pirmdiena, 2014. gada 8. septembris

no 8.septembra līdz 14.septembrim pilnMēness enerģijās

 

Mēness bez kursa (Čika laiks) - rodas pinekļi, ja maizes rika krīt, tad noteikti ar apziesto pusi uz leju. Tāpat uzsākt kaut ko ir diezgan sarežģīti, jo arī tas „buksējas”. Rodas kašķīgs noskaņojums, strīds uz līdzenas vietas burtiski par niekiem. Nopirktās lietas beigu galā izrādās, ka vairs nemaz nepatīk, turklāt nav itin nemaz vajadzīgas. Vienvārdsakot no visa pāri paliek tikai un vienīgi – čiks! Ieklausieties savā intuīcijā!!! Čika laikā jāsakārto lietas, kuras ir jāsakārto.

09.09.2014. no plkst. 22:10 – 24:00;
10.09.2014. no plkst. 00:00  - 02:33;
11.09.2014. no plkst. 03:58 – 24:00;
12.09.2014. no plkst. 00:00 – 04:17;
13.09.2014. no plkst. 16:31 – 24:00;
14.09.2014. no plkst. 00:00 – 09:26.

Saturns Skorpiona zīmē no 31.augusta līdz 14.septembrim atrodas graujošajos grādos - jābūt pacietīgiem, šajā laikā jāprot atteikties no kārdinājumiem. Ja uz kaut ko tiek liktas lielas cerības, tad šajā laikā kamēr te atrodas Saturns, nevajadzētu pieņemt lēmumu kaut ko uzsākt. Lai kaut ko uzsāktu ir jāprot ziedot, to prasa šie grādi. Ir jāprot ziedot, tikai tad saņemsiet.

Marss 14.septembra nakts stundā pāriet Strēlnieka zīmē -  te ir spēcīga taisnīguma sajūta, cilvēki top pārmēru atklāti, spēs ātri iedvesmoties, pieaugs impulsivitāte. Pirms rīkoties, jāpaspēj padomāt kāpēc un kā vārdā rīkoties. Te ir ārkārtīgi liela enerģija un varena vēlme darboties tūdaļ un uz sitiena! Marss Strēlniekā savu enerģiju sadrumstalo daudzos un dažādos mērķos, un, lai velti nešķiesto dārgo enerģiju, ir jāspēj koncentrēties uz kaut ko vienu, pašu galveno mērķi. Marss šajā zīmē sasprindzinājuma jeb stresa atslābumu meklē strīdos, diskusijās, tiek pielietota pat sarkastiska asprātība ar konkrētu kritikas devu. Ja Marss iziet cīņas arēnā, tad tas cīnās par taisnību un patiesību.

10.septembrī ir vairāki precīzie planētu aspekti debesīs:
Merkura un Plutona spriedze līdz 12.septembrim, Venēras pretstāve ar Neptūnu līdz 14.septembrim un Merkura sekstils ar Jupiteru līdz 13.septembrim.
Idejas un domas ir pārāk uzmācīgas. Nervu sistēma pakļauta spēcīgiem stresiem, tāpat centīsimies citus iespaidot un pakļaut. Cilvēkus pārņems neuzticības, aizdomīguma un sarkasma gars. Tiks kontrolētas sarakstes visu veidu saskarsmes līdzekļos.  Būs dažādas konfliktsituācijas. Tāpat jūtu un baudu pasaulē ne īpaši labs laiks, tās būs pārspīlētas un sakāpinātas līdz baltkvēlei, būs ārkārtīgi grūti savaldīties, un neliet asaras par katru nieku jeb „grabulīti”, kuru nebūsim ieguvuši. Tāpat savu mīlu centīsimies pierādīt ar kaut kādiem upuriem, bet tas nu gan ir pilnīgi lieki, jo tas, kas patiesi ir Jūsu cilvēks, nekad neliks Jums liet gaužas asaras. Ļoti jāuzmanās finansu darījumos. Afēristiem šis ir „zelta” laiks. Veselības jomā var rasties tūskas, īpaši jūtīgas būs nieres, kakls un limfmezgli. Melanholisms un depresija.
Merkura sektils ar Jupiteru ļaus mums atrast pareizos risinājumus šajās sarežģītajās dienās. Ir tikai sirsnīgi jāpadomā un jāparunā ar gudru cilvēku.

12.septembrī līdz 13.septembrim Merkuram pretstāve ar Urānu  sagādās mums te ne mazums pārsteigumu un gana interesantu situāciju. Labāk tomēr neļauties aicinājumam mainīt esošo situāciju, bet vairāk vajadzētu pievērsties savai iekšējai būtībai. Tāpat notiks ļoti krasa interešu maiņa, sarunas būs destruktīvas ar mērķi graut oponenta domas un idejas. Vairāk būs pretrunu un neloģisku secinājumu. Jābūt uzmanīgiem uz ceļiem un braucot ar mašīnu. Elektroierīces šajā laikā pastiprināti bojājas un iziet no ierindas. Esiet maksimāli piesardzīgi un saudzējiet sevi un citus!!! šis aspekts ir ļoti sarežģīts!

14.septembrī līdz pat 18.septembrim debesīs ir arī laba situācija starp Venēru un Plutonu – jūtām šajā laikā ir ļoti dziļa intensitāte. Pastiprināsies greizsirdība u.c. kaislības. Savu otro pusīti spēsim izjust bez liekiem vārdiem un pat attālums nebūs par lielu šķērsli. Ar mīļoto iespējama pilnīga saplūde gan miesiski, gan arī dvēseliski. Bet kāda maciņā var ieripot ļoti krietns naudas žūksnis.

Visnelabvēlīgā diena būs – 10.septembris
Ļoti laba diena optimistiem – 9.septembris
Dāvanu saņemšana un pasniegšana – 9.un 12.septembris
Skaistumkopšanai – 13.septembris

Lai izdodas

Uranija - astroloģija, ezotērika un zinātne