svētdiena, 2011. gada 30. oktobris

Gundega Purmale - savas mājas vides harmonizēšana un sakārtošana


Piedāvājam unikālu iespēju satikties ar Gundegu Purmali (bioenerģētiķe, fitoterapeite, astromedicīnas speciāliste) un uzzināt vērtīgu informāciju, ar kādiem paņēmieniem sakārtot savu apkārtējo enerģētisko vidi, lai tādējādi varētu izmainīt un uzlabot arī apstākļus fiziskajā plānā. 


Visa fiziskā, materiālā pasaule ir mūsu domu un enerģiju kopumu materializētas sekas. Lai mainītu un harmonizētu fizisko pasauli un situāciju ap sevi, jāsāk ar savas iekšējas un ārējās vides enerģētisko attīrīšanu un harmonizēšanu.
  
Nodarbības galvenās tēmas:
•Harmonijas stiprināšana. 
•Sevis, mājas un lietu enerģētiskā attīrīšana. 
•Lāsti. 
•Mierīgas vides veidošana. 
•Bērnu iesaistīšana ģimenes sadzīvē (harmoniska audzināšana).
  
Nodarbības laikā būs iespēja uzdod Gundegas kundzei tieši Jūsu gadījumā aktuālos, konkrētos jautājumus un saņemt precīzu atbildi. Jo precīzāks jautājums, jo skaidrāka atbilde.


Lūgums, ja Jums jau ir zināmi konkrēti jautājumi, kuru atbildes noteikti vēlēsities dzirdēt šajā nodarbībā, līdz 31.oktobrim (ieskaitot), atsūtīt tos uz e-pastu info@calendula.lv.


Nodarbības norises laiks un vieta:
2. novembrī, plkst. 18:00, Rīgā, K.Barona ielā 41/43, veikalā "Dabīgi produkti".
Dalības maksa un pieteikšanās:
Nodarbības cena ir 12.00 Ls.
Vietu skaits ierobežots, pieteikšanās līdz 1.novembrim (ieskaitot) šeit. Neskaidrību gadījumā zvaniet pa tālruni 27453303 vai rakstiet uz e-pastu info@calendula.lv. Papildus informācija un citas nodarbības www.calendula.lv