svētdiena, 2011. gada 23. oktobris

PATIESĪBA PAR VĒZI

Papildinājums šai publikācijai- 2015. gada maijā
Jau kādu gadu no visas sirds iesaku visiem, kuri rūpējas par savu veselību, kuriem ir nepaveicies saslimt ar vēzi, kas patiesībā ir "sēne", izpētīt un pasūtīt 
http://candidacleanser.com/

Šis produkts reāli palīdz! un noder arī profilaksei. Mums pilnīgi visiem candida ir lielākā daudzumā nekā to gribētos... tāpēc jau tik viegli notiek saslimšana...
Kamēr gaidiet sūtījumu, lietojiet pa pus tējkarotei vairākas reizes dienā dzeramo sodu, dzeriet citronūdeni, domājiet gaišas domas, skatieties komēdijas un smejieties. Ticiet, ka Jums šajā pasaulē vēl ir daudz kas jāizdara! 
Ar gaišiem sveicieniem,
Māra

Sveicināti!

Rakstu šo vēstuli-lūgumu un vēršos pie visiem, visiem, visiem.
Izlasiet pielikumā esošos materiālus un pārsūtiet tos visam savam adresātu sarakstam, dalieties ar šo informāciju ar līdzcilvēkiem. Arī tad, ja pats esat spīdoši vesels un zināt, ka jūsu kaimiņš un kolēģis ir spīdoši vesels, vienalga- pārsūtiet. Mēs nevaram zināt, kuram tieši šī informācija ir vajadzīga. Bet vajadzīga ir.

Šī tēma nav jaunums, tā tiek sistemātiski un apzināti noklusēta.
Ar vēža un ēšanas ieradumu sakarībām sastapos pirms viena- diviem gadiem. Man bija kāds garīgi ļoti tuvs cilvēks. Viņai bija vēzis. Abas meklējām visus iespējamos avotus, kas runāja vai rakstīja par vēža dziedināšanu. Lasījām grāmatas, apmeklējām dažādas garīgā ceļa nodarbības, meklējām internetā, uzklausījām dziedniekus, arī dakterus. Viņas slimības vēsture bija neticami gara. Ārsti, tajā ieskatoties, nespēja nobrīnīties- pēc pārdzīvotajām operācijām un narkozēm, pēc tik daudziem ķīmijas seansiem- no cilvēka nekas nevarēja būt palicis pāri. Bet Viņa turējās, ticēja un strādāja ar sevi.

Viens no uzietajiem avotiem- A.Beilijas „Ezotēriskā dziedniecība”- dažos teikumos aprakstīja ķermeņa skābās un sārmainās vides ietekmi uz šūnām. Mana paziņa izlasīja, padomāja, dažas dienas pamēģināja, tad atgriezās pie ierastā.
Vēl pēc laika pati bija atradusi materiālus par skābo/ sārmaino vidi. Pārsūtīja man un teica, ka nu sākšot jaunu dzīvi. Pagāja laiks, un ārstu ietekmē viņa zaudēja interesi par šo jautājumu.
Pēc laika nāca informācija par sparģeļiem- ēdiet, dzeriet, vāriet (dariet ko gribat), bet „dabūjiet” tos sevī iekšā, jo tas ir vislabākais vēža dziedināšanas līdzeklis. Tieši tajā brīdī lielveikalos sparģeļi nebija tikpat kā pieejami. Nopērkami bija tikai tādi pus iepelējuši vai arī sakaltuši.
Īsi jau pirms savas pāriešanas Viņsaulē, mana paziņa bija satikusi citādi domājošu Ārsti un tā bija ieteikusi pievērsties ēšanas paradumu maiņai. Cik sapratu, tad Ārstes teiktais patiešām bija atstājis vajadzīgo iespaidu un mana draudzene bija cieši nolēmusi sekot ieteikumiem. Bet bija par vēlu...

Tādēļ tagad, kad mūsmājās pacēlās jautājums par šo it kā nedziedināmo slimību un tās patiesajiem cēloņiem un norises gaitu, sapratu, ka jādalās ar šo informāciju, kas atnākusi pēdējo dažu dienu laikā.
Pievienoju arī tabulu (pateicos par to Dacei L.un Ivetai V.). Droši vien pieejamas arī vēl labākas, precīzākas un sīkāk izstrādātas, bet šī ir pilnīgākā, kādu man nācies sastapt.

