otrdiena, 2011. gada 18. oktobris

Garīgās izaugsmes ceļš

Es aicinātu visus, kas pēta garīgās izaugsmes ceļus, vispirms pašam priekš sevis saprast, kas ir tas un kā tas izskatīsies, kad es iešu pa garīgās apgaismības ceļu? Piemēram: daudzas ticības (pārsvarā kristīgās) vienlaicīgi sludinot mīlestību un garīgumu ir fiziski iznīcinājušas lielu cilvēces daļu. Iznīcinājušas fiziski! Kijevas Krievijā 988. gadā pirms krievzemes kristīšanas bija 15'000'000 cilvēku. Pēc kristīšanas 1057. gadā šajā pašā teritorijā bija palikuši vien 3'000'000 cilvēku. Viduslaikos Eiropā - cik cilvēku nav noslaktēti Dieva un mīlestības vārdā. Protams jūs teiksiet, ka visiem šiem darbiem mūsdienās nav nekāda sakara ar vēstījumiem no Plejādiešiem, ka tie ir mūsu ģenētikas materiāla devēji (tā runā daudzi avoti.

Kosmiskās reālijas ir tās, ka Zeme iet prom no Plejāžu sistēmas un tā kļūs par Sīriusa sistēmas sastāvdaļu 2012. gada beigās, 2013. gada sākumā un turpmāk. Nobeidzas lieli kosmiskie cikli: 26'000 gadi, 230'000 gadi, 1,3 miljoni gadu, utt. mēs tuvojamies mūsu galaktikas centram, tās centrālajai zvaigzne - Mārai. Tās starojums ir lielāks nekā mūsu Saulei, tās ietekme ar katru dienu palielinās. Tas nozīmē, ka visas enerģijas pastiprinās. Kam piemīt labestība - tam palielinās labestība, kam piemīt naids, tam palielinās naida enerģijas. Cilvēce polarizējas - tiek sadalīta pēdējai lielajai transformācijai. Tā notiks 2012. gada beigās. Transformācijas brīdī visas vienādo vibrāciju dvēseles tiks novietotas vienā pasaulē, citu vibrāciju dvēseles tiks novietotas citā pasaulē. Skolnieku valodā runājot visi tiks sašķiroti pa klasēm pēc apgūto iemaņu kvalitātēm.

Tiks izslēgts tas sajaukums, kas ir tagad, kad vienā pasaulē ir cilvēki ar zemām vibrācijām (tie, kuriem galvenais ir ap sevi savākt pēc iespējas vairāk materiālo vērtību un valdīt pār pārējiem) un cilvēki ar augstām vibrācijām (kam galvenais ir garīgās attīstības ceļš un interese par visu garīgo). Pēc šīs sadalīšanas katras vibrācijas dvēseles ieņems jaunās vietas jaunā klasē, kur būs pārsvarā domubiedri - katram savi: materiālistiem (tā viņus nosauksim) zemāko vibrāciju klase, garīgo vērtību dvēselēm - sava augstāko vibrāciju klase. Tas vajadzīgs tādēļ, lai skolnieki (mēs, kas ejam garīgās attīstības ceļu, viens otram netraucētu mērķtiecīgi attīstīties).

Liels, paldies Sandra, par vēstījumiem, meklēsim arī tālāk mūsu Gaismas ceļu un strādāsim kopā pie augstajām vērtībām, kas mums šodien ir pieejamas, jo aizejot no šīs pasaules mēs sev līdzi spēsim paņemt tikai tās! Kurš gan varētu paņemt no šīs pasaules līdzi kādu latu, dolāru vai zelta stieni? - Neviens! Tās ir mānīgas vērtības, kas derīgas tikai šajā pasaulē. Līdzīgi, kā papīra naudiņas no spēles "Monopols", vai kādam ir interese tās pēc spēles ņemt tās līdzi savās tālākajās spēlēs?

