otrdiena, 2011. gada 11. oktobris

Oktobra enerģijas- caur Dženiferu Hofmani


caur Jennifer Hoffman  Oktobra Enerģijas
03.10.2011
No angļu/krievu valodas tulkoja Maija Čepule
 
Šis solās būt intensīvs, un notikumiem bagāts mēnesis, pilns ar potenciāliem un iespēju apgūšanu, un ir arī sajūta, ka tas beigsies pavisam savādāk, nekā tas bija iesācies. Ir daudz svarīgu aspektu šinī mēnesī, ieskaitot DEVĪTĀ Viļņa pēdējās, 7. Dienas iestāšanos pēc Maiju kalendāra 11. Oktobrī, un tās nobeigumu 28. Oktobrī. Mums būs tāpat arī dažas spēcīgas enerģētiskās lejupiejādes Pilnmēness un Jauna mēness laikā 12. un 26. Oktobrī, un dažas atskurbinošas realizācijas, kuras – vai nu ievirzīs mūs jauna veida esībā, vai arī – nospiedīs mūs vēl daudz dziļāk upura apziņā. Šis – ir nozīmīgu izvēļu mēnesis, jaunas izpratnes, jaunas vienošanās, un jaunu izdevību mēnesis Cilvēcei – lai saņemtos drosmi – iet tur – kur tā nekad iepriekš nebija spējusi iet.
 
Oktobris pie tam ir ‘5’ šogad mēnešu numeroloģijā (10+2011=5), un tas iepazīstinās mūs ar tām ‘5’ enerģijām, kas sagaidāmas 2012. gadā, tādejādi ievadot un sagatavojot mūs tam, ko mēs piedzīvosim nākamajā gadā. ‘5’ ir neērts skaitlis – tas nebūt nav stabils un iezemēts kā ‘4’, un nav arī vienmērīgi centrēts un sabalansēts kā ‘6’. Ar ‘5’ mēs esam kaut kur – starp Debesīm un Zemi – bez iesakņošanās vienā vai otrā, bet ar pieeju abiem. Katra izvēle kļūst svarīga, un atspoguļo to – kur mēs esam, un kā mēs varam KORIĢĒT SAVUS UZSKATUS, lai būtu centrēti un iezemēti tur, kur mēs gribam un vēlamies būt – ikvienā mūsu dzīves jomā.
 
Sava Spēka iepazīšana – nedaudz līdzinās braucienam ar ātrgaitas auto, kurš klusi un viegli ved mūs, pārsniedzot visus ātruma ierobežojumus, un ir sajūta, ka mēs vispār knapi kustamies. Un tad, kad mēs sēžamies paši pie sava auto stūres – atšķirtība ir ļoti pamanāma. Tas ir ‘kritiens’, kurš vai nu liek mums justies mazvērtīgiem, vai arī – motivē mūs – uz jaunu esības veidu. Šinī mēnesī mums tiks dota iespēja – ieraudzīt to – kas ir otrpus kalna, kurā mēs esam rāpušies tik ilgi, lai mēs varētu salīdzināt – kas nav ‘tā, kā vajag’ mūsu dzīvē, un tas var izlikties – it kā Visums būtu sazvērējies pret mums. Bet tas ir tikai – aicinājums mums – pārskatīt – KAS ir tas, kas nesekmē mūsu prieku, kas atņem mums enerģiju, un kur mēs pārāk daudz strādājam un pūlamies – lai varētu to aizstāt – ar kaut ko citu.
 
Ko mēs esam pelnījuši, ko mēs patiešām vēlamies, ko mēs esam gatavi atlaist, - LAI BŪTU VAIRĀK NOSKAŅOTI UZ SAVAS SIRDS AICINĀJUMU ??? Izlīdzināšanās un integrācija – tās ir divas nopietnas tēmas, kuras mēs piedzīvosim šī gada atlikušajā daļā. Vai viss jūsu dzīvē ir saskaņā ar to – ko jūs patiešām vēlaties? Ja nē – ļaujiet tam iet, pirms pāršķiriet jaunu lapu. Vai esat integrējuši savu apgūto? Cik vēl ilgi jūs domājiet atkārtot mācības? Vienreiz pietiks; bet mēs izejam vienu un to pašu atkal un atkal, – kamēr būsim ieintegrējuši šo mācību savā dzīvē, un izmantojot iegūto informāciju – būsim izdarījuši CITU izvēli. Mēs esam satraucošā vietā, jo mēs nekad neesam te bijuši iepriekš, un tagad – vairāk kā jebkad – integrējam to, ko esam apguvuši – tādā veidā kop-radot mūsu pasauli, un pasaule tagad – atrodas uz mūsu pleciem. Neatkarīgi no tā – ko mēs izvēlamies – Visums mūs atbalstīs, un par cik mēs varam izvēlēties jebko – mums vajadzētu fokusēties uz AUGSTĀKO un LABĀKO priekš sevis, paplašinot savu Augstāko Apziņu, – lai savu izlīdzināto Prieka, Mīlestības, un Miera nodomu varētu integrēt pasaulē.