Mīlestībā,
Māra Brante


Ārstēšanas līdzekļu slēpšana


Aptuveni 8 miljoni cilvēku pasaulē ik gadu mirst no vēža. Paredz, ka šis skaitlis līdz 2030. gadam varētu sasniegt 12 miljonus. Vēzis ir biežākais nāves iemesls cilvēkiem jaunākiem par 85 gadiem, ASV katrs ceturtais cilvēks mirst no vēža. Katrs ceturtais. Ar katru dienu mūsu brīvība tiek ierobežota vai atņemta, lai it kā „pasargātu sabiedrību no terorisma draudiem”, bet vienlaikus cilvēki cieš un mirst no slimības, kuru asinsradniecīgās ģimenes (bloodline families) un viņu farmaceitiskais kartelis sistemātiski atsakās ārstēt. Dr. Richard Day, Rokfelleru kontrolētās eigēnikas firmas Planned Parenthood vadītājs, 1969. gadā slepenā sapulcē ir teicis: „Uz doto brīdi mēs varam izārstēt gandrīz jebkuru vēzi. Šī informācija ir reģistrēta arhīvā Rokfellera Institūtā (Rockefeller Institute), ja jebkad tiks nolemts to publiskot.” Deijs teica, ka ļaujot cilvēkiem mirt no vēža, tiks palēnināts populācijas augšanas temps: „Tu vari tikpat labi mirt no vēža vai kādas citas slimības.” Jau tad, pirms tik daudziem gadiem, viņš pieminēja to, ka plāns ir kontrolēt un atlasīt cilvēku populāciju ar medicīnas, pārtikas, jaunu laboratorijā veidotu slimību un vēža palīdzību. Šie cilvēki neizjūt ne mazāko līdzjūtību, tieši tāpēc viņi dara to, ko viņi dara. Lielajai Farmācijai (Big Pharma) nav nekādas vēlmes ārstēt vēzi, jo tā pelna neiedomājami lielas naudas summas, ārstējot simptomus ar postošām zālēm un organisma šūnas ar tādām nāvējošām indēm kā ķīmijterapija (chemoterapy). Bet viņiem galvenais pat nav šī nauda. Asinsradniecīgās („zilo asiņu ģimenes”) ģimenes vēlais, lai cilvēki ciestu un mirtu ātrāk nekā tas nepieciešams- tas ir veids kā nokaut populāciju. Tieši tāpēc, kad ik reizi kāds ārpus Lielās Farmācijas kabalas atklāj kādu efektīvu veidu, kā ārstēt vēzi, viņš uzreiz kļūst par mērķi medicīnas institūcijām un valdību aģentūrām. Viens šāds gadījums ir itāļu ārsts Tullio Simoncini, izcils un drosmīgs vīrs, kurš ir atteicies pakļauties milzīgajam spiedienam no institūciju puses pēc tam, kad aptvēra, kas vēzis ir patiesībā un kā ar to tikt galā. Simoncini „noziegums” bija atklājums, ka vēzis ir sēne, kuru izraisa Candida, rauga veida organisms, kas dzīvo ķermenī mazos daudzumos pat veselos cilvēkos. Normālos gadījumos imūnsistēma to uzrauga un kontrolē, bet, kad Candida sāk augt un kļūst par iespaidīgu sēni, tālāk var sekot nopietnas veselības problēmas – tai skaitā vēzis. Kāds apdāvināts dziednieks no Anglijas, Mike Lambert, par Candida sēnīti izsakās šādi:
„Sēnītes, it īpaši Candida, aug un attīstās, ēdot un šķīdinot saimnieka ķermeni (tavu). Tai arī nepieciešams tavs ķermenis, lai vairotos, jo Candida viena pati to nespēj. Nav brīnums, ka hroniska noguruma brīžos, kurus bieži var attiecināt uz Candida kolonizāciju, cietējs jūtas tik slikti gan fiziski, gan psiholoģiski.”
Tullio Simoncini saka, ka vēzis ir Candida sēnīšu infekcija un ka vispārpieņemtais medicīniskais skaidrojums par vēzi kā šūnu nepareizu darbību ir aplams. Simoncini ir onkoloģijas (audzēju ārstēšanas), diabēta un metabolisko traucējumu speciālists, bet patiesībā viņš ir kas vairāk. Viņš ir īsts ārsts, kurš cenšas atklāt patiesību savu pacientu labā un atsakās atkārtot kā papagailis oficiālo versiju, par to, kas ārstiem būtu jādara un jādomā. No tā brīža kopš viņš iesaistījās medicīnā, viņš saprata, ka kaut kas visā vēža ārstēšanas procesā bija nopietni jāmaina:
„Es redzu briesmīgas ciešanas. Es biju pediatriskajā onkoloģiskajā nodaļā- visi bērni nomira. Es nevarēju noskatīties uz tiem nabaga bērniem, kuri mira ar ķīmijterapiju, ar radiāciju.”
Viņa neapmierinātība un bēdas par redzēto, lika meklēt jaunus veidus kā izprast un ārstēt šo postošo slimību. Simoncini saprata, ka visi vēži uzvedas vienādi vienalga kurā ķermeņa daļā tie atrodas vai kādu formu tie ieņem. Viņš arī novēroja, ka vēža uztūkumi vienmēr ir balti. Kas vēl ir balts? Candida. Simoncini saprata, ka tas, ko tradicionālā medicīna uzskata par šūnu nekontrolētu un nepamatotu augšanu ļaundabīgu augšanu- tā patiesībā ir imūnsistēma, kas ražo šūnas, lai aizsargātu ķermeni no Candida uzbrukuma. Viņš saka, ka secība ir šāda:
  • Imūnsistēma parasti kontrolē Candidas šūnu vairošanos, bet, kad imūnsistēma tiek iedragāta un vājināta, tad Candida spēj attīstīties un izveidot koloniju;
  • Beigu beigās Candida pārņem kādu orgānu, un imūnsistēmai ir uz šiem draudiem jāreaģē citādi;
  • Un šis „citādi” nozīmē imūnsistēmai uzbūvēt aizsargbarjeru no sava paša ķermeņa šūnām, un šo audzēju mēs saucam par „vēzi”.
Runā, ka vēža izplatīšanos uz citām ķermeņa daļām (metastāzes) izsauc ļaundabīgas šūnas, kuras ir izbēgušas no savas rašanās vietas. Simoncini apgalvo, ka tā tas nav. Vēža izplatīšanos aktivizē īstais vēža cēlonis- Candida sēne, izkļūstot no sava sākotnējā rašanās avota. Vēzim parādīties ļauj pavājināta imūnsistēma. Kad imūnsistēma ir kārtībā, tā tiek galā ar problēmu pirms problēma spēj pārņemt virsroku. Šajā gadījumā, tā kontrolē Candidu. Bet pavērojiet, kas noticis- vēža slimnieku skaits ir strauji palielinājies. Ir sācies aprēķināts karš pret cilvēka imūnsistēmu. Imūnsistēma tiek nepārtraukti vājināta ar pārtikas un dzērienu piedevām, ķīmisko lauksaimniecību, vakcinācijām, elektromagnētiskajām un mikroviļņu tehnoloģijām un frekvencēm, farmaceitiskām „zālēm”, modernās „dzīves” stresu un tik daudz ko citu. Kādas aizsargspējas varētu būt šodienas bērniem, ja viņiem tiek potētas 25 vakcīnas un to dažādās kombinācijas pirms viņi ir sasnieguši 2 gadu vecumu, kamēr viņu imūnsistēma tikai veidojās un attīstās? Šādi Iluminātu ģimenes vēlas izraisīt populācijas masu nokaušanu- izārdot ķermeņa dabisko aizsardzību pret slimībām. Un kas iznīcina imūnsistēmu ātrāk nekā jebkas cits?

