērtu sirdi un prātu, gatavojoties spert pirmo soli mūsu pilnīgi jauno, taču savādi pazīstamo Māju pagalmā.
 
Laimīgu oktobri!
 
Lorena
ThinkWithYourHeart.net 
 

 http://www.draugiem.lv/group/16019359/gaismasberni/?f_tid=3507852