trešdiena, 2011. gada 12. oktobris

Pārcelta nodarbība uz 20. oktobri plkst. 18:30


Pārcelta uz 20. oktobri plkst. 18:30

Meditācija ar dziedošām kristāla bļodām – 13/10/2011 plkst. 18:30-19:30
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

  * Nodarbībā dzirdēsiet jaunu bļodu, kas īpaši strādā uz radošo spēju atraisīšanu.

Meditācija ar dziedošajām kristāla bļodām.

Jau no Atlantīdas laikiem ir zināms, kādā spēcīga iedarbība ir kristāla spēka un skaņas spēka apvienojumam.

Dziedošās kristāla bļodas sastāv no 99,992% tīra kvarca. Arī mūsu ķermenis sastāv no kristāliskām struktūrām, pat molekulārā līmenī mūsu šūnas satur silīciju, kas līdzsvaro mūsu elektro - magnētiskās enerģijas un tam ir tāda pati struktūra kā dabīgajam kvarca kristālam.

Kristāla bļodu mūzika ir vibrāciju terapijas forma, kas pamatojas uz ideju, ka vesels ķermenis ir tad, kad katra šūna, katrs orgāns rezonē harmonijā ar visu būtni un enerģija brīvi plūst mūsos, likvidējot gan enerģētiskās, gan emocionālās blokādes.

Klausoties dziedošās kristāla bļodas , gandrīz momentā katrs nonāk meditatīvā stāvoklī, kas rada relaksāciju prātam un ķermenim.

Kvarca kristāla mūzika satur baltas gaismas vibrāciju, kas pārvēršas varavīksnes krāsās un strādā tieši uz enerģētiskajiem centriem mūsos- čakrām. Tā ārstē, ienesot atpakaļ cilvēka aurā tīru gaismu.

Tīrais kristāla tonis viegli izplatās pa ķermeni, maigi veicot katras šūnas iekšējo masāžu, kā arī paplašina mūsu apziņu. Tas pārveido ne tikai cilvēka ķermeni, paplašina apziņu, bet arī līdzsvaro mūsu apkārtni un visu planētu.
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Nodarbību  vada: Astra

*** Līdzi ņemiet maiņas apavus vai zeķītes.

Nodarbības cena: ziedojums, sākot no 4 LVL.
Lai kaut ko saņemtu, nav noslēpums, ir kaut kas jāatdod, lai notiktu līdzvērtīga enerģijas apmaiņa. Mēs pateicamies par Jūsu interesi.

*** Iepriekš vienojoties, iespējamas arī individuālās meditācijas ar dziedošajām kristāla bļodām. Laiks: 1 stunda. Maksa: 25 LVL

Nodarbība  noris: K. Valdemāra 34-3 (namrunim zvanīt Nr. 3), III stāvs.

Tālrunis uzziņām: + 371 29 232 672