otrdiena, 2014. gada 2. septembris

no 1.septembra līdz 7.septembrim



Mēness bez kursa jeb čika laikā – rodas pinekļi, ja maizes rika krīt, tad noteikti ar apziesto pusi uz leju. Tāpat uzsākt kaut ko ir diezgan sarežģīti, jo arī tas „buksējas”. Rodas kašķīgs noskaņojums, strīds uz līdzenas vietas burtiski par niekiem. Nopirktās lietas beigu galā izrādās, ka vairs nemaz nepatīk, turklāt nav itin nemaz vajadzīgas. Vienvārdsakot no visa pāri paliek tikai un vienīgi – čiks! Ieklausieties savā intuīcijā!!! Čika laikā jāsakārto lietas, kuras ir jāsakārto.

1.septembrī no plkst.18:40 – 20:17;
3.septembrī no plkst. 21:06 – 24:00;
4.septembrī no plkst. 00:00 – 01:15;
5.septembrī no plkst. 18:08 – 24:00;
6.septembrī no plkst. 00:00 – 02:59;
7.septembrī no plkst. 20:19 – 24:00;
8.septembrī no plkst. 00:00 – 02:47.

            Šajā nedēļā debesu jumā 2 svarīgi notikumi -
2.septembrī žiglais Merkurs ieiet Svaru zīmē – vismaz saskarsmē ar citiem centīsimies turēties pieklājības rāmjos. Jo Merkurs te kļūst daudz diplomātiskāks, objektīvi centīsies aplūkot jautājumu būtību no  dažādiem skatupunktiem. Tomēr Merkurs mēdz būt šajā zīmē tik svārstīgs, ka nekādi nevarēs pieņemt galīgo lēmumu, vairāk centīsies problēmu uzvelt uz citu pleciem. Padomniekiem, visu rangu konsultantiem šis ir ražīgs darba laiks.

5.septembrī harmonijas planēta Venēra pāriet sev ne tik draudzīgā vietā – Jaunavas zīmē – sajūtas, mīlestība un simpātijas šajā laika posmā tiks vairāk uztvertas caur saprātu. Tomēr šis laiks (aptuveni mēnesi) būs diezgan interesants, jo Merkurs ar Venēru būs savstarpējā recepcijā – gaume, mode, prezentācijas, skates u.c. šāda veida pasākumi kultūras un ar skaistumu saistītajās jomās būs visnotaļ daudzsološas. Tomēr šī nedēļa būs vairāk piemērota prezentācijām, nevis līgumu parakstīšanai. Jā, un vēl Venēra Jaunavas zīmē, ja iemīlas, tad savu prātu palaiž vējā. Iespējami dienesta romāni.  Venēra Jaunavas zīmē stilam un modei galvenokārt priekšroku dod lietišķumam, kosmētika un rotas lietas tiek pielietotas minimāli, Jaunava nemīl pārāk izcelties, viņai piedien vairāk kautrīgais stils. Tāpat apģērbam jābūt praktiskam, ērtam bez liekiem izšuvumiem, rišiņām, neburzīgam.

Šajā nedēļā ir vairāki psiholoģiska tipa aspekti. Kas radīs cilvēkos ne mazums komplicētu raižu. Būs jāspēj vienoties, ieklausīties, būt iecietīgiem. Tāpat būs jāmeklē kompromisa varianti. Jau rakstīju, ka sarežģītākos gadījumos jāmeklē speciālista-konsultanta palīdzība.
Vissarežģītākās dienas šajā nedēļā solās būt 1.septembris un 7.septembris. Daudz maz harmoniskākas dienas solās būt – 3. un 4.septembris.

Organisma atslodzes diena – 2.septembris;
Friziera apmeklējums – 4.,5.septembris;
Skaistumkopšanas kūre – 4.,5.septembris;
Neskopojieties ar citu uzslavēšanu un izsakiet daudz labu vārdu – tas noteikti atmaksāsies – 3.septembris.

Lai izdodas,
Uranija - astroloģija, ezotērika un zinātne