ĶĪMIJTERAPIJA
Tai skaitā arī radiācija. Ķīmijterapija ir inde, kas veidota, lai nogalinātu šūnas. Tas arī viss. Mūsdienu „jaunākās metodes” vēža slimnieku ārstēšanā nozīmē indēt pacientu un cerēt, ka vēža šūnas nomirs ātrāk nekā ķermeņa veselās šūnās un pats pacients. Bet tas vēl nav viss. Šī ķīmijterapijas inde arī nogalina imūnsistēmas šūnas un atstāj to sašautu gabalos. Un Candida vēl joprojām atrodas ķermenī. Izpostītā imūnsistēma nespēj efektīvi reaģēt pret Candidu, un Candida sāk pakļaut sev citas ķermeņa daļas, lai sāktu visu procesu no gala. Pat tie, kuri šķietami ir izveseļojušies pēc operācijas un ķīmijterapijas un kuriem ir dots „zaļais signāls”, lielākoties dzīvo kā pulksteņi ar laika limitu. Viņu imūnsistēma ir sasista druskās, un tas ir tikai laika jautājums, līdz Candida uzsāks jaunu uzbrukumu. Citiem vārdiem sakot:
Ķīmijterapija nogalina tos cilvēkus, kurus tai būtu jāārstē.
Vēža industrija ir krāpšana. Nekas vairāk kā liela naudas taisīšanas un cilvēku bendēšanas mašīna. Piemēram, mamogrammas (rentgenstarojums, pārbaudot krūts vēža iespējamību) sievietēm vairāk izraisa vēzi, nekā to atklāj, un tajā pašā laikā „industrija”, Lielā Farmācija un citas vēža „labdarības iestādes” un „atbalsta grupas” mudina sievietes tās veikt arvien biežāk (starp citu, palūkojieties uz reklāmām tepat Latvijā...). Pretīgi. Kad Tullio Simoncini aptvēra to, ka vēzis ir sēnīšu infekcija vai invāzija, viņš sāka meklēt kaut ko, kas varētu šo sēnīti iznīcināt un tādējādi arī iznīcināt vēzi. Simoncini saprata, ka pretsēnīšu zāles nelīdz, jo, lai sevi aizsargātu, sēne ātri pārveidojas un mutējas, un ar laiku pat sāk pārtikt no tām zālēm, kas bija parakstītas tās nogalināšanai. Tā vietā, Simoncini atrada kaut ko daudz, daudz vienkāršāku- nātrija bikarbonātu. Jā, galveno sastāvdaļu vecajā labajā dzeramajā sodā (bet es uzsveru- ne pašu dzeramo sodu, kurā ir arī citas sastāvdaļas). Viņš to izmantoja, jo nātrija bikarbonāts ir spēcīgs sēnīšu iznīcinātājs, un, pretēji zālēm, Candida nespēj tam pielāgoties. Pacientam tiek iedots nātrija bikarbonāta šķīdums orāli un iekšēji ar endoskopa palīdzību (gara, tieva caurulīte, ar kuras palīdzību ārsti redz ķermeņa iekšpusē bez operācijas). Tas ļauj nātrija bikarbonātu novietot tieši uz vēža sēnītes. Senie ēģiptieši zināja par pretsēnīšu vielu dziednieciskajām īpašībām, un tūkstošiem gadu atpakaļ sarakstītās indiešu grāmatās pat ir ieteikts lietot spēcīgas iedarbības sārmus vēža ārstēšanai. Gadu laikā esmu dzirdējis, ka vēzis nespēj parādīties sārmainā vidē, un tagad ir skaidrs kāpēc- tas nogalina sēnīti. Tieši tāpēc lielais vēža slimnieku skaits atspoguļo arvien pieaugošo cilvēku skābo uzturu. Būtu labi veikt pH testu, un, ja tavā ķermenī ir skāba vide, būtu viedi kaut ko darīt lietas labā.
1983. gadā Simoncini ārstēja kādu itāļu vīrieti Gennaro Sangermano, kuram dzīvošanai ar plaušu vēzi tika doti kādi pāris mēneši. Dažus mēnešus vēlāk viņš nebija miris; viņš bija vesels, un vēzis bija pazudis. Un vēl pēc 20 gadiem vīrs joprojām bija dzīvs. Simoncini bija guvis panākumus, un nolēma savus atklājumus prezentēt Itālijas Veselības departamentam cerībā, ka departaments varētu aizsākt zinātniski apstiprinātus pētījumus, lai pierādītu, ka šī metode darbojas. Bet Simoncini bija jāpieredz patiesais medicīnisko manipulāciju un krāpšanu mērogs. Varas iestādes ne tikai ignorēja viņa dokumentāciju, bet viņš tika padzīts no Itālijas Medicīnas Sabiedrības (Italian Medical Order) par to, ka izrakstīja zāles, kas nebija apstiprinātas. Jā, tieši tā- par neapstiprinātu zāļu izrakstīšanu. Viņš tika pakļauts publiskam izsmieklam un nosodījumam medijos, un viņam tika piespriests 3 gadu nosacīts cietumsods par „iespējamās nāves” izraisīšanu pacientiem, kurus viņš bija ārstējis; bet sods tiktu piemērots tad, ja viņš vēl jebkad ārstētu cilvēkus. No visām pusēm pavēle bija skaidra- apslāpēt Simoncini. Medicīnas iestādes skaidroja, ka viņa spriedumi par nātrija bikarbonātu ir „ārprātīgi” un „bīstami” (atšķirībā no ķīmijterapijas). Visu šo laiku miljoniem cilvēku mira no vēža slimībām, kuras būtu iespējams efektīvi ārstēt. Tullio Simoncini nav gļēvulis un aizvien turpina izplatīt savus atklājumus internetā un publiskajās runās. Viņa mājaslapa www.curenaturalicancro.com. Dažos gadījumos ārstēšana var prasīt mēnešus, bet vieglākajos gadījumos, tādos kā krūts vēzis, kur audzējam ir viegli piekļūt, tas ir tikai pāris dienu jautājums.
Mājaslapā www.theshenclinic.com var atrast video, kuros cilvēki dalās savā pieredzē un ārstēšanas procedūrās.

Divi angļu zinātnieki un pētnieki, Prof. Gerry Potter un Prof. Dan Burke. Viņu apkopotie pētījumi atklāj: Vēža šūnām ir unikāls „biorādītājs”, kas nav parastām šūnām, enzīms, ko sauc CYP1B1 (izrunā sip-viens-bē-viens). Enzīmi ir proteīni, kas katalizē (veicina) ķīmiskās reakcijas. CYP1B1 pārveido ķīmisko struktūru tādam savienojumam kā salvestrolam (angl. salvestrols, latviskotais vārds nav pieejams), kas dabiski atrodams daudzos augļos un dārzeņos. Šī ķīmiskā reakcija pārvērš salvestrolu par aģentu, kas likvidē vēža šūnas, bet absolūti nekādi neietekmē veselo šūnu darbību. Sinhronitāte ir ideāla. CYP1B1 enzīms parādās tikai vēža šūnās un reaģē ar salvestrolu augļos un dārzeņos, lai veidotu ķīmisku vielu, kas nogalina tikai vēža šūnas. Un lūk vēl viens pierādījums, ka vēzis ir sēnīte. Salvestrols ir augu un dārzeņu dabiskā aizsardzība pret sēnīšu uzbrukumiem, un tieši tāpēc salvestrolu var atrast tikai tādās augu sugās, kuras ir pakļautas sēnīšu bojājumiem, kā piemēram zemenēs, mellenēs, avenēs, vīnogās, upenēs, jāņogās, kazenēs, dzērvenēs, ābolos, bumbieros, zaļajos dārzeņos (īpaši brokoļos un kāpostu ģintī), artišokos, topinambūros, sarkanajā un dzeltenajā paprikā, avokado, kressalātos, sparģeļos un baklažānos. Un Lielā Farmācija/ Lielais Biotehniskais kartelis to visu zina un ir arī attiecīgi rīkojušies, lai mazinātu šo dabisko aizsardzību pret sēnīšu iedarbību, kas ir vēzis:
1) ķīmiskie fungicīdu smidzinātāji, kurus pielieto mūsdienu lauksaimniecībā nogalina sēnītes mākslīgi, un tas nozīmē, ka augiem un labībai nav jāaktivizē sava dabiskā aizsardzība- salvestrols. Šodien to var atrast kaut minimālā apjomā tikai organiski audzētā pārtikā. (to var iegūt arī kapsulu veidā no www.theshenclinic.com)
2) visplašāk pielietotie fungicīdi ir ļoti spēcīgi CYP1B1 bloķētāji, un, ja cilvēks ieēd pietiekami daudz ķīmiski ražotu pārtiku, tam vairs nav nozīmes, cik daudz salvestrola ir uzņemts; tas neaktivizējas kā vēža iznīcinošais aģents.

Tas viss tiek darīts ar nodomu, un izskaidro pieaugošos uzbrukumus organiskās pārtikas rūpniecībai ar arvien jaunu regulu ieviešanu, lai liktu organiskās pārtikas audzētājiem un lauksaimniekiem bankrotēt. Lielbritānijas Pārtikas Standartu aģentūra (Food Standards Agency), tā sauktais „neatkarīgais” valdības „sargsuns”, acīm redzami un klaji ir tiekusies pēc organiskās pārtikas reputācijas graušanas. Tas nav nekāds pārsteigums, jo aģentūra atrodas Lielās Farmācijas un Lielo Biotehu pārvaldībā. 2009. gadā tā publicēja propagandisku ziņojumu, sakot, ka organiskā pārtika uztura labuma ziņā ne ar ko neatšķiras no ķīmiski audzētās. Vai patiešām? Tātad ēdiens, kas ir apsēsts ar ķīmiskām indēm, augšanas hormoniem un antibiotikām ne ar ko neatšķiras no ēdiena bez visām šīm lietām? Kādas muļķības!


David Icke (Deivids Aiks)
Fragments no grāmatas Human Race Get Off Your Knees

Tulkoja Kārlis Brants



Divu nedēļu laikā pēc raksta publicēšanas blogā esmu saņēmusi vairākas vēstules, kurās tabulai tiek pievienoti, cildināti un atzīti par īpaši labiem un sārmainu vidi veidojošiem, sekojoši produkti:
citroni
skābi kāposti
melnie rutki
bērzu sulas (arī ierūgušas)



Candidas Indikators (noteikšana)

Paņemiet ūdens glāzi un nolieciet to pie gultas.
Pēc pamošanās iespļaujiet ūdens glāzē.
Necentieties speciāli savākt siekalas mutē, vienkārši spļaujiet to, kas ir mutē, lai cik maz tur būtu.
Nolieciet un pēc 15 minūtēm viegli un apļveidīgi paskaliniet glāzes saturu.