Ir ļoti apsveicami, ja cilvēki sāk meklēt savu garīgo ceļu un visdabiskāk ir ja viņi atrod sev pareizo ceļu. I-netā ir ļoti daudz informācijas par ļoti dažādiem avotiem un bieži vien cilvēki apmulst no bagātīgā piedāvājuma un nenojauš, kas bija mūsu pašu - Baltu senči, nezina par savas tautas garīgo ceļu. Es vēlos latviešiem un lietuviešiem atgādināt, kas bija mūsu senči un kāda kolosāla garīgā bagātība ir apslēpta mūsu tautas vēstures, garīgās misijas un zināšanu veidā. Par dažādu civilizāciju vēstījumiem Cilvēcei ir zināms ļoti daudz. Kad 1995. gadā sāku interesēties par psiholoģiju, Zemes seno vēsturi, ezotēriku un senču tradīcijām, es ļoti daudz esmu izlaidis informācijas caur savu apziņu, ļoti daudz kas ir izkristalizējies, bet vēl vairāk ir dezinformācijas. Es vēlos lai visi uzzina par tām pērlēm, kurām mēs katru dienu ejam garām, domājot par tām, kā par zemnieku pantiņiem. Bet tur apakšā ir tāda informācija, par tik augstām garīgām lietām, kas mums atgriež mūsu kādreizējo dzīvesziņu.

Jā mūsu priesterus izkāva svešas varas, mūsu Zintniekus un Vaidelošus nomocīja gulagos un koncentrācijas nometnēs, bet tieši tāpēc mums ir jāatgriež mūsu tautai un visai pasaulei mūsu Garīgais mantojums.

Kā teica Rainis: "iesim, nevis viens pret otru, bet visi kopā pret Tumsu..." Tumsa (Тьма) senslāvu valodā nozīmē 10000. Šis vārds apzīmē 10000 Pekles planētu, kuras turas lēnkustīgā apgabalā, mūsu galaktikas Svati perifērijā (aptuveni 10 kiloparsekus no galaktikas centra (Zvaigznes Māras) )

Pie šīm planētām zvaigžņu nav, vai arī to zvaigznes izstaro mūsu acij neredzamu gaismu - ultraviolētajā, vai infrasarkanajā spektrā. Ko mums tas nozīmē? Būtnes, kas dzīvo uz šīm planētām ir ar ļoti zemām vibrācijām, viņas ir enerģētiski vājas pašas par sevi, tām nav raksturīga tiekšanās, kā mums - cilvēkiem pēc garīgās attīstības un iet pa Zelta Garīgās attīstības ceļu, soli pa solim. Šīs būtnes ir no ļoti senas inertas, pirmatnējas matērijas. To būtība ir stagnācija, tās nevar, vai negrib pielikt pūles, lai sagādātu sev visu dzīvei nepieciešamo, tāpēc tās parazitē.

Kad mūsu tālie senči ieradās uz šīs zemes 460,5 tūkstošus gadus atpakaļ, viņiem bija zināšanas un Dievu varenība izveidot drošu aizsardzību pret šiem parazītiem un ilgu laiku viņi dzīvoja mierā un laimē. Vēlāk uz Zemes ieradās arī citu ādas krāsu cilvēki: Dzeltenās ādas krāsas, jeb Lielā Pūķa tautas, kas apmetās austrumos, tad sarkanādainie, jeb Lielās Čūskas tautas, kas apmetās Antlanjas salās (grieķi tās nosauca par Atlantīdu), bet vēlāk, kad parazīti bija paralizējuši šo civilizāciju un lielākās salas nogrima, daļa bēgļu paglābās Rietumu kontinentā. Vēl vēlāk par sarkanādainajiem cilvēkiem ieradās melnādainie cilvēki un tiem atdeva kontinentu uz Dienvidiem no Assu zemes, bet pēdējie ieradās Pelēkie, kuri izraisīja galaktiskos karus, kuri bija parazītu vadoņi un smadzenes, ieradās pēdējie 6500 gadus atpakaļ - tos radīja 3 Tumsas ģenētiķi: Savaofs, Jahve un Cēbaots (palasiet Bībeli, vai Toru tur par viņiem ir rakstīts) no dubļiem un pīšļiem.

