otrdiena, 2011. gada 25. oktobris

Melhisedeks caur Marlēni Svetlišofu; 25.oktobris/2011


Mīļie!
 
Pāri Zemes plāniem patlaban lielā pārpilnībā plūst Kosmiskās Gaismas un Mīlestības viļņi. Katru dienu atveriet sevi pieejamo kodu saņemšanai, lūdziet tos lejupielādēt savā auras laukā, lūdziet, lai tie tiktu droši, viegli un ātri integrēti un asimilēti jūsu četros zemākajos ķermeņos. Šie kodi jums ir ļoti noderīgi, jo maina un transformē katru jūsu fiziskā elementāļa šūnu. Ziniet, ka ap jums pārpilnam atrodas Eņģeļu Būtnes, palīdzot šajā procesā, un tās vienmēr ir kopā ar jums, un, mīļie, tas ir jāsaprot burtiski.

(Afirmācija: ES ESMU ATVĒRTA(S) MAN PIEEJAMO KODU SAŅEMŠANAI. ES LŪDZU TOS IENĀKT UN IEZEMĒTIES MANĀ AURAS LAUKĀ. ES LŪDZU JAUNOS KODUS DROŠI, VIEGLI UN ĀTRI INTEGRĒTIES UN ASIMILĒTIES MANOS ČETROS ZEMĀKAJOS ĶERMEŅOS.)

Jūsu Gaismas Ģimene atpazīst jūs- jūs esat šīs Pasaules cerība, esat te inkarnējušies un jums piemīt transformāciju, transmutāciju un transcendences spēks un tāpēc šajos laikos jums palīdz, dziedina, mīl un lutina; lai jūs nodrošinātu un pozitīvi ietekmētu visas cilvēces kolektīvās apziņas lauku, lai jūs paceltu savu, un tā celtos Visu apziņa. Tas nozīmē- palīdzēt palielināt jūsu Gaismas koeficientu uz vēl augstākām frekvencēm, kas, Visa uz Zemes kolektīvajai apziņai pēc izietajām transformācijām trešās dimensijas realitātē liktu nepielūdzami pārslēgties uz piekto dimensiju.
 
Mēs mudinām jūs mīlēt sevi bez nosacījumiem un piedot visu, kas ticis izdarīts vai nodarīts karmisko attiecību sakārtošanā, jo patiesībā, viss bija piemeklēts kā tādi gadījumi un situācijas, kas visvieglāk un ātrāk novestu jūs līdz vajadzīgās pieredzes gūšanai, lai šīs dzīves stundas, ko esat izvēlējušies iziet, atvestu jūs līdz esošajam Atmodinātajam apziņas stāvoklim. Jūs visi esat labi apguvuši savas mācības un nu atlicis tikai sev piedot, jo Radītāja un jūsu Gaismas Ģimenes acīs nav vajadzības piedot, pilnīgi viss tiek uztverts kā pieredze un tieši šī pieredze ir tā, ko jūsu Augstākais Es un Dvēseles Ģimene ir izvēlējusies, lai noslēgtu jūsu atrašanās brīnumu kā Atmodinātajam šeit un tagad.
 
Jūsu centība un atdeve (nodošanās) ir zināma un tiek godāta jūsu Gaismas Ģimenē, mīļie. Mēs esam pārsteigti par jau sasniegtajiem lielajiem rezultātiem un to, kas turpina notikt, ko jūs paveicat ar savām grandiozām vizualizācijām par Pasaules mieru, mīlestību, pārpilnību, harmoniju un brīvību. Tā kā jūs lielos skaitos turpināt sapulcēties, un nav svarīgi, kur uz Zemes dzīvojat- jūs apvienojaties nodoma Vienotībā, tad tiek veikti milzu lēcieni Zemes un visa uz Tās vibrāciju frekvenču paaugstināšanā. Tā bija un ir varena misija, ko ikviens uzņēmāties pirms piedzimāt šajā Pasaulē.
 
Apziņas Vienotībai ir pienācis laiks atgriezties, pienācis laiks strādāt kopā visu lielākajam un kopējam labumam. Tagad ir pienācis tas laiks, kāpēc esat te šajā Pasaulē. Tagad sanāk kopā visas ciltis. Jaunais sākums, kā dēļ strādājāt un te nācāt, ir uz sliekšņa. Droši speriet nākamos soļus- tā kā tiekat vadīti un ticiet, viss notiek tā kā tas tika paredzēts jau pirms tūkstošiem gadu. Viss ir labi, mīļie, un tā tas ir!
 
ES ESMU Melhisedeks
©2011 Marlene Swetlishoff   Marlēne Svetlišofa
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and website is included.   www.therainbowscribe.com
Thank you for including the above website link when posting this message. 

Tulkoja Māra Brante