Paceliet glāzi pret gaismu.
Ja siekalas paliek ūdens virspusē vai izšķīst, tad viss kārtībā.
Ja ūdens kļūst duļķains, nedzidrs, tad jums ir pozitīvas indikācijas.
“Paturiet glāzi pret gaismu. Ja ūdens kļūst duļķains vai siekalas sāk nogulsnēties, tad, iespējams, jums ir Candidas disbalanss.
Tādā gadījumā varat kontaktēties ar mums vai ieiet mājaslapā www.naturopharma.com un apskatīt ieteiktos produktus.”
(Sekojiet savai veselībai.)



Komentārs- papildinājums. Saņemts no Ivetas V. un publicēts divas dienas vēlāk pēc materiāla ievietošanas blogā.

Deivida Aika (David Icke) atmaskojošais raksts skaidri parāda patiesos faktus, kuri ne vienu vien nobaida un dzen izmisumā. Taču uzrakstītais dod iespēju daudziem pārstāt būt maldinošā ilūzijā un sākt rīkoties apzināti dēļ iespējas DZĪVOT.

 
Tiem, kuriem ir kaut mazākās šaubas par pašu atveseļošanos, tikai skābās un sārmainās vides sabalansēšana nenesīs atveseļošanās rezultātu, un tad turpmākās rindas variet arī nelasīt! ! !

Taču tie, kuri sev ļauj šādai domai
par atveseļošanos pastāvēt un ir gatavi rīkoties, izklāstu sekojošo.


Uzdevums, lai atveseļotos no vēža - tā ir tēma, kura saistīta ar cilvēka personības pasaules uztveri un viņa esības uzdevumiem šajā dzīvē.
Un tas ir tā!
Un ja jūs patiesi esat nolēmuši atrisināt šo uzdevumu un kļūt veseli, tad jūsu priekšā atveras savas personības (personību) izmaiņas ceļš.
Pasaulē ir viss un nav nekā vienlaicīgi.Un, ja jūs spējat to apzināties, tad ēšanas paradumu maiņa ir tā "burvju nūjiņa" (fiziskais instruments), kura būs jūsu ceļabiedrs, atbalsts un draugs mainot ne tikai jūsu fizisko, bet arī garīgo pasauli, un attīstot jūsu dvēseli.

Jūsu uzdevums - apzināti pārprogrammēt jūsu organisma darbu uz jaunu ritmu.

Esiet drosmīgi šajā ceļā!




Sārmaino/skābo produktu tabula un afirmācija vēža uzveikšanai


Tā kā mēs tagad jau zinām, ka vēzi baro un uztur organisma skābā vide, tad lieti noderēs ne tikai skābā/sārmainā tabula, bet arī afirmācija.

Afirmācijas vēža uzveikšanai.
 Akadēmiķis G.N.Sitins ir izstrādājis afirmācijas vēža uzveikšanai, kuras apkopojis grāmatiņā Мысли, исцеляющие от онкологических заболеваний .
Savā saitā http://sytin-gn.ru/ viņš piedāvā arī šo

Скорая помощь при раке.
Академик Г.Н.Сытин открыл Антижизнь,которая уничтожает всё живое: раковые клетки и все новообразования в теле человека. Текст который надо проговаривать и обязательно переписывать:
"Я из Тонкого Мира, из Космоса, вливаю во все раковые клетки в моем теле Антижизнь, которая уничтожает всё живое. Все раковые клетки мгновенно погибают, Я быcтро становлюсь абсолютно здоровым. "
Вылечено более 1000 людей от всех степеней рака.
Академик Георгий Сытин
Es no Smalkās Pasaules, no Kosmosa, iepildu visās vēža šūnās manā ķermenī Antidzīvību, kura iznīcina visu dzīvo. Visas vēža šūnas acumirklī iet bojā, es ātri kļūstu pilnīgi vesels.


Lai palīdzētu organismam atveseļoties, uztura sadalījumam vajadzētu būt šādam:
80 procenti sārmainu vidi veidojošo produktu un 20 procenti skābu vidi veidojošo produktu. (Butakova saka, ka var būt 50/50)
sārmainība bez sāls un cukura

