pirmdiena, 2014. gada 8. septembris

Jaudīgs Daudzdimensiju Gaismas Pieplūdums


03.09.2014 … caur Kara Schallockhttp://spiritlibrary.com/kara-schallock/
No angļu valodas tulkoja Maija Čepule …




Patlaban, 3. Septembrī, mēs uzsākam vēl vienu jaudīgu fāzi. Daži to nosauktu par Vārtiem, tomēr tas ir novecojis termins, par cik mēs virzāmies, lai atbrīvotos no etiķetēm un birkām. Tā vietā mēs varētu teikt, ka tas ir augstāko dimensiju enerģijas pieplūdums, kurš strāvo mums cauri, pamodinot visus snaudošos Dvēseles Kodus, kuri īstenībā ir AVOTA Kodi. Tas nozīmē, ka šī enerģija pamodinās un pilnvaros mūsu Dievišķību. Šī tagadējā pamošanās skars jebkuru jomu, kurā mēs neticam, ka esam spēcīga un suverena Mīlestības Būtne. Un uzreiz tūlīt to pavadīs vēl spēcīgāka enerģiju lejupielāde 9. Septembra(9/9) spēkpilnajā Pilnmēnesī. Patreizējā pilnveidošanās mums ilgs līdz 9. Septembrim, un tad sāksies kas cits. Svarīgi ir, lai mēs esam pamodušies, lai esam zinoši un iezemēti, un lai vēršam savu nodomu uz SAŅEMŠANU.

Šinī laikā ikvienam, kurš vēlēsies saņemt – būs sava Kristus Apziņu, kura ir AVOTA Apziņa, daudz pilnvarotāka. Tiem, kas tagad tikai mostas – tā būs savas Kristus/Avota Apziņas aktivācijas uzsākšana, kura ienesīs lielu iekšēju SAPRATNI par to, kas nav ar Dvēseli saskaņots. Šī Gaisma, sākot ar šodienu, akcentēs jebko, kas ir nelīdzsvarots, vai atrodas nekārtībā. Par cik katrs mērķtiecīgi saņem šo Gaismu – tā plūst caur ķermeni, un tad virzās uz Zemi, lai pilnveidotu/papildinātu Viņas Jaunās Zemes Tīklu. Tādēļ esiet atvērti, pārstājiet jebkuru izvairīšanos un šaubīšanos, un ziniet – ka jūs esat tieši tur, kur jums jābūt Augstākā mērķa labad, lai paaugstinātu Zemes vibrācijas, un vibrācijas arī tiem, kas dzīvo jūsu tuvumā. Un ziniet tāpat, ka enerģētiskā Tīkla režģis caurauž Gaiju, un ka iepludinot Dievišķo Gaismu savā lokālajā režģī – tā ceļo pa visu pasauli, pateicoties šim mijiedarbības tīklam.

Jūsu evolūcijas procesā Gaisma parādīs jums – kur jūs sevi vēl joprojām turat iesprostotus  ierobežojumos. Tas no jums prasīs drosmi un līdzdalību, lai patiešām atlaistu savas mentālās konstrukcijas, komforta zonas, un tos, kuri rīkojas baiļu vadīti. Šie ļaudis mīl norādīt uz visu, kas nepareizs pasaulē un citos, it kā tas viņus paaugstinātu, un padarītu labākus par citiem. Tās ir 3D un 4D lamatas. Runājot par 4D, ir jāzina, ka tā maz atšķiras no 3D, jo ir diezgan duālistiska pēc savas dabas, un pārpilna nosaukumiem un psihiskas enerģijas. Es esmu jau pametusi to, par labu Mīlestības, Gaismas un Vienotības augstākām dimensijām. Es esmu izvēlējusies neturpināt/neuzturēt dualitāti savā personīgajā izplatījumā, jo – kā jau zināms – katrs izvēlas PATS savu ceļu. Es cienu katra izvēlēto ceļu, taču man nav obligāti tanī jāiesaistās. Izšķirtspēja šeit ir galvenais.