Viņu dzinulis bija bailes no saviem radītājiem un naids pret citām uz Zemes dzīvojošām tautām. Viņi klejoja pa visu planētu un rīkoja provokācijas, izplatīja slimības un noniecināja citu tautu garīgās vērtības. Tāpēc slāvu-āriešu adepti apmācīja (no 13 gadiem līdz 30 gadiem) un sūtīja pie viņiem Lielo skolotāju - Ješua. Viņš nesa Izraēļa tautām 3-šo elementu - Sirdsapziņu, lai viņi varētu kļūt par pilnvērtīgiem cilvēkiem (līdz tam viņiem bija tikai miesa un dvēsele - vecajā derībā ir aprakstītas tikai šīs divas vērtības). Tie no jūdiem, kas viņam noticēja, pieņēmas svēto garu (sirdsapziņu), bet tie, kas nenoticēja, piesita viņu krustā un uztaisīja no viņa mocekli un izdomāja reliģiju ar kuru inficēja Romiešu karaspēku. Ar morāli, ka nevajag ļaunu atdarīt ar ļaunu, respektīvi, pretoties, ja tev uzbrūk. Ja tev sit pa vienu vaigu, pagriez otru, respektīvi, ļauj, lai tevi nokauj. Lai cik arī nebūtu dīvaini, bet šis sociālais vīruss nostrādāja (lēni un pakāpeniski vairāku gadu desmitu gaitā pilnīgi demoralizējot Romiešu karaspēku un sagraujot Romas impēriju.

Bet ar to šis sociālais ierocis neapstājās, tas tika izmantots un tiek izmantots līdz pat šodienai un liela reliģiju armija stāv šā sociālā ieroča aizsardzībā. Ir pienācis laiks uzzināt senču mantojumu, atvērt acis plašāk un saprast, kas darāms šodien, lai atmodinātu savu apziņas un zināšanas glabātuvi smalkajā pasaulē un iedarbināt visus Vēdisma senos instrumentus, kurus lieliski pārvaldīja mūsu senči. Šodien, mēs esam tikai viņu ēnas, garīgās, fiziskās varenības un zināšanu jomā, bet mums ir iespēja visu atgūt. Tāpēc es ierosinu apgūt slāvu āriešu vēdisma zināšanas, pirmkārt jau no esošajām - zināmajām vēdām, kuras ir saglabājušās slāvu un skandināvu tautām, Latvju Dainām, kuras ir pierakstītas un saglabātas pateicoties viena cilvēka pašaizliedzīgajam darbam un kuras nu ir mūsu tautas lielākā bagātība, bet tās vēl ir jāatšifrē. Slāvu-āriešu vēdas satur šifra atslēgas un tās derēs šim darbam. Lai visiem, kas lasa šīs rindas, rastos apjomīgāks priekšstats par ko es runāju, paskatieties šīs dokumentālās filmas:

Sākot no 5 līdz pēdējai sērijai.

Цикл фильмов Сергея Стрижака «Игры Богов». Сюжет фильмов связан с древнерусской культурой, словообразованием, восстановлением связи людей с природой, духовностью, театром, образованием и так далее. Темы довольно серьезные, требующие не слабой подготовки для их изучения.
АКТ 1 - Театр
• АКТ 2 - Актёры и зрители
• АКТ 3 - Эстетика
• АКТ 4 - Общение. Музыка. Слово
• АКТ 5 - Правильное воспитание (в трех частях)
5.1 - Правильное образование 1
5.2 - Правильное образование 2
5.3 - Правильное образование 3
• АКТ 6 - Славянские привычки
• АКТ 7 - Живой огонь (в четырех частях)
7.1 - Вера
7.2 - Правда и Кривда
7.3 - Я и Мы
7.4 - Азбучные истины
• АКТ 8 - Мiръ.
8.1 - Общество. Часть 1.
8.2 - МÏРЪ. Часть 2(2011).

CITI:

Par notikumiem Atlantīdā ir 2 avoti no kuriem var pasmelt zināšanas: Izumrudnije skrižaļi Tota Atlanta (kādreiz pilnais teksts bija atrodams saitā Surajamrita) un Galaktičeskij čelovek, istorija.

Jā, visas šīs zināšanas precīzi nesader kopā kā vienas puzles gabaliņi, jo katru no šiem avotiem ir pierakstījuši dažādi autori, kas ir atdalīti laikā un kultūrāli, bet tie ir pirmavoti un dod diezgan skaidru priekšstatu par seno vēsturi.

Māris
14.11.2011.

http://www.draugiem.lv/group/16019359/gaismasberni/?f_tid=3507852