Sārmainie

Arbūzi
ļoti sārmaina

Āboli
sārmaina
Asni (dažādu graudu)
ļoti sārmaina

Ārstniecības augi
sārmaina
Biezpiens svaigi izspiests
ļoti sārmaina

Asparāgi
sārmaina
Bumbieri
ļoti sārmaina

Avenes
sārmaina
Citroni bez cukura
ļoti sārmaina

Bietes
sārmaina
Laimi
ļoti sārmaina

Brokoļi
sārmaina
Mandeles
ļoti sārmaina

Burkāni
sārmaina
Mango
ļoti sārmaina

Cigoriņi
sārmaina
Miežu asni
ļoti sārmaina

Dārzeņi (svaigi)
sārmaina
Paprika
ļoti sārmaina

Dateles
sārmaina
Pētersīļi
ļoti sārmaina

Diedzēti graudi un sēklas
sārmaina
Pienenes
ļoti sārmaina

Dilles
sārmaina
Rudzu asni
ļoti sārmaina

Ērkšķogas
sārmaina
Ūdenskreses
ļoti sārmaina

Griķi
sārmaina
Zaļumi
ļoti sārmaina

Gurķi
sārmaina



Kabači
sārmaina



Kacenkāposti
sārmaina
Ananāsi
nedaudz sārmaina

Kāļi
sārmaina
Apelsīni
nedaudz sārmaina

Kāposti
sārmaina
Aronijas
nedaudz sārmaina

Kolrābji
sārmaina
Artišoki
nedaudz sārmaina

Korintes
sārmaina
Augļi (svaigi)
nedaudz sārmaina

Kressalāti
sārmaina
Auzu pārslas
nedaudz sārmaina

Kukurūza svaiga
sārmaina
Avokado - 1.vietā
nedaudz sārmaina

Kviešu asni
sārmaina
Baklažāni
nedaudz sārmaina

Ķirbji
sārmaina
Banāni
nedaudz sārmaina

Lucerna
sārmaina
Briseles kāposti
nedaudz sārmaina

Mellenes
sārmaina
Eļļas (nerefinētas olīvu un riekstu)
nedaudz sārmaina

Minerālūdens ārstnieciskais
sārmaina
Graudaugu produkti
nedaudz sārmaina

Papaija
sārmaina
Greifrūti
nedaudz sārmaina

Pastinaki
sārmaina
Kartupeļi ar mizu
nedaudz sārmaina

Piens vārīts
sārmaina
Kastaņi
nedaudz sārmaina

Pipari
sārmaina
Kazenes
nedaudz sārmaina

Puķes (ēdamās)
sārmaina
Ķirši saldie
nedaudz sārmaina

Redīsi
sārmaina
Lācenes
nedaudz sārmaina

Rozīnes
sārmaina
Mandarīni
nedaudz sārmaina

Salāti
sārmaina
Nektarīni
nedaudz sārmaina

Sēklu rupjmaize
sārmaina
Ogas (svaigas)
nedaudz sārmaina

Selerijas
sārmaina
Olīveļļa
nedaudz sārmaina

Soda
sārmaina
Persiki
nedaudz sārmaina

Sparģeļi
sārmaina
Pupas, pupiņas (svaigas)
nedaudz sārmaina

Spināti
sārmaina
Puravi
nedaudz sārmaina

Sūkalas
sārmaina
Rāceņi
nedaudz sārmaina

Sulas, svaigi spiestas (15 min.)
sārmaina
Rīsi
nedaudz sārmaina

Tējas (zāļu, bez cukura)
sārmaina
Rožu kāposti
nedaudz sārmaina

Vīģes
sārmaina
Smiltsērkšķi
nedaudz sārmaina

Vīnogas (tumšās)
sārmaina
Tomāti (bez sāls)
nedaudz sārmaina

Zāļu tējas
sārmaina
Topinambūri
nedaudz sārmaina

Ziedkāposti
sārmaina
Upenes
nedaudz sārmaina


sārmaina
Vilkābeles augļi
nedaudz sārmaina


sārmaina
Zemenes (meža)
nedaudz sārmaina


sārmaina

Skābie

Augļu konservi
skāba

Aprikozes
nedaudz skāba
Baklažāni
skāba

Augu eļļa
nedaudz skāba
Brūklenes
skāba

Auzas
nedaudz skāba
Dzērvenes
skāba

Biezpiens
nedaudz skāba
Eļļas
skāba

Brazīlijas rieksti
nedaudz skāba
Gaļa
skāba

Destilēts ūdens
nedaudz skāba
Jāņogas
skāba

Greipfrūti
nedaudz skāba
Kafija
skāba

Indijas rieksti
nedaudz skāba
Kakao
skāba

Jogurts (nesaldināts)
nedaudz skāba
Kaņepju sēklas
skāba

Jūras augi
nedaudz skāba
Kapučino
skāba

Kefīrs
nedaudz skāba
Kartupeļi, vārīti bez mizām
skāba

Kivi
nedaudz skāba
Kečpus
skāba

Klijas
nedaudz skāba
Konservi
skāba

Krabji
nedaudz skāba
Kukurūza konservēta
skāba

Krējums
nedaudz skāba
Kukurūzas pārslas
skāba

Krevetes
nedaudz skāba
Kvieši
skāba

Kukurūzas eļļa
nedaudz skāba
Labība
skāba

Ķiploki
nedaudz skāba
Maize
skāba

Lēcas
nedaudz skāba
Majonēze
skāba

Margarīns
nedaudz skāba
Manna
skāba

Medus
nedaudz skāba
Marinēti produkti
skāba

Melone
nedaudz skāba
Medikamenti
skāba

Olas
nedaudz skāba
Melnā tēja
skāba

Paniņas
nedaudz skāba
Mieži
skāba

Piens, dabīgs un svaigs
nedaudz skāba
Olas baltums
skāba

Plūmes
nedaudz skāba
Piens, pasterizēts
skāba

Prosa
nedaudz skāba
Pistācijas
skāba

Rabarberi
nedaudz skāba
Pupas, pupiņas (kaltētas)
skāba

Rapšu eļļa
nedaudz skāba
Rieksti (izņemot mandeles)
skāba

Rieksti
nedaudz skāba
Sāls
skāba

Rudzi
nedaudz skāba
Sausās brokastis
skāba

Rudzu maize
nedaudz skāba
Skābenes
skāba

Rūgušpiens
nedaudz skāba
Sviests
skāba

Rupjmaize
nedaudz skāba
Tējas (zaļā, melnā, Lipton utt.)
skāba

Saldais krējums
nedaudz skāba
Valrieksti
skāba

Saulespuķu eļļa
nedaudz skāba
Zemenes (dārza)
skāba

Saulespuķu sēklas
nedaudz skāba
Zemesrieksti
skāba

Sezama sēklas
nedaudz skāba
Zivis
skāba

Sinepes
nedaudz skāba
Žāvēti augļi
skāba

Sīpoli
nedaudz skāba



Skābais krējums
nedaudz skāba



Skābēti kāposti
nedaudz skāba



Sojas piens
nedaudz skāba



Zaļie zirnīši
nedaudz skāba
Cidonijas
neitrāla

Baltmaize
ļoti skāba
Kokosrieksti
neitrāla

Cepumi
ļoti skāba
Ķimenes
neitrāla

Cukurs
ļoti skāba
Ķirbju sēklas
neitrāla

Etiķis
ļoti skāba
Linsēklas
neitrāla

Gāzēti dzērieni
ļoti skāba
Mārrutki
neitrāla

Kviešu maize
ļoti skāba
Olas dzeltenums
neitrāla

Kviešu milti
ļoti skāba
Olīvas
neitrāla

Makaroni
ļoti skāba
Pākšaugi
neitrāla

Milti un miltu produkti
ļoti skāba
Pīlādžu ogas
neitrāla

Nūdeles
ļoti skāba
Sēnes (cilvēka org.nepārstrādā)
neitrāla

Raugs
ļoti skāba
Soja
neitrāla

Siers
ļoti skāba
Sojas pupiņas
neitrāla

Spageti
ļoti skāba
Sojas siers
neitrāla

Sulas pakās
ļoti skāba
Tofu
neitrāla

Šokolāde
ļoti skāba
Ūdens (tīrs)
neitrāla

Tortes, kūkas utt.
ļoti skāba
Zilenes
neitrāla



Zirņi
neitrāla





BĪSTAMI

baltmaize
sēnīte būs patstāvīgi


desas VISAS
īpaši varītas


džemi



gaļina blankas
visi buljoni utt.


ikri sarkanie
bīstama piedeva klāt


jogurti
termiņš vairāk par 10 dienām, tad nedrīkst
kaltēti banāni



krējums plastmasā



kvass



majonēze plastmasā
stiklā nedaudz drīkst


margarīns
nedaudz tikai sviestu 82%

marinēti produkti



mazsālīta siļķe



NESTLE  produkti
bīstama piedeva klāt


saldēta zivs



šķīstošā kafija



tēja - Lipton utt. - veikala
zāļu tējas pašu drīkst


visi ievārījumi



žāvēta gaļa, zivis, desa








©Доктор О.Г.Торсунов www.torsunov.ru

Diagnoze – “Candida” sēnīšu saslimšanas
Iemesls smalkajos ķermeņos
Slimība
 1. Kandidoze, sk. arī piena sēnīte, rauga sēnīte
 2. Rauga sēnīte; sk. arī piena sēnīte, Kandidoze
 3. Piena sēnīte, sk. arī kandidoze, rauga infekcija, ādas rags

Rakstura īpašība
Nevīžība, aprobežotība , nogurums, mantrausība, neizvēlīgums, vienaldzības, cietsirdība, slinkums
Nevīžība, neregularitāte, nogurums, mantrausība, neizvelīgums, vienaldzība, cietsirdība, slinkums
Nevīžība, slinkums, izvirtība, vienaldzība, nomaktība, pesimisms, nolemtība, neizvēlīgums


Slimība
Rakstura īpašība
1.      Kandidoze, sk. arī piena sēnīte, rauga sēnīte
Nevīžība, aprobežotība , nogurums, mantrausība, neizvēlīgums, vienaldzības, cietsirdība, slinkums
2.      Rauga sēnīte; sk. arī piena sēnīte, Kandidoze
Nevīžība, neregularitāte, nogurums, mantrausība, neizvelīgums, vienaldzība, cietsirdība, slinkums
3.      Piena sēnīte, sk. arī kandidoze, rauga infekcija, ādas rags
Nevīžība, slinkums, izvirtība, vienaldzība, nomaktība, pesimisms, nolemtība, neizvēlīgums