Esmu pamanījusi, ka daudzi vēl joprojām fokusējas uz savu intelektu, atkal un atkal tiecoties arvien pēc jaunas informācijas. Tomēr – tik svarīgi ir – lasīt ar Sirdi, un tad izlemt – vai lasītais uztur duālistisko domāšanu, vai arī veicina vienotības sajūtu. Galvas pieblīvēšana ar informāciju – procesu tikai velk garumā. Mans nodoms ir – lai jūs ne tikai vien lasītu, nodarbinot savu intelektu, bet arī sajustu to, kas slēpjas aiz katra rakstītā vārda, un lai saprastu – vai vēsts, ko es rakstu, ir Gaismas un Mīlestības piepildīta, lai palīdzētu katram attīstīties vairāk savā Sirdī un Dvēselē.

Daudziem šķiet, ka šis Augšāmcelšanās laiks ir pārāk ievilcies un garš, un ka tam tagad jau bija jābūt pabeigtam. Jā, tas ir bijis ilgs, un vēl turpināsies, un tad sāksies jauns Augšāmcelšanās līmenis, jo Augšāmcelšanās ir nebeidzama un nepārejoša. Tādēļ – ievelciet elpu dziļi, un esiet pacietīgi, paliekot iezemēti Jaunajā Tagad, bez vēlmes, lai tas izbeigtos. Daudzi vienkārši vēlas aiziet, un, protams, tā ir viņu izvēle. Lūdzu, atgādiniet sev, ja gadījumā tā ir arī jūsu vēlme – ka itin viss, kas notiek jūsos un jums visapkārt – notiek ar vienu vienīgu mērķi – ATTĪSTĪTIES; un tas ir tas – uz ko jūs bijāt parakstījušies vēl tad, kad jūs izlēmāt inkarnēties šeit uz Zemes šinī laikā.

Daudzi jau atrodas šinī Jaunajā, un vecā dzīve šķiet viņiem kā sena atmiņa. Šie ļaudis ir pilnībā sevi atdalījuši no duālistiskās drāmas, un fokusējušies tikai uz attīstību un tālākvirzību. Kad kāds ir pilnībā iegremdējies savā garīgajā evolūcijā – viņš saredz Patiesību, un šī patiesība ir MĪLESTĪBA un APZIŅA, ka IKVIENA lieta perfekti ir Mīlestības SASKAŅOTA. Katru dienu tad ir aizraujoši skatīties – ko tā atnesīs, kad pamatojaties uz savu Apziņu. Tādejādi patiešām Augšāmcelšanās – tas ir IEKŠĒJS darbs. Un kad jūs izvēlaties visus savus spēkus veltīt savai garīgai izaugsmei – VISS PĀRĒJAIS ARĪ NOSTĀJAS SAVĀS VIETĀS … gluži kā pieskaņojoties toņdakšai. Ja vērtētu skalā no 1 līdz 10 – kur atrastos jūsu PRIEKA elements? Kur atrastos jūsu AIZRAUTĪBAS  elements (savas vienmēr mainīgās dzīves izvēršanai)? Tas varētu palīdzēt jums ieraudzīt  – KUR jūs esat. Ja jūs kaut ko citu liekat savu vēlmju un sapņu skalas augšgalā – jūs neesat vēl visā pilnībā Jaunajā. Pilnībā atrodoties Jaunajā – jūs PRIECĀJATIES par to – kas IR. Un ja kaut viens no mums ņem par labu to, kas IR – tas ļauj VISIEM mums pavirzīties uz priekšu Jaunajā.

Vai vēl joprojām jūs domājat, ka jūsu Pārpilnība, Prieks, un Mīlestība eksistē kaut kur, ĀRPUS jums; kā kaut kas tāds, pie jātiek, vai par ko jāsapņo, bet nevis jūsu dabiskais ESĪBAS veids?  Ja tā tas ir – tad šīs enerģijas jums palīdzēs pārmainīt to, ja izvēlēsieties. Kad jūs patiešām apzināsieties, ka jūs PATS esat Pārpilnība – paskatieties tad – cik ļoti dzīve izmainās priekš jums, jo saskaņojas ar jūsu Dvēseles Pārpilnību, kas JUMS PIEDER kopš dzimšanas.  Un neatkarīgi no tā – KĀDA ir Patiesība, kuru jūs nesat savā iekšienē – viņa tik un tā izpaudīsies arī ”tepat ārpusē”. Ja jūs runājat tādas lietas, kā piemēram: „”Es nevaru atļauties šo vai to,” vai arī: ”Man žēl, ka man nevar būt, un ka es nevaru paveikt kaut ko,” un tamlīdzīgi – tad jūs esat saskaņojušies ar trūkuma apziņu. Ja jūs sapņojat  par atrašanos burvīgā vietā, un/vai apcerat kaut kādas personiskas vērtības saņemšanu – ziniet, ka jūsu Pārpilnības Apziņa jau  sāk pieaugt.

