svētdiena, 2011. gada 9. oktobris

Erceņģelis Uriēls caur Dženiferu Hofmani: Jūsu iekšējais – ir – jūsu ārējais


Erceņģelis Uriēls caur Jennifer Hoffman Jūsu iekšējais – ir – jūsu ārējais
26.09.2011
No angļu/krievu valodas tulkoja Maija Čepule
 
Fiziskā Klātbūtne, kuru jūs iemiesojat, ir tikusi ieplānota, saskaņā ar jūsu Dvēseles dziedināšanās vajadzībām jūsu tagadējā dzīvē.
Ikviena detaļa – sākot no subatomārā līmeņa, līdz pat ļoti specifiskām jūsu fiziskā izskata detaļām – reprezentē jūsu Dvēseles vienošanos par dziedināšanos šinī dzīvē. Ikviens solis jūsu dzīvē tāpat ir ticis ieplānots, ņemot vērā arī daudzu atšķirīgu potenciālu pastāvēšanu. Sākot – ar izvēli neko nemācītie šinī iemiesojumā, līdz pat – augstāko Meistarības līmeņu sasniegšanai, un vēl daudz kas cits ir ticis iekļauts šinī plānā. Tas ir jūsu Iekšējais ES, kurš pārvērš to visu par realitāti, ko jūs pazīstat kā „sevi” materiālajā pasaulē.
 
Ikkatru brīdi, ik mirkli jums ir brīva piekļuve ikkatrai no šīm daudzajām jūsu dzīves plāna detaļām, lai Radītu SAVU Realitāti. Nav nekā tāda, kas nebūtu jau ieplānots, nav nekādu attiecību, nav nevienas situācijas vai satikšanās, kam nebūtu noteikta sakara ar jūsu Dvēseles plānu – dziedināties, gūt mācības, iet caur transformācijām, un pacelties. Daudz dažādu ceļu jums visiem ir pieejams, un katrs no tiem pārstāv kādu noteiktu jūsu dzīves piepildījuma aspektu, kuru jūs varat akceptēt vai noraidīt – un jūsu izvēle vienmēr būs nevainojama.
 
Kā jūs zināt, – JŪSU REALITĀTE – ir – vienmēr mainīga paradigma, kura katrreiz pārstāv JŪSU Iekšējā ES izvēlēto iespēju no daudzajiem potenciāliem.
 
Kad bailes ir klātesošas jūsu Emocionālajā Ķermenī – jūs izvēlaties tos aspektus, kuri atspoguļo un atsaucas uz jūsu bailēm.
 
Kad bezspēcība ir klātesoša, kas tāpat ir jūsu baiļu rezultāts – jūs izvēlaties aspektus, kuri jūs nepadara spēcīgākus, savu dzīvi dzīvojot. Bet kad jūsu izvēle balstās uz jūsu Dievišķību – tad jūsu ceļš kļūst par neierobežotu Pārpilnības plūsmu, kas rezonē ar jūsu enerģētiskās būtības Augstākajiem līmeņiem.
 
Kad jūs apsverat savu nākamo soli – atcerieties, ka risinājums slēpjas jūsu IEKŠIENĒ.
KURU no saviem aspektiem jūs vēlaties iemiesot? Te ir daudz izvēļu pieejams, un KATRA no tām tiks ATBALSTĪTA enerģētiski.
Cik spēkpilns jūs vēlaties būt?
Cik daudz prieka jūs vēlaties iemiesot?
Vai vēlaties dzīvot Mīlestībā?
IZVĒLIETIES šīs lietas, – un jūsu Ārējais ES – ATSPOGUĻOS šo izvēļu rezultātus – kā jūsu realitāti.
 
Bet ievērojiet, ka jūsu ārējā realitāte – nevar būt lielāka par jūsu Iekšējo ES, un VISS, ko jums VAJAG, veidojot Spēkpilnu, Priekpilnu, Bagātīgu un Piepildītu dzīvi, kuru jūs vēlaties – ir jau RADĪTS – kā viens no potenciāliem, kurš var iemiesoties Visaugstākajās jūsu enerģiju vibrācijās.
 
Un VISS JUMS IR IESPĒJAMS – kad jūs gribat NO IEKŠIENES Radīt Savu Dzīvi.
 
 
 
http://www.draugiem.lv/group/16019359/gaismasberni/?f_tid=3471138
http://gaismasdarbinieki.blogspot.com