-          Viena vai vairākas no iepriekšminētajām rakstura īpašībām (prāta smalkais ķermenis) izraisa sēnīšu dzīvotspēju jūsu ķermenī
-          Medikamenti neārstē jūsu raksturu;
-          Pat ja jums izdosies izārstēties lietojot medikamentus, kas ir maz ticami, jūsu raksturs vienalga pievilks atpakaļ to pašu vai citu sēnīšu slimību;

Risinājums prāta līmenī:
Uzraudzīt savu iekšējo stāvokļi (introspekcija) un mainīt savu raksturu.
Mainīt savu raksturu var:
-          Prātā
-          Ar vārdu
-          Ar rīcību

Padziļināta iepazīšanās ar tādu rakstura īpašību kā melīgums:
Šī ir tā rakstura īpašība, kura visbiežāk ir saistīta ar sēnīšu infekciju. Sēnītes arī ir melīgas tāpēc tās ir tik grūti ārstēt. Sēnītes parazitē, izmantojot savu spēju apmānīt cilvēka imunitāti. Viņas cenšas “izlikties par savējiem”, taču patiesībā parazitē un kaitē organismam.
Melīgs cilvēks vispirms jau krāpj pats sevi (melo pats sev). Tas ir saistīts ar pašu piemānīšanas faktu. Lai piemānītu , vispirms šai rīcībai ir jāatrod attaisnojums pašam sev (savam saprātam). Sākumā notiek prāta un saprāta iekšējais dialogs, kurā prāts cenšas pierādīt saprātam šīs rīcības vajadzību (nepieciešamību). Pēc tam, ja saprāts ir vājš un neizprot mānīšanās sekas, tad prāts uzvar un maina koncepciju saprātā.
Tagad cilvēkam sāk likties, ka krāpšana ir ne tikai iespējama, bet pat nepieciešama. Tādā veidā saprāts kļūst aprobežots. Šādā stāvokļī saprāts vāji atšķir labu no ļauna gan organisma iekšienē, gan ārpus tā. Tāds cilvēks nespēj pareizi izvēlēties sev draugus, jo nejūt viņos melīgumu, un tas pats notiek arī ar imunitāti. Imunitāte pārstāj atšķirt savējos no svešajiem.
Tādējādi sēnīšu slimību ārstēšanas procesā galvenā uzmanība jāpievērš tam, lai cilvēks beigtu (pārstātu) melot.
Papildu informācija
Rauga būtība ir saistīta ar vislielāko aprobežotību. Primkārt – tās ir sēnītes. Sēnītes – tā vienmēr ir aprobežotība. Ja cilvēks ēd maizi, kuras sastāvā ir raugs, viņš palielina viņā esošo sēnīšu spēku un organisma noslieci uz sēnīšu saslimšanu līdz ar to neiedomājami palielinās . Tas ir tādēļ, ka cilvēks pārņem rauga raksturu.
Līdzīgs pievelk līdzīgu.
Ja cilvēks ēd maizi ar raugu, viņa organismā sak dzīvot sēnītes, un tās izārstēt ir gandrīz neiespējami.
Viss , kas ir saistīts ar sēnītēm, ir parazitēšana, tā vienmēr ir aprobežotība, tāpēc tās bojā kviešus. Ja medus mucā iemaisa karoti darvas , medus vairs nav ēdams. Tieši tāpat kviešus apskādē viens piliens rauga. Viss klaips ir apskādēts, pēc tā vairs nav iespējama labestība.
Labestība – kāpēc tā vispar vajadzīga? Piemēram, jūs vēlaties būt labs un lēnprātīgs. Jā, es vēlos. Visi vēlas, bet mēs to nevaram, jo pats briesmīgakais ir tad, kad cilvēks bojā produktu labestību. T.i. , kad mēs produktus bojājam, sliktais efekts pastiprinās .Tas tāpēc, ka organisms grib kviešus , viņš tiem uzticas, viņam patīk kviešu garša. Prātam ir vajadzīgas šīs īpašības (kvalitātes), viņš izjūt tās kā vajadzīgas. Mēs gribam maizi un ēdam to, taču vienlaicīgi mēs uzņemam arī raugu (mūsu organisms uzņem arī raugu). Un mēs pierodam pie rauga garšas. Paši kvieši ir ļoti vērtīgi , tāpēc labāk maizi iejaukt kefīrā. Ieraugam ņemam kefīru, citronskābi un sodu. Zemāk ir dotas dažas šādas maizes receptes. Ievērojot noteiktas proporcijas, maize briest labi, bet tas notiek lēni, jo tajā nav kaisles. Kad maize briest lēnām, tas nozīmē , ka tajā ir labestība. Kad maize briest ātri , tajā ir kaisle (rauga efekts) , bet no šādas maizes ir maz labuma. Cilvēki kaislībās vienmēr dod priekšroku raugam, jo viņiem visu vajag ātrāk.
Ārstēšanas komponenti.
Parazītiskās slimības ārstē asinszāle. Sēnītes var ārstēt ar asinszāles, vērmeles un strutenes saknes maisījumu savienojumā ar kausētu sviestu.
Metode: iplikatorā fitorefleksoterapija
Šī ārstēšanas metode ir vienkārša. Tās pamatā ir auga un cilvēka raksturu mijiedarbība. Citiem vārdiem, ārstēšana notiek kaltētu augu uzliekot uz ādas kādā noteiktā vietā.
Lai sasniegtu efektu, nav vajadzības noskanoties uz konkrēto augu vai ticēt tā dziedinošajam spēkam.   Šai metodei nav nekādas saistības ar iedvesmu, tā vienlīdz labi iedarbojas gan uz skeptiķiem, gan fanātiķiem. Un tā tas ir vienmēr , tikai ar vienu noteikumu: ja ārstēšanas procesā tiek izmantota laika gaitā pārbaudītas vēdu zināšanas , nevis kaut kādi izgudrojumi.
Kaltētais augu dziedniecibas līdzeklis vispirms rūpīgi tiek pārbaudīts ar mērķi noteikt tā individuālo saderību ar pacientu (sk. invdividuālās diētas piemeklēšana). Tālāk pacientam tiek noteikta šī ārstnieciskā auga izmantošanas shēma. Visbiežāk augi tiek piesieti pacientam plaukstas locītavas virspusē (tajā pusē, kurā pirkstiem ir nagi) vai potītes virspusē.
Taču ja jūs ēdat saldumus dienas otrajā pusē, ēdat gaļu un mānāt citus, tad pilnībā jūs sēnīti organismā izārstēt nevarat. Tas ir sava veida sods par to, ka jūs neatsakāties no šīm lietām.
Rekomendācijas:
Ārstējot sēnīšu slimības, ir ļoti svarīgi neaizrauties ar saldu, skābu, asu ēdienu lietošanu dienas otrajā pusē. Cītigi jākopj ķermenis, katru dienu mazgājoties un mainot apakšveļu. Labi palīdzēs prānājama, kas dod cilvēkam mundrumu. Tāpat arī jāatrod un jālieto zāles, kuras pakāpeniski iznīcinās sēnīti jūsu organismā. Taču tas nebūs iespējams bez sēnītes psiholoģiskā iemesla neitralizēšanas.
Maize labestībā (jo ilgāk to uzglabā, jo garšīgāka tā kļūst)
     Sausais maisījums (aukstā vietā var uzglabāt nedēļu):
800 gr. augstākā labuma kviešu miltu; 70 gr. rudzu miltu; 100 gr. sausā piena; 2 tējk. sāls; 1-2-3 tējk. sodas (atkarībā no cepeškrāsns temp.); 2 tējk. koriandra; 1/3 tējk. karadamona; 1/6 tējk. zvaigžņu anīsa; 1 tējk. kanēļa; 3-7 tējk. cukura; ½ tējk. citronskābes. Lai maisījumu ilgāk un labāk varētu uzglabāt, citronskābi un sodu pievienot tieši pirms cepšanas.
Iejaukt daļu sausā maisījuma 600 ml kefīra (tā, lai mīklas konsistence līdzinās mannas biezputrai). Jo vairāk kefīra, jo mīkstāka maize (un lielāka viskozitāte).
Iesmērēt pannu ar sviestu. Ja mīkla sķidrāka, ielejiet to pannā, ja biezāka – ielieciet.
Lieciet cepeškrāsnī cepties pie zemas temperatūras. Jo lēnāk maize paceļas , jo vairāk tajā labestības. Maize apjomā piebriest 2 reizes. Cept nedaudz vairāk nekā stundu.
Ar pirmo reizi jums var arī neizdoties , jo jāiemanās piemeklēt pareizās devās kefīru un sodu. Var iejaukt arī pārskābušā krējumā vai skābenā rjaženkā.
Kardamonu un zvaigžņu anīsu var arī nepievienot (ja nav pieejami). Koriandram jābūt obligāti.
Lai uzceptu šādu maizi, ir vajadzīgas 15 minūtes laika. Ja sagatavosiet sauso maisījumu 10 dienām – tad svaigas maizes izcepšana prasīs tikai 5 minūtes dienā.
Rupja maluma miltus labāk izmantot tiem, kam ikdienā ir fiziska slodze, jo tie vairo muskuļu spēku.