Ziniet arī, ka Gaisma, ko mēs saņemam, ir DAUDZDIMENSIĀLA. Šeit nav vajadzības fokusēties tikai uz 5D vai 6D enerģijām, par cik mēs esam DAUDZDIMENSIĀLAS Būtnes, Gaismu saņemošas no jebkuras dimensijas, no kuras esam gatavi saņemt … no 5D līdz pat 13D. Iespējams, ka daži no jums saņem Gaismu pat no augstākām dimensijām, taču 13D patiesībā ir augstākā priekš mūsu patreizējiem šīszemes ķermeņiem, vispār ņemot. Šī daudzdimensiālās Gaismas saņemšana papildinās mūsu zināšanu par to, ka IKVIENS MĒS ESAM MĪLESTĪBA, un nekas cits, un ka mēs droši varam ļauties procesiem, un labprāt varam atlaist visu, kas nav Mīlestība. Tā ir Tīras Beznosacījumu Mīlestības Gaisma. Tā nesatur nosodījumu un dualitāti. Kad jūs redzat dualitāti pasaulē – viņa vairs jūs nevar ietekmēt un virzīt. Tanī vairs nav baiļu, nav kontroles, nav vēlmju vai cerību. Tanī ir tikai Pārpilnība,  tikai Mīlestība, Tikai Līdzcietība, Sapratne, un Pacietība … kas būtībā ir katras Dvēseles esence, un dzīve to vienkārši atspoguļo.

Par cik mēs saņemam šo brīnišķīgo Gaismu – tas paātrina veco enerģiju atlaišanu. Tas notiek viegli, ja jūs tam nepretojaties. Kad jūs cenšaties saglabāt visu pa vecam – jūs ļoti labi varat sajust – cik tas ir sāpīgi. Neaizmirstiet BŪT straumē. Un ziniet, ka jūs varat saņemt tieši tik daudz – cik esat tam gatavi. Ja jūs esat gatavi (daudziem no jums tas saistīsies ar to – cik daudz no vecā jūs esat atlaiduši) – jums būs jauna uztvere (tāla no dualitātes vērtējumiem – tādiem, kā labs/slikts, viegls/smags, zems/augsts, un citiem) un jauni atklājumi, par cik Gaisma patiesībā ienes daudz vairāk sapratnes un daudz vairāk informācijas (vairāk gan izjūtu, krāsu un simbolu formā, nevis vārdos izteiktas). Tā būs jauna, vai arī paplašināta Jaunās Dzīves Apziņa, un jāsaprot, ka ikvienam tā būs individuāla.

Kā daudzdimensiālas būtnes, jūs varat saņemt milzums radošu ideju, un varat būt neizpratnē – pie kuras no tām ķerties vispirms. Ļaujiet tām mierīgi nosēsties, kamēr ieraudzīsiet – kura no tām mirdz visspožāk, līdz kamēr jūs pamanat sevī Prieka un Aizrautības vibrācijas. Jums tas ir jāierauga, jo mēs esam uz Zemes, un lietas šeit jādara citu pēc citas, lineārā veidā (ja vien jūs nevēlaties izskatīties izklaidīgs vai nepamatots), kamēr augstākās dimensijas turpina ieplūst šeit daudzos dažādos veidos, pastāvīgi jaunradot. Arī iedvesmas pielietošana turpmāk atšķirsies. Vecos laikos mēs pārdotu, vai reklamētu sevi. Jaunajā – viss pamatojas uz Apziņu. Jūs nesat citiem to – Kas Jūs Esat.

Tagad jūs, droši vien, jutīsieties ļoti atšķirīgs no tā – kas jūs bijāt līdz šim. Vienkārši atcerieties, ka te nav nedz pareiza, nedz nepareiza, nedz vēlama, nedz nevēlama rezultāta. Peldieties paši savā enerģijā, un esiet Jaunajā. No šejienes/šeit jūs tiksiet vadīti.  Tā ir pārsteidzoša eja, kurā mēs atrodamies, un katra diena atnes daudz iespēju BŪT vēl vairāk, Kas Esam. Labāk peldēt izmaiņām līdz, jo tas ir Jaunais Esības Veids.
https://www.draugiem.lv/group/16019359/?f_tid=5468123