Tulkoja Santa J.



KALCIJS – skābeklis, sārmaina vide, vēzis
Divi tūkstošā gada miju civilizācija sagaida ar oriģināliem un unikāliem atklājumiem zinātnē, kultūrā un tehnikā. Mainās cilvēku domāšana, notiek vērtību pārorientēšana, tajā skaitā arī attieksmē pret savu veselību. Arvien biežāk dienas kārtībā parādās tādi jautājumi kā „Ilga mūža priekšnosacījumi", “Uzturs un mana veselība", “Fiziskās sagatavotības pilnveidošana “ u.t.t. Tas ir likumsakarīgi. Vides piesārņošana, ikdienas straujais dzīves ritms un citi negatīvie faktori faktiski noved pie organisma iekšējās vides nesaskaņotības (homeostāzes) - nesabalansētības.
Viens no galvenajiem minerāliem, kas nodrošina organisma iekšējās vides saskaņotu darbību ir kalcijs. Tā deficīts organismā noved pie tādām slimībām kā kaulu vielas noārdīšanās (osteoporoze), kaulu cietības samazināšanās, (osteomolācija, paradentoze) u.c. Cilvēkam kļūstot vecākam lēnām notiek kalcija zaudēšana -samazinās kaulu tilpums un līdz ar to kaulu izturība strauji krītas. Šodien starp 60 gadīgiem cilvēkiem 35% sieviešu un 10% vīriešu slimo ar osteoporozi. Sasniedzot 70 gadu vecumu 50% sievietēm ir trausli kauli. Osteoporoze ir iemesls kaulu lūzumiem 90% gadījumu starp cilvēkiem 65 gadu vecumā. Sevišķi lielam riskam ir pakļautas sievietes, kuras smēķē, lieto alkoholu, kafiju, antibiotikas. Ari stress paātrina kalcija samazināšanos organismā. Liela ir kalcija loma ārstējot saslimšanas ar radioaktīvām vielām.
Kalcijs ir minerāls - elements Mendeļejeva periodiskajā sistēmā. Tas ļoti grūti absorbējas organismā. Jūs varat ēst cementu - arī tajā ir kalcijs, bet vai būs labums no tā? Vajadzīgo kalcija daudzumu organisms nesaņem arī ar augļiem, saknēm un piena produktiem, ko lietojam ikdienā. Organismam ir vajadzīga tāda kalcija forma, kura nonākot organismā būtu gatava uzņemšanai un tiktu pilnībā izmantota mērķu sasniegšanai. Tāds ir kalcija jons Ca + .
Lai šis minerāls nokļūtu organismā un tiktu 100% izlietots, ir jārada produkts ar saliktu sastāvu, kas nodrošinātu tā efektīgu un ātru uzņemšanu. Vislabākos rezultātus iegūst, ja kalciju organismā uzņem ar magniju attiecībā 3 : 1, kā arī kālija, nātrija un dažu citu minerālu klātbūtnē. Tādā gadījumā tas tiek absorbēts 100%. Ir zināms, ka vairāk nekā 150 slimības cilvēkiem rodas no kalcija deficīta organismā. Bet parasto kalciju organisms praktiski neuzņem, jo tā ķīmiskā aktivitāte ir vāja.
Kalcija galvenā bioķīmiskā funkcija ir uzturēt sārmainu vidi organismā. Ja tās nav, tad organismam ir grūti uzņemt barības vielas tādā daudzumā, lai nodrošinātu optimālu veselības līmeni.
Zinātnieks ķīmiķis Roberts Barefuts pierādīja, ka, parādoties kalcija deficītam organismā, tas sāk “aizsargāt sevi" no sabrukšanas - organisms ņem kalciju no kauliem un ar asinīm pārnēsā uz cilām vietām. Tā parādās sāļu nosēdumi locītavās, akmeņi nierēs un žultspūslī. Tieši šo akmeņu sastāvā ietilpstošais kalcijs ir ņemts nevis no mūsu uztura, bet gan no mūsu kauliem. Tas ir pierādīts. Tam ir tikai viens iemesls - kalcija trūkums organismā.
Paaugstināta kalcija klātbūtne asinīs parāda tā trūkumu visā organismā. Dažreiz kļūdaini izsakās mediķi: “Kalcijs asinīs? Par daudz tā!... Jums vajag samazināt kalciju uzturā!“ Secinājums - ja Jūs lietojat kalciju pietiekamā daudzumā, tad tā līmenis asinīs būs robežās no 2,02 - 2,6 mkM/1.
Medicīnas zinātnieks Otto Varburgs 24 gadus pētīja saikni starp kalcija deficītu organismā un vēža slimībām. Zinātnieks saņēma Nobela prēmiju par atklājumu, ka skābekļa trūkums organismā veicina vēža slimību attīstību. Bet skābekļa deficīts ir cieši atkarīgs no skābes pārākuma organismā. Bet skābes daudzumu organismā neitralizē kalcijs (tas ir kalcija jons Ca *2 ).
Doktors Kārlis Ričs 40. gadu beigās atklāja, ka lielākā daļa viņa pacientu, kuriem bija nopietni veselības traucējumi, cieta no kalcija deficīta. Doktors deva saviem pacientiem dažādus kalcija savienojumus kopā ar vitamīniem, lai kalcijs labāk absorbētos. Kad kalcija deficīts organismā izzuda pēc dažiem mēnešiem, kaut kādā veidā pazuda gan vēzis, gan citas slimības.
Kalcijs padara organismu sārmainu. Kalcijs ir vienīgais, kurš pilda šo funkciju. Katrs zinātnieks, kurš nodarbojas ar vēža slimības problēmām, zina, ka vēža šūnas, ievietotas sārmainā vidē, jau pēc 3 stundām nomirst, bet veselās šūnas šajā vidē jūtas labi, jo tajā skābeklis absorbējas 10 - 20 reizes vairāk nekā skābā vidē. Kalcijs tiek izmantots organismā, lai neitralizētu skābes pārākumu tajā.
Parasti cilvēkiem, kuri cieš no hroniskām slimībām, ir nosliece uz pastāvīgu nogurumu, un viņu stāvoklis sāk uzlaboties pēc tam, kad organisms sāk pāriet no "skābā'' stāvokļa uz "sārmaino". Ar pH pieaugumu organismā palielinās skābekļa daudzums tajā. Ja pH asinīs pieaug par 0,15, tad skābeklis asinīs pieaug par 65% (normāls pH asinis ir 7,15 - 7,45). pH uzturēšana vajadzīgajā līmeni - tā ir viena no kalcija galvenajām funkcijām, kuras darbības sekas ir palīdzēt organismam tikt galā ar daudzām slimībām, tajā skaitā ari ar vēzi.
Pārliecināties par sava organisma pH var ļoti vienkārši. Nopērciet aptiekā lakmusa papīriņus un ne ātrāk kā pēc 2 stundām pēc ēšanas ielieciet lakmusa papīriņi mutē:
ja zilais lakmuss kļūst sarkans - Jūsu organismā pārākumā ir skābe;
ja sarkanais lakmuss kļūst zils - Jūsu organismā pārākumā ir sārms.
pH rinda:       0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
skāba vide               sārmaina vide
7,0 - neitrāla vide
Daudziem produktiem, ko mēs šodien ēdam un dzeram, ir skāba vide. Bezalkoholiskajiem gāzētajiem dzērieniem pH bieži ir no 2,2 - 2,5 un tāpēc, lai glāzi dzēriena neitralizētu, vajag izdzen 35 glāzes tīra ūdens, kura pH ir 10. Organisms pastāvīgi meklē sevī rezerves, kā neitralizēt saņemto skābi, kura nonāk mūsu organismā ar uzturu - organisms cenšas panākt sārmainu vidi, ko savukārt var panākt, apgādājot sevi ar kalciju. Bet rezerve ir tikai viena - kauli.
Kalcija lietošana uzturā pareizās attiecībās dod labus rezultātus un tai jābūt pietiekami regulārai. Tad pirmās pozitīvās sajūtas var sagaidīt jau pēc 1 - 2 nedēļām.
Žurnāla “Reader's Digest" 1996. gada aprīļa mēneša numurā nopublicēts raksts "Kalcijs - maģiskais minerāls", kurā teikts par 7 ļoti nopietnām slimībām, kuras rodas no kalcija deficīta. Bet tā ir tikai aisberga virsūdens daļa. Patiesībā šo slimību skaits ir ap 150.
Pieauguša cilvēka organismam nepieciešams 1500 mg kalcija diennaktī. Sevišķi tas ir svarīgi mūža otrajā pusē, sievietēm pēc menopauzes un klimaksa perioda iestāšanās, kā ari augošam organismam.
Tāpēc tas nav brīnums: tad, kad Jūs lietojat kalciju, - Jūsu veselības stāvoklis uzlabojas.
Tā ir elementāra bioķīmija.





http://www.rd.com/cancer/
10 pārtikas produkti, kas novērš vēža attīstību
from Stealth Health


1.Pievienojiet ķiploku visam, ko ēdat.
Ķiploki satur sēra sastāvdaļas, kas stimulē ķermeņa imūnsistēmas dabīgās aizsargspējas pret vēzi un tie samazina audzēja iespējamību. Pētījumi rāda, ka ķiploki samazina kuņģa vēža iespējamību par 12 reizēm!


2. Ēdiet brokoļus, bet tvaicējiet vai vāriet tos, nevis pagatavojiet mikroviļņu krāsnī.
Brokoļi traucē vēža attīstību. Tas ir super pretvēža pārtikas produkts. Brokoļus uzturā vajadzētu bieži lietot. Tikai atcerieties, spāņu zinātnieki konstatējuši, ka mikroviļņu krāsnī pagatavoti brokoļi zaudē 97% flavonoīdu, kas ir tieši tie, kas darbojas kā šī dārzeņa pretvēža līdzeklis. Tāpēc- tvaicējiet tos, ēdiet zaļus- kā uzkodas, pievienojiet zupās un salātos.


3. Sagrauzdējiet Brazīlijas riekstus un pievienojiet tos salātiem.
Tie bagātīgi satur selēnu- minerālvielu, kas nogalina vēža šūnas un atjauno šūnu DNS. Hārvardā veikti pētījumi par selēna iedarbību prostatas vēža samazināšanā. Kornelas un Arizonas Universitātēs veikti pārliecinoši pētījumi, kas pierādījuši, ka 200 mikrogrami selēna ik dienas- tieši tik, cik satur 2 Brazīlijas rieksti- samazina prostatas audzēju par 63%, par 58% samazina taisnās zarnas vēzi, par 46% plaušu saslimšanas un par 39% samazina kopējos vēža mirstības rādītājus.


4.Pagatavojiet sev svaigu citronūdeni vai limonādi.
Austrālijā veiktie pētījumi apliecina, ka ik dienas, lietojot citrusa augļus, saslimšana ar mutes, kakla un vēdera vēzi samazinās uz pusi.


5. Apēdiet puskrūzīti mellenes ar brokastu pārslām.
Mellenes atrodas pirmajā vietā ar savu antioksidantu spēku. Antioksidanti neitralizē brīvos radikāļus, kas ir nestabilas sastāvdaļas un bojā šūnas, novedot pie saslimšanām, ieskaitot ar vēzi.


6. Iemācieties ēst artišokus jau šovakar.
Arī artišoki ir lieliska antioksidantu krātuve un darbojas kā ādas pretvēža līdzeklis. Lai uzturā lietotu šos brīnišķīgos dārzeņus, nomizojiet cietās ārējās apakšējās lapas, sagrieziet pamatni un nogrieziet augšu. Tad vāriet vai tvaicējiet 30-45 minūtes. Nosusiniet. Katru lapu iemērciet vinegretā vai ķiploku majonēzē, tad maigi ar priekšzobiem noraujiet šķiedraino apvalku, lai tiktu pie šī dārzeņa centrālās daļas. Maigi izņemiet no tā vidus matiņus, iemērciet sviestā vai citronsulā un baudiet veseli!


7. Grilēts lasis un citas treknās zivis- makreles, sardīnes, ātes un tuncis, kā arī garneles un gliemenes.
Ak, jau atkal šīs omega-3!
(tulk. piezīme: ja neēdat nogalinātu dzīvu radību, tad iesaku Chia sēklas, kas satur vēl augstvērtīgākas Omegas 3, 6, 9 vai 12...:))))- kāda nozīme cipariem, vai ne?)


8. Pārgrieziet uz pusēm kivi un ar karotīti izēdiet tā mīkstumu.
Ēdiet tagad! Kivi ir mazā rokas granāta pret vēža profilaksē. Kivi satur antioksidantus, ieskaitot C vitamīnu, E, vitamīnu, luteīnu un varu.


9. Iemaisiet salātos sīpolus un lociņus.
Sīpoli par 50 % samazina saslimšanu ar prostatas vēzi. Efekts palielinās, ja tos ēd svaigus vai nedaudz apceptus. Tāpēc lietojiet lokus, saldos sīpolus, Askalonijas sīpolus (šalotes) vai maurlociņus.


10. Ēdiet skābus kāpostus.
Somijā veiktie pētījumi atklājuši, ka fermentēšanas process, kas notiek skābu kāpostu pagatavošanas laikā, izveido vēl papildus pretvēža sastāvdaļas. Pirms ēšanas skābus kāpostus var arī noskalot.


Tulkoja